| Autor |
Zpráva |
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
to ano, ale asi bohužel je trestná
a doufat že zvolím malou stranu která něco změní-nevim asi moc ne
bohužel nyní zde klasikcá liberální pravicová strana není, což je cca moje pol orientace
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
| 6.4.09, 19:00 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
trady
Registrován: 2.10.08, 09:49 Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
no... srotovny... to je pekny... ale to jako z dani mam platit novy autal lidem co by si je dovolili i bez srotovneho? popř. kazdy kdo nema na novy auto tak mu 30 000 nepomuze... atak to porad pujde dal.. a dal...
co se tyce defenestrace... bylo by to pekny az na to ze by nas vsechny co tam byli zavreli az bysme zcernali (leda vyhazet upe all a ujat se vlady)
no a k posledne zminovanemu jakou stranu volit... ODS, CSSD, ZELENI jsou apsolutni kundy co nici celou republiku, umi si to jen zvedat platy a to jim jde excelentne. To takova KSCM je u mne na lepsim vystrani, kazdy rika ze komanci kdyby vladli tak to tu klekne, ale vemte si kolik roku uz nejsou komunisti u vlady a kolik lidi uz z tama vypadlo (starych bolseviku) tak mozna ti by neco udelali a takovy zakon ze kdyz nemas praci tak jdes do basy by to chtelo zavest ted...
|
| 6.4.09, 19:10 |
|
 |
|
chemer
Moderátor
|
|
| 6.4.09, 19:35 |
|
 |
|
trady
Registrován: 2.10.08, 09:49 Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
|
| 6.4.09, 19:41 |
|
 |
|
Šemik
|
U našich politiků si člověk nikdy nemůže vybrat, ale hlas pro ODS je asi to nejmenší volitelné zlo. ČSSD je strana prasat kterým jde jen o svůj profit, a je jim jedno jak ČR vypadá před evropou když v jí době předsednictví potopí vládu (zdaleka ne ideální, ale k něčemu snad přeci jen byla)
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 6.4.09, 19:44 |
|
 |
|
Viky
Pan Kapitán
Registrován: 10.1.06, 13:49 Příspěvky: 12166 Bydliště: Tynec n.L.
|
To jo, a zivit este mukly.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - 
Cvokárium: Youtube Instagram
|
| 6.4.09, 19:45 |
|
 |
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
to ne by měli povinně makat, bordelu je na ulicich dost
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
| 6.4.09, 19:46 |
|
 |
|
chemer
Moderátor
|
já třeba volbu ODS nepovažuju za volbu nejmenšíhozla jelikož se mi jejich program a reformy líbí
|
| 6.4.09, 19:56 |
|
 |
|
Viky
Pan Kapitán
Registrován: 10.1.06, 13:49 Příspěvky: 12166 Bydliště: Tynec n.L.
|
chemer píše: já třeba volbu ODS nepovažuju za volbu nejmenšíhozla jelikož se mi jejich program a reformy líbí
Az na to ze po volbach se vsichni na svuj program vyserou, jako dycky.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - 
Cvokárium: Youtube Instagram
|
| 6.4.09, 20:02 |
|
 |
|
chemer
Moderátor
|
No fakt bych ale bral radši stranu přátel piva než paroubkovce
|
| 6.4.09, 20:07 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
Viky píše: chemer píše: já třeba volbu ODS nepovažuju za volbu nejmenšíhozla jelikož se mi jejich program a reformy líbí Az na to ze po volbach se vsichni na svuj program vyserou, jako dycky.
to zase ne,
slibovali rovnou daň, udělali ji ? já myslím, že jo
slibovali změny ve zdravotnictví, udělalli je ? já myslím že jo
počítám, že s větší podporou ve sněmovně by program dodržovali i dále a prosazené změny by byly zásadnějšího charakteru, ale já jsem rád aspoň ze to málo co udělali, moc hezkého lidem neslibovali, poněvadž vidí, že nemůžou dávat lidem věci zadarmo , když na to nejsou prachz
|
| 6.4.09, 20:10 |
|
 |
|
LUCAS
Registrován: 5.11.08, 18:03 Příspěvky: 522 Bydliště: Šanov (Znojmo)
|
tak sem si to tu četl a co člověk to nazor. a to stejny je to v te vlade, je to proste změť nazoru. a pokud srotovny bude, to znamena nekde se na to ty prachy budou muset brat, to znamena z dani, a dane budem stejne at se nam to libi nebo ne platit kazdej, tak proc toho nevyuzit tech penez co stejne pujdou z naci kapsy. takovy priklad: ja třeba mam 120GL, je to dobrej stroj ale dokonce zivota s tim nechcu jezdit i kdyz to auto mam rad a rad se v nem vrtam a vylepsuju. chci si koupit 2kovou oktavku combi idealne 2.0TDi a třeba tech 30litru pokud by bylo tak by se k zakladu pro leasing urcite hodily, takze bych toho asi vyuzil.
jako jeto hezký tyhle škodovky ale ruku na srdce: co je lepší?
1)auto ktery mam rad ale ktery upřímně není zas tak dobrý a je nutno se v nem vrtat a podobne, navic jeho provoz neni zrovna nejlevnejsi i prestoze si na nem udelam skoro vsechno sam
2)auto ktere je lepší, nemusi se v nem tak moc vrtat, dobre jede a casem ho budu mit taky rad?
pro me je tedy lepší ta druhá možnost, takze pokud by srotovne bylo , vyuzil bych ho
_________________ ŠKODA 120GL, r.v.: 1987, (aktualni konfigurace 136GL)
|
| 6.4.09, 20:29 |
|
 |
|
RedDriver
Junior TW team
|
LUCAS píše: tak sem si to tu četl a co člověk to nazor...o
přesně jak si napsal, každý člověk má na to jiný názor...s těma nákladama si nejsem jistej...zkus ťuknout octavii a škodovku..co bude levnější? posere se ti alternátor, co je lepší dojít na šroťák nebo vypláznout 8 tisíc jen za alternátor? samozřemě bezpečnost u škodovky je jinde, to je bezesporu...pohodlnost také....spolehlivost? jaký si to uděláš takový to máš!
_________________ Junior TW team
RedDriver Škoda 120L
Garáž: http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=15221
|
| 6.4.09, 20:33 |
|
 |
|
chemer
Moderátor
|
já bych ho taky klidně využil ale ne svým vořechem, sakra že já vůl si nekoupil i nějákou plečku a nedoufal že jirka mi udělá šrotovný 
|
| 6.4.09, 20:34 |
|
 |
|
trady
|
volte delnickou stranu
|
| 6.4.09, 20:43 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |