Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 30.6.26, 01:03

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Osoba blízká 
Autor Zpráva

Příspěvek 
A není lepší dodržovat předpisy, než potom vymýšlet pičoviny?

27.4.09, 16:58
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Drak píše:
A není lepší dodržovat předpisy, než potom vymýšlet pičoviny?

Svatá slova.

bitmap píše:
mlady, nadejny bolsevik

To chraň bůh.

bitmap píše:
ale existuji rodiny, kde maji dve a vice aut, pricemz klice s doklady lezi na botniku a auta jsou volne k uziti

No a tobě příjde normální nechat přestupek nepotrestaný jenom proto, že se "neví" kdo to udělal? Mimochodem i v těch rodinách by se mělo vědět, co kde kdo vykokotil a měl by přiznat svou chybu.

Nechci být nějaký buzerant, taky mi některé předpisy připadají směšné. Ale některé jsou zase důležité a mají své opodstatnění. Proto by se měly náležitě trestat.

27.4.09, 17:05

Příspěvek 
prostě když je fotka, a na ni je vidět řidič tak je to bez debat. a když bude fotka a tam nebude zřetelně vidět řidič, jakože rozeznatelný obličej, tak bych neupisoval body, jen bych poslal majiteli auta předvolání nebo pokutu, když řekne osoba blízká tak prostě s jeho autem byl udělan přestupek tak nebrat body ale pokutu musí zaplatit. On ví kdo s tím jel, ale neřekne to, co naděláme, body nevezmem ale pokutu bych napařil normal a ať si to pak s osobou blízkou vyřídí sám

27.4.09, 17:09

Příspěvek 
gokralik píše:
Nechci být nějaký buzerant, taky mi některé předpisy připadají směšné. Ale některé jsou zase důležité a mají své opodstatnění. Proto by se měly náležitě trestat.

Ony ty "hrube" poruseni predpisu zustavaji vetsinou nepotrestane. Takove predjizdeni pred horiznotem, tailovani, vytlacovani, nedani prednosti a jine prijemne veci zustavaji nepovsimnuty, protoze je pri tom tezko nekoho pristihnout, to je mnohem lepsi nekam nainstalovat stacionarni radar pred konec obce uprostred poli a tam kasirovat za "prestupek proti bezpecnosti a plynulosti provozu", byt to nema s bezpecnosti ani plynulosti nic spolecneho.
Nemam v celku nic proti tomu, kdyz policajti delaji svoji praci a chytnou nekoho, kdo skutecne prasi, ale tyhle automaticky systemy umisteny nekam, kde dodrzovani pausalniho limitu nema smysl se mi hodne eklujou a dokud bude zakon dovolovat jakoukoli moznost s timto vyjebat, budu jen podporovat jeji vyuzivani.

Whoever lays hands upon me to govern me, is an usurper, a tyrant and I declare him my enemy!

27.4.09, 17:20

Příspěvek 
Co je to "tailování" ?

27.4.09, 17:23

Příspěvek 
Šemik píše:
Co je to "tailování" ?

Pravděpodobně lepení se na zadek.

bitmap píše:
Ony ty "hrube" poruseni predpisu zustavaji vetsinou nepotrestane...

To máš bohužel pravdu.

Taky chápu, že za každou blbost by se pokuty neměly dávat, ale když je někde padesátka, tak tam prostě pojedu padesát. Mě to nevadí, vadí to jen těm hovadům, kteří tam chtějí jet dvojnásobnou rychlostí.

27.4.09, 17:35
Moderátor

Příspěvek 
sem dal tailovani do vyhledavace a vylezlo toto :) http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2007062701

http://kachnis.techsajt.cz

27.4.09, 17:40
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Nojo, ale to je jen televizni blabol, ze tam nekdo bude valit stovkou. Jak casto vidis v obci nekoho jet tak rychle? Ja si ani nevzpomenu, kdy jsem to videl naposled.
Naopak, vetsina ridicu tam pojede mezi 50 a 60, proste pojedou s davem, pritom kazdy z nich pacha prestupek proti bezpecnosti a plynulosti, to je proste postavene na hlavu.
Kapitola sama pro sebe jsou pak pasti na prespolni, kdy na dvouproudovku v obci obehnanou betonovymi mantinely das sedmdesatku, tuto za prvnim najezdem neobnovis, postavis tam radar a uz jen muzes prehazovat penize vidlema, do televize pak pustis zpravu, jak silnicni pirati v danem miste soustavne prekracuji max. pololenou rychlost o vice nez 20km/h a ze je na miste tam zprisnit dohled nad bezpecnosti a plynulosti, pricemz ta sedmdesatka tam byla odjakziva. Takhle to udelali napr za mostem Barikadniku smerem ven z Prahy a uz jen cekam, kdy to same zavedou na Cernym moste u Rajsky zahrady, tam to k tomu taky primo vybizi.

Whoever lays hands upon me to govern me, is an usurper, a tyrant and I declare him my enemy!

Naposledy upravil bitmap dne 27.4.09, 17:47, celkově upraveno 1

27.4.09, 17:45
Hluchoň

Příspěvek 
Nemam namitek proti padestace v obci, ale když je padesátka ještě kilometr za posledním barákem, tak je tam na ho**o a nevidím jeden důvod tam padesat jet, a to samy plati o prenosnych znackach, kazdou chvili vidim nekde nasazene cedule, tricitky a podobne picoviny, pritom tam neni cesta zuzena, nikdo tam nepracuje, jen tam jsou znacky... a ty prostitutky, zvlast mestsky to chodej merit. Tak to prosim ne, houpat me muzou, ale tocit kolem dokola, to uz je moc.

Presne jak rekl JAD, odmitam cokoliv rict, jestli me chcete dat pokutu a body, tak me dokazte prestupek. Nemuzete ? Nashledanou. Vypoved pachatele, tedy vlastne priznani, by totiz bylo jedinym dukazem viny. O osobe blizke neni potreba rict jedine slovo. A i kdyby mi krasne zrusili paragraf, podle kteryho nejsem povinen vypovidat, tak mam porad Ustavu a Listinu zakladnich prav a svobod a nikdo me nedonuti vypovidat - nema k tomu uzakoneny prostredek.

27.4.09, 17:47
Profil ICQ

Příspěvek 
bitmap píše:
Nojo, ale to je jen televizni blabol, ze tam nekdo bude valit stovkou. Jak casto vidis v obci nekoho jet tak rychle? Ja si ani nevzpomenu, kdy jsem to videl naposled.
Naopak, vetsina ridicu tam pojede mezi 50 a 60, proste pojedou s davem, pritom kazdy z nich pacha prestupek proti bezpecnosti a plynulosti, to je proste postavene na hlavu.
Kapitola sama pro sebe jsou pak pasti na prespolni, kdy na dvouproudovku v obci obehnanou betonovymi mantinely das sedmdesatku, tuto za prvnim najezdem neobnovis, postavis tam radar a uz jen muzes prehazovat penize vidlema, do televize pak pustis zpravu, jak silnicni pirati v danem miste soustavne prekracuji max. pololenou rychlost o vice nez 20km/h a ze je na miste tam zprisnit dohled nad bezpecnosti a plynulosti, pricemz ta sedmdesatka tam byla odjakziva. Takhle to udelali napr za mostem Barikadniku smerem ven z Prahy a uz jen cekam, kdy to same zavedou na Cernym moste u Rajsky zahrady, tam to k tomu taky primo vybizi.

jo u nas je to podobne, je tam 80ka, pak křižovatka a po ní není značka, tudíž protože si v obci tak je ještě cca 500m 50ka.....samozřejmě každej tam vali 80-90,protože je to široká cesta obehnaná mantinely, 2 proudová, bez jedine križovatky či odbočky.... a policajti sou veseli, a pak se jim to kupujou nove auta

27.4.09, 17:53

Příspěvek 
Vít píše:
kazdou chvili vidim nekde nasazene cedule, tricitky a podobne picoviny, pritom tam neni cesta zuzena, nikdo tam nepracuje, jen tam jsou znacky... a ty prostitutky, zvlast mestsky to chodej merit. Tak to prosim ne, houpat me muzou, ale tocit kolem dokola, to uz je moc.

přesně tohle je teĎ cestou k mladý, v Nechanicích (to asi neznáte :-D ) se opravuje silnice, ale celý nechanice pod 30km/h...to mi snad ani tolik nevadí, ale proč to maj i okolní vesnice?...to prostě nepochopim, přitom se tam nic neděje, silnice normální, jako před objížďkou...hrůza, zbytečný zdržování, kdyby tam byla prostě 50tka, tak to je v cajku a aspoň trošku to ubejvá...ta objížďka je kolem baráku přítelkyně, ale nevšim sem si zvýšenýho provozu :roll: ...serou mě

27.4.09, 19:47
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak to moje stará si pučila auto,za 14 dní dopis,tak tam jedu to vysvětlit,snaží se to hodit na mě,foto ze předu, není poznat vůbec kdo to řídí ( díky tmavým oknům ) = osoba blízká,případ odložen.Já taky nejsem žádný pirát,ale může mě na...t,když obec,kde je od cedule k ceduli sotva 300m a žádné rodinné domy nejsou u komunikace,se zašijou a rýžují na tom.Takže pokud bude foto oničom,s klidným svědomím se na ni opět vymluvím.Jeden případ z mého okolí,kámoš jel kilo v Obci,to jsou papíry v háji.Foto,že bys mu spočítal chlupy v nose a co myslíte přišel o ně ?Ne,ale trvalo to rok,pomohl trochu právník,jen ty nervy bych na to já osobně neměl.

škoda Felicia 1,3 MPi
http://moje.auto.cz/Ladi/favalek.html
http://moje.auto.cz/Ladi/ala.html

27.4.09, 20:10

Příspěvek 
S takovým přístupem se pak nediv ty, ani ostatní, že je potřeba vymýšlet stále složitější a debilnější předpisy, se kterýma se zas bude spousta lidí snažit vyjebat. Kdyby radši všichni sklapli krovky a jezdili tak, jak se má, tak nebude zapotřebí hňup s radarem v křoví. Nejvíc mě dojal včera ve zprávách debil, kterýho změřili v obci na tuším 78 km/h a on místo toho, aby se chytl za rypák a zaplatil, tak se ještě bude soudit, že ho změřili neoprávněně. :roll:

27.4.09, 20:41

Příspěvek 
Drak píše:
S takovým přístupem se pak nediv ty, ani ostatní, že je potřeba vymýšlet stále složitější a debilnější předpisy, se kterýma se zas bude spousta lidí snažit vyjebat. Kdyby radši všichni sklapli krovky a jezdili tak, jak se má, tak nebude zapotřebí hňup s radarem v křoví. Nejvíc mě dojal včera ve zprávách debil, kterýho změřili v obci na tuším 78 km/h a on místo toho, aby se chytl za rypák a zaplatil, tak se ještě bude soudit, že ho změřili neoprávněně. :roll:

jasně, ale proč všude místo opravy dir v silnici serou na značky 30tku a tim to je vyřešený :roll: ...píčusové

27.4.09, 20:49
Profil ICQ

Příspěvek 
Protože do toho nějakej ocas vletí sedumdesát, protože padesát v obci není in, urazí si půl nápravy a následně zažaluje správu silnic o náhradu škody a ve většině případů to vyhraje. Na opravy silnic nejsou peníze, protože je sexy mozek rozdává cigánům, sociálům a bezdomovcům.

27.4.09, 20:52
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další