Škoda Rapid 1,6 Turbo by Tunningkiller
| Autor |
Zpráva |
|
Jiri
Registrován: 18.3.07, 20:23 Příspěvky: 4146 Bydliště: okres svitavy,West Yorkshire
|
Tunningkiller píše: Díky,, byl sem nasranej ale ted si s toho delam spis prdel,, mne semusi stat dycky neco extra,,Skousel sem jestli nemam vodu v oleji a zda se ze ne, opacne tez ne,,, V motoru takhle nic necvaka ze by se nekde neco o sebe drtilo,, tlaky zmerim nez to sundam ale motor pujde urcite ven a auto skovat pod strechu ,,az to rozkucham tak se uvidi,,,kdyz mi to udelalo tu peckua zacalo se huli tak mi chvilema strilel motor do vyfuku podle men se v jednom valci neudela potrebna smes k horeni a nespaleny palivo leti rozzhavenym vyfukem ven kde jeste chytne,, nemet tlumic tak by litali asi vohne z trubky od turba,,,snad to nebude neco vic jak propalenej pist,,,sralo by mne kdybych si udelal neco z blokem,, to bych motor asi zahodil a poridil tu 1,8 Turbo
ono to tesneni uz nevydrzi tolik s turbem jak s atmosferem  ...nevim jakej ten motor ma kompresni pomermozna by chtelo kvuli turbu snizit..ale jak sem ti psal..zmer to..a pak napis
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
| 15.3.09, 15:51 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Jiri píše: ono to tesneni uz nevydrzi tolik s turbem jak s atmosferem  ...nevim jakej ten motor ma kompresni pomermozna by chtelo kvuli turbu snizit..ale jak sem ti psal..zmer to..a pak napis
těsnění na zakázku buď vyšší nebo s měděnýma kroužkama 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 15.3.09, 15:54 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
V patek vodstrojim motor a zmerim tlaky, v sobotu ho asi rozhazim,, ale sazim na to tesneni pac si vzpominam ze sem si dnes vsim pod vyfukovym potrubim stecenej zapecenej olej  ale byla by to nejlepsi bejt to jen tesneni,,no kompresni pomer ma vysokej a jeste s preplnovanim:(,, Vecer to funelo 0,6Baru Než se neco dosralo:D prave jak bude motor venku udelam to poradne sezenu nebo necham udelat vyžší těsnení a možná utočím na pístech,, no ale zajímá mně co se dojebalo  to do patku nevydrzim 
_________________ Rapid 1987 V8 4,2
Naposledy upravil Tunningkiller dne 15.3.09, 15:58, celkově upraveno 1
|
| 15.3.09, 15:55 |
|
 |
|
Jarda S.
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
na písty bych nesahal to bys je pak taky musel vyvážit
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 15.3.09, 15:57 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
Sadra17 píše: na písty bych nesahal to bys je pak taky musel vyvážit
To je pravda no:( ale chystam se dat dopryč nepotřebnou hmotu ze setrvaku tak by mi mohli vyvazit i se setrvakem a klikou i ty pisty
|
| 15.3.09, 15:59 |
|
 |
|
Jiri
Registrován: 18.3.07, 20:23 Příspěvky: 4146 Bydliště: okres svitavy,West Yorkshire
|
odfrezoval bych to na hlave...ale chce to uz pocitat..kolik...pist by si taky mohl ale zeslabis ho tim....to bych nedelal...
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
| 15.3.09, 16:09 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
aj ja si myslím že to bude prepálený piest, ak si to turbo nahodil na pôvodnú 1.6 ktorá bola KP stavaná na atmosféru chyba je tam, ideálne by bolo zohnať piesty pre turbo....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 15.3.09, 22:48 |
|
 |
|
Jarda S.
|
v pístech chyba neni ty turbo vydrží  píst se propálí chudou směcí
|
| 16.3.09, 18:11 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
Sadra17 píše: v pístech chyba neni ty turbo vydrží  píst se propálí chudou směcí
však uvidíš keď to rozoberieš, ale Turbo motor má inú kompresiu ako atmosféra...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 16.3.09, 18:14 |
|
 |
|
Tuner#2
Registrován: 30.1.08, 15:01 Příspěvky: 2753 Bydliště: Rokycansko
|
Sadra17 píše: v pístech chyba neni ty turbo vydrží  píst se propálí chudou směcí To je mě novina. Už hned na začátku jsem se ptal na kolik snížil KP a odpověd byla, že spodek je série a to prostě dlouho fungovat nemůže...
_________________ https://www.facebook.com/Tuner2carphotos https://www.instagram.com/tuner2carphotos/
|
| 16.3.09, 18:20 |
|
 |
|
Jarda S.
|
Tuner#2 píše: Sadra17 píše: v pístech chyba neni ty turbo vydrží  píst se propálí chudou směcí To je mě novina. Už hned na začátku jsem se ptal na kolik snížil KP a odpověd byla, že spodek je série a to prostě dlouho fungovat nemůže...
dyt já neříkám že to vydrží já říkám že když sníží kompresi tak to zvládnou i sériový písty
|
| 16.3.09, 18:33 |
|
 |
|
Jarda S.
|
|
| 18.3.09, 18:40 |
|
 |
|
havlik
Jako Fatal, ale z Virtu
|
Tak přesně došlo na to co sem řikal že to prostě seriovej motor nevydrží, ale tys holt měl svojí hlavu. Tak to tady máš a neveřim tomu že je to jen tesnění, a kdyby jo tak bych to ani neskládal zpátky dokud bys něco neudělal se zbytkem
_________________ Autum nerozumim, jen blbě kecam.
|
| 19.3.09, 10:11 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
havlik píše: Tak přesně došlo na to co sem řikal že to prostě seriovej motor nevydrží, ale tys holt měl svojí hlavu. Tak to tady máš a neveřim tomu že je to jen tesnění, a kdyby jo tak bych to ani neskládal zpátky dokud bys něco neudělal se zbytkem
Njn sak jo sem jarmil:) Ale vydrzelo to necelejch 60 km a to sem tomu pekne nakladal  V sobotu do toho polezu tak podam hlaseni co a jak se vymrvilo,, pokud budou rozsahlejsi skody tak koupim 1,8T ,,uvidime  sem osel ze sem tebe a ostatni neposlechl..Pokud motoru nejak vic nic nebude tak to nebudu skladat driv dokud to nebude tak jak to ma bejt uz bych to znova rozdelavat nechtel  v sobotu sem nahazim fotecky
|
| 19.3.09, 15:54 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
Sadra17 píše: http://skoda-virt.cz/cz/inzerce/prodam-cz/103255-hlava-felicia-1-6-nejake-veci/ 
Díky už vím komu budu volat v sobotu 
|
| 19.3.09, 15:54 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |