| Autor |
Zpráva |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
když dneska koupim favorita, budu platit 5 tis, to mi je jasný, ale nejde to nějak ošéfovat kupní smlouvou po domluvě s majitelem?...nebo to prostě vodhlásim a hotovo....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 22.3.09, 20:07 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Šemik
|
Můžeš to nechat psáno na původního majitele, ty budeš jen provozovatel
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 22.3.09, 20:12 |
|
 |
|
Ondras83
|
Šemik píše: Můžeš to nechat psáno na původního majitele, ty budeš jen provozovatel
pojistku a případný pokuty budou chodit mě?...vlastně mu to nemusim ani řikat....
edit:...je tady ale problém, že majitel kupuje místo favorita feldu no a tak převede pojistku z fáčka na nový auto, takže to je vlastně blbost  ...nebo není sakra  ...
|
| 22.3.09, 21:16 |
|
 |
|
Šemik
|
Jo, na něho to bude jen psané, ale pojistku a tak si platíš sám. Kachnis k tomu napíše něco bližšího jistě, má tak s Hansem Gargyho.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 22.3.09, 21:18 |
|
 |
|
Ondras83
|
Šemik píše: Jo, na něho to bude jen psané, ale pojistku a tak si platíš sám. Kachnis k tomu napíše něco bližšího jistě, má tak s Hansem Gargyho.
jj...díky šemo  ..ještě se domluvim s majitelem, ale zase nevim, to už by bylo 4tý auto doma a v podstatě nevim, jeslti by to bylo využitelný...spíš na tom BMM fáčku něco vyzkoušim, když to bude fungovat, jde to okamžitě do feldy a ten favorit bude vlastně takovej testr...třeba karburátor místo BMM 
|
| 22.3.09, 21:20 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
takze gargyho pripad.. Ja jsem majitel vozu, pokud nyni nekde Gargy projede radarem a bude vyfocen, psanicko prijde me,protoze jsem majitel vozu..pokud Gargy nekde neco sejme, resit to bude muset Hans,protoze on ma na gargyho uzavrene povinne ruceni a je tedy pojistnikem.. pokud chces koupit auto jen na oko, tak si s majitelem sepis kupni smlouvu,on na jejim zaklade zrusi pojistku na favo,bonusy si prevede na feldu a ty se stanes pojistnikem fava..pokud neco naboris s tim favem,bonusy strhnou tobe,resit budou s tebou..pokud projedes radarem,slozenka prijde k nemu...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 23.3.09, 17:21 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
NOVON píše: trady píše: favo to tam snad jeste ani nema... Mají to všechny fáva i samo feldy.. Ve velkým TP je kolonka EMISE.
kde ? http://sadra17.rajce.net/tp
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 25.3.09, 13:05 |
|
 |
|
BigTom
Tydýt
|
a co když jsem auto koupil letos vbřeznu mam je v polopřevodu a tet jej boužel potřebuji prodat kdo by mel platit poplatek ja jelikož je na me auto odhlašene nebo ten kdo to odeme koupi??
_________________ Škoda Felicia Magic 1.3MPi
|
| 18.4.09, 17:05 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
se to tu řešilo za auto v polopřevodu v minulém roce se eko dan neplatí , osobně vyzkoušeno na felicia pick up miloš
|
| 19.4.09, 21:15 |
|
 |
|
NOVON
Registrován: 15.7.08, 21:08 Příspěvky: 1841 Bydliště: KOPŘIVNICE
|
NOVON píše: - Favorit ani Forman nesplňuje normu EURO 2,ale max. EURO 1 u vstřikování BMM.. Tak,že s toho vyplývá,že vůbec nezáleží na tom,jakou normu máte uvedenou v TP,ale závisí to od toho co a jaké podklady/tabulky mají 'chytráci' na uřadě... Tak já na to seru a nechávám to v polopřevodu..a hotovo..
Tak jsem to konečně přihlásil..  Nakonec se tam teda domluvili a platil jsem EKO poplatek 3000kč... 
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
| 11.8.09, 23:56 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |