Škoda Rapid 1,6 Turbo by Tunningkiller
| Autor |
Zpráva |
|
Tunningkiller
|
Díky za uznání,, ono když člověk chodí do školy připravuje se na maturitu tak nezbyde moc času na vydělávání peněz na auto,,škudlím co se dá abych mněl na nový díly, kupuju jen důležité věci ona GPS je super věc ale pro mně nedůležitá a kůli přesnosti měření to kupovat nebudu,, nekteří tady projevily zájem o video tak jsem něco bez rozmyslu natočil, samozdřejmě že má tachometr odchylku ale to asi každej tak pokud jeden řekne 140 tachometrovejch a druhej to stejný tak bych řek že jeli stejně rychle jestli to skresluje 10km/h tak to fakt neřeším..Auto mám necelý dva roky a všechny decentní úpravy na tom proběhly pod mejma rukama a z mejch studentskejch penez,, otec dela prodavace nahradnich dilu a mamka chemičku a s čistým svědomím můžu říct že mi dávaj peníze jen na cestovný do školy, vše si hradím sám...možná až budu mít auto tak dlouho jako ty TUNERE tak bude taky tak vymakane, rad bych se s tebou sesel pripadnes mi jako dost namysleny clovek,, ale mozna je to jen zdani...Nejsem s tech co chce mit stejne auto jako ostatni, popripade stejnej motor stejne upravy,,,vim ze by bylo jednodusi do toho drbnout 1,8T a met motor tak jak ho udelali ve fabrice ale takhle ja nepremyslim...Chybi mi 2 mesice do konce skoly a pak se uvidi kam se rapid bude ubírat jestli Jako Gran Turismo nebo sprinty,,rozhodne bych chtel vyhladit spoje a nejakou peknou barvu,,ale na prvnim miste je pro mne motor, podvozek...Jestli sem se nejak dotkl Tunera tak se omlouvám  jsem impulzivní a upřímnej člověk 
_________________ Rapid 1987 V8 4,2
|
| 12.3.09, 14:03 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
TUNER.
|
No mě se jen tak něco nedotkne,jen by mě zajímalo z čeho usuzuješ že jsem namyšlenej.? Pokud jsem ti dal nějakej důvod k tomu aby jsi si to myslel,tak sem s nim. Mě auto taky nikdo nedotoval,spíš mi to všichni rozmlouvaly.Vydělával jsem si na něj taky sám a postupně během pár let když byl čas a chuť tak jsem ho vytvářel. Jinak teda volat mi s dalšíma otázkama už nemusíš a raději se tady zdržim komentářů když pak vypadam namyšleně. To opravdu nemam zapotřebí. 
_________________ Můj mazel je Škoda 130 - 1,8T ..... ostatní je druhořadý
|
| 12.3.09, 17:49 |
|
 |
|
Tuner#2
Registrován: 30.1.08, 15:01 Příspěvky: 2753 Bydliště: Rokycansko
|
TUNER. Vítej do "klubu" 
_________________ https://www.facebook.com/Tuner2carphotos https://www.instagram.com/tuner2carphotos/
|
| 12.3.09, 18:37 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
TUNER. píše: No mě se jen tak něco nedotkne,jen by mě zajímalo z čeho usuzuješ že jsem namyšlenej.? Pokud jsem ti dal nějakej důvod k tomu aby jsi si to myslel,tak sem s nim. Mě auto taky nikdo nedotoval,spíš mi to všichni rozmlouvaly.Vydělával jsem si na něj taky sám a postupně během pár let když byl čas a chuť tak jsem ho vytvářel. Jinak teda volat mi s dalšíma otázkama už nemusíš a raději se tady zdržim komentářů když pak vypadam namyšleně. To opravdu nemam zapotřebí. 
Nechtěl sem to až tak doslova napsat, máš prostě takové pichlavé odpovědi to je vše,,všiml jsem si toho už dříve a až dnes sem to prostě musel napsat, třeba nejsi namyšlený ale jen vůči mně zaujatý  :D:D třeba jestli budu mít někdy čest tě poznat osobně,bude můj názor jiný. Každopádně jsem rád za tvoje komentare at uz jsou jakekoliv,,
|
| 12.3.09, 19:56 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
Tak se potvrdily předzvěsti některých z vás  Vcera v noci pri ceste domu mi cosi rumplo v motoru, byla to rana jak kdyby strilel vyfuk,,Motor sebou zacal skubat a prestal tahnout,,Pak se zaclo nehorazne dymit z motoru tak že sem v kabině absolutne nic nevidel,, zastavil sem a cekoval sem jestli neco nehori a vono ne tak sem zajel do garaze a ze to poresim dnes rano,, koukal sem koukal nic sem nevykoukal jediny to ze mi foukaj vyfukovy plyny z klikove skrine pres odlucovac oleje coz asi normalni neni:( Dal jsem zpet seriovy vstriky a stejne motor jde uplne divne.. Nesetkal ste se stim nekdo nebo co si myslite ze se stalo?
Přidávám video:
http://www.youtube.com/watch?v=daxXUEQ2bx4
|
| 15.3.09, 14:04 |
|
 |
|
Jiri
Registrován: 18.3.07, 20:23 Příspěvky: 4146 Bydliště: okres svitavy,West Yorkshire
|
me to pripada ze to de na tri..videl byt to na propalenej pist 
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
| 15.3.09, 14:22 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
Jiri píše: me to pripada ze to de na tri..videl byt to na propalenej pist  ,,Taky mi to pripada ze to jde na tri, ale uz sem ho videl jet na tri a motor sel jeste hur (mel sem tnutej VN kabel), No kazdopadne je to spatny jak se dostanou spaliny do klikovky nechapu,, V sobotu vytahnu motor,, znacky zanesu na dopravku a bude se spravovat motor no  ..ja nevim proc to nemohlo jeste mesic 2 vydrzet:( Pak bych motor rozdelal sam:(
|
| 15.3.09, 15:13 |
|
 |
|
Jiri
Registrován: 18.3.07, 20:23 Příspěvky: 4146 Bydliště: okres svitavy,West Yorkshire
|
Tunningkiller píše: Jiri píše: me to pripada ze to de na tri..videl byt to na propalenej pist  ,,Taky mi to pripada ze to jde na tri, ale uz sem ho videl jet na tri a motor sel jeste hur (mel sem tnutej VN kabel), No kazdopadne je to spatny jak se dostanou spaliny do klikovky nechapu,, V sobotu vytahnu motor,, znacky zanesu na dopravku a bude se spravovat motor no  ..ja nevim proc to nemohlo jeste mesic 2 vydrzet:( Pak bych motor rozdelal sam:(
zmer tlaky nez to vytahnes..pokud mas diru v pistu tak to nestlaci na tolik aby ten valec mohl fungovat a zaroven to bude propoustet do kliky....ale benzin i vzduch plus jiskra tam porad je takze to je neco jineho nez kdyz odpojis jen jiskru...ja sazim na pist..ale zmer nejdriv tlaky nez to vyndas...a taky mohlo treba tesneni pod hlavou vyletet..pak by ti to slo pres olejovej kanal..jak pisu nejdriv ty tlaky
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
| 15.3.09, 15:20 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
zkus odpojovat jednotlivý svíčky a uvidíš
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 15.3.09, 15:21 |
|
 |
|
Jiri
|
Sadra17 píše: zkus odpojovat jednotlivý svíčky a uvidíš
to mu moc nerekne...pri nizsich otackach to je slyset ze de na tri...pokud je tam dira v pistu tak to jen ztraci kompresi a pri vyssich otackach ten valce jde.....stejne tak to tesneni....at zmeri tlaky nejdriv to rekne hodne...ja sme treba videl nekolikrat vypalene tesneni mezi dvema valci pak nesli sousedni dva.....mozna jen udelas tesneni a jedes dal...
|
| 15.3.09, 15:27 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
každopádně hlava dolu tomu se nevyhne
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 15.3.09, 15:30 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
Jiri píše: ....mozna jen udelas tesneni a jedes dal... když se z toho ozvala rána... jsem zvědavej co se ukáže
|
| 15.3.09, 15:33 |
|
 |
|
Jiri
|
Sadra17 píše: každopádně hlava dolu tomu se nevyhne
hlava dolu urcite...u toho rapida to mozna bude jednodussi vyndat motor ven a pak hlavu...nevim kolik tam je mista..co si pamatuju tak moc ne
|
| 15.3.09, 15:33 |
|
 |
|
Jiri
|
Vít píše: Jiri píše: ....mozna jen udelas tesneni a jedes dal... když se z toho ozvala rána... jsem zvědavej co se ukáže
zalezi co se tam presne stalo..pokud vyletelo tesneni jde tam porad benzin i jiskra pak mohly chytnout olejove pary v bloku motoru...a podobne ...ta rana nemusi byt hned mechanickeho puvodu...ale neslysel sem to tak nevim.....ja rikam zmerit tlaky pro predstavu...pokud na jendom valci bude vyrazne nizzi je to asi jasne ..pist tesneni...pokud tlaky v poradku tak nejaky problem na vacce....praskla vacka..ale nevim jak by se pak dostavali splodiny dolu.....sazim tesneni....nebo pist
|
| 15.3.09, 15:38 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
Díky,, byl sem nasranej ale ted si s toho delam spis prdel,, mne semusi stat dycky neco extra,,Skousel sem jestli nemam vodu v oleji a zda se ze ne, opacne tez ne,,, V motoru takhle nic necvaka ze by se nekde neco o sebe drtilo,, tlaky zmerim nez to sundam ale motor pujde urcite ven a auto skovat pod strechu ,,az to rozkucham tak se uvidi,,,kdyz mi to udelalo tu peckua zacalo se huli tak mi chvilema strilel motor do vyfuku podle men se v jednom valci neudela potrebna smes k horeni a nespaleny palivo leti rozzhavenym vyfukem ven kde jeste chytne,, nemet tlumic tak by litali asi vohne z trubky od turba,,,snad to nebude neco vic jak propalenej pist,,,sralo by mne kdybych si udelal neco z blokem,, to bych motor asi zahodil a poridil tu 1,8 Turbo
|
| 15.3.09, 15:46 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|