Škoda Rapid 1,6 Turbo by Tunningkiller
| Autor |
Zpráva |
|
Tuner#2
Registrován: 30.1.08, 15:01 Příspěvky: 2753 Bydliště: Rokycansko
|
Zpátečka byla nějak řešená lankem (u té od Kábrta), ale nikdy jsem to neviděl. V těch novodobých už normálně zpátečka je.
_________________ https://www.facebook.com/Tuner2carphotos https://www.instagram.com/tuner2carphotos/
|
| 19.2.09, 19:18 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Martin 007
Dezertér
Registrován: 19.11.06, 17:11 Příspěvky: 12402 Bydliště: Pardubice - jihozápadní okolí
|
Tak a už to víme...diky. 
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
| 19.2.09, 19:33 |
|
 |
|
PetrTT
Registrován: 6.1.09, 17:40 Příspěvky: 33 Bydliště: Police nad Metují
|
http://skoda-virt.cz/cz/forum/podvozek- ... ka-5kvalt/
....tady máte to posunuté trojkové kolečko.A stalo se to na běžném nijak neupravovaném motoru tak nevím co bude dělat při vyšším výkonu.
_________________ ŠKODA Rapid 136 5 SPEED/1989 + LPG
|
| 19.2.09, 19:44 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
A co převodovka Porsche?
|
| 19.2.09, 19:46 |
|
 |
|
Viky
Pan Kapitán
Registrován: 10.1.06, 13:49 Příspěvky: 12166 Bydliště: Tynec n.L.
|
fatal píše: A co převodovka Porsche?
Ta byla moc velka, musel se upravovat skelet. Na 742 by to asi nebylo tak hrozny jako na 130RS, ale bez uprav to asi nepude.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - 
Cvokárium: Youtube Instagram
|
| 19.2.09, 19:49 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
fatal píše: A co převodovka Porsche?
Ta převodovka by byl další můj velkej cíl až bych udělal ten motor..Jaká přesně by se tam dala strčit?nebyl by nejakej tip? Mam tam docela dost mista mezi kastli a prevodovkou takze z místem by nebyl problém:)
_________________ Rapid 1987 V8 4,2
|
| 19.2.09, 19:58 |
|
 |
|
TUNER.
|
Jen by mě zajímalo,jaký věci chceš na těch 150 PS v motoru vyměnit?? Nemyslim že vstřiky a jinej soft jsou něčeho podobnýho schopný. Nějakou představu určitě máš,tak sem s ní. Dál by mě zajímala tvoje představa o cenách úprav a dalších věcech kolem a kolem....Na jednu stranu říkáš že nemáš peníze,ale na druhou stranu zase že to bude trvat cca 3-4 měsíce,což je na takový plány jaký máš,docela slušnej termín (motor na 150 PS a upravit převodofku) a nepředpokládam že si budeš mapy a další věci dělat sám. Převodovek je spousta který tam jdou nasadit,ale ani jedna neni "jen" výměnou za tu původní. Je to další práce a předělávání.
inak světla jsem čekal že budou origo,tohle mi zavání tak trochu tuzingem....škoda.
Uvidíme kam se to bude vyvíjet dál.
_________________ Můj mazel je Škoda 130 - 1,8T ..... ostatní je druhořadý
|
| 25.2.09, 19:00 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
TUNER. píše: Jen by mě zajímalo,jaký věci chceš na těch 150 PS v motoru vyměnit?? Nemyslim že vstřiky a jinej soft jsou něčeho podobnýho schopný. Nějakou představu určitě máš,tak sem s ní. Dál by mě zajímala tvoje představa o cenách úprav a dalších věcech kolem a kolem....Na jednu stranu říkáš že nemáš peníze,ale na druhou stranu zase že to bude trvat cca 3-4 měsíce,což je na takový plány jaký máš,docela slušnej termín (motor na 150 PS a upravit převodofku) a nepředpokládam že si budeš mapy a další věci dělat sám. Převodovek je spousta který tam jdou nasadit,ale ani jedna neni "jen" výměnou za tu původní. Je to další práce a předělávání. inak světla jsem čekal že budou origo,tohle mi zavání tak trochu tuzingem....škoda. Uvidíme kam se to bude vyvíjet dál.
Hej dik za nazor,, beru ho každej máme nějakej jak říká lidový pořekadlo ,, někdo má rád holky druhej zase vdolky´´ Jinak světla jsou tak trochu origo:)Každej máme jinej názor na tuzing.Neberu ti ho to každopádně ne..mohl bych mít stejnej názor na tvoje zadní světla z vlečky:)Ty světla jsem si udělal podle svýho rozumu to jestli se někomu nelíbí je jeho věc..Někdo mi řekne jo jsou pěkný druhej mi řekne jsou pěkný a myslí vopak, třetí řekne jsou hnusný a závidí a čtvrtej řekne jsou hnusný a fakt si to myslí...Nechci se s tebou hádat auto stavím aby se líbilo mně ne tobě.Tuzing je podlě mně úprava která nemá žádnej smysl,, mně světla fungují a rozhodně svítěj líp jak ty předtím takže vidím a jsem viděn..Možná ty modrý diody ale zase splnujou to že když nesvitej tlumený jsou vidět obrysy auta.S motorem se nech překvapit až bude papír z brzdy tak ho sem dám neměj strach...Jinak věci řeším postupně jak mám peníze teď je třeba nemám no:) nebo spíš né dost abych se mohl pustit do toho motoru nemám trvalej příjem, za dva měsíce končím školu a hned nastupuji do práce tak se pak dají věci do pohybu,, zatím shromažďuji cené informace...Mnoho věcí jsem si na autě dělal sám ale například vaření svodů pro turbo sem nedělal protože než abych si to skur...il tak si to rači nechám udělat od někoho kdo to dělá deně a komu věřím...S motorem, převodovkou a softem to bude stejné ale určitě budu u toho abych si to mohl příště udělat sám...Sem mladej papouch s pudem sebezáchovy,, nechci se pustit do něčeho v čem si nevěřím a mohlo by mně to mrzet...Ted resim motor pak prevodovku pak zbytek brzdy atd...
|
| 25.2.09, 19:22 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
TUNER. píše: Jen by mě zajímalo,jaký věci chceš na těch 150 PS v motoru vyměnit?? Nemyslim že vstřiky a jinej soft jsou něčeho podobnýho schopný. Nějakou představu určitě máš,tak sem s ní. Dál by mě zajímala tvoje představa o cenách úprav a dalších věcech kolem a kolem....Na jednu stranu říkáš že nemáš peníze,ale na druhou stranu zase že to bude trvat cca 3-4 měsíce,což je na takový plány jaký máš,docela slušnej termín (motor na 150 PS a upravit převodofku) a nepředpokládam že si budeš mapy a další věci dělat sám. Převodovek je spousta který tam jdou nasadit,ale ani jedna neni "jen" výměnou za tu původní. Je to další práce a předělávání. inak světla jsem čekal že budou origo,tohle mi zavání tak trochu tuzingem....škoda. Uvidíme kam se to bude vyvíjet dál.
zdejší člen Kristensen má 1,6 s vačkou a čipem a má 100 HP takže s turbem je reálná hodnota 120 - 130 bez většího zásahu 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 25.2.09, 19:42 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
Jasan o kristensenovi vim ale znam i tohodlenctoho cloveka:) ten ma na tom udelane snad vse co jde:)
http://www.italiancars.org/fiat/diskuze ... &id=138290
|
| 25.2.09, 20:04 |
|
 |
|
MATTESS
|
Sadra17 píše: zdejší člen Kristensen má 1,6 s vačkou a čipem a má 100 HP takže s turbem je reálná hodnota 120 - 130 bez většího zásahu 
už si nějak nepamatuju - to má změřený na brzdě?
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
| 25.2.09, 20:05 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
MATTESS píše: Sadra17 píše: zdejší člen Kristensen má 1,6 s vačkou a čipem a má 100 HP takže s turbem je reálná hodnota 120 - 130 bez většího zásahu  už si nějak nepamatuju - to má změřený na brzdě?
Ten výkon udává přímo úpravce ne? Cimbu udává 68,5kw z vačkou a chipem,, ale kristensen ma asi jinej chip nebo vačku že má 100kobyl:)
|
| 25.2.09, 20:15 |
|
 |
|
MATTESS
|
Tunningkiller: nechci se nikoho dotknout, ale udávat se dá cokoliv 
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
| 25.2.09, 20:18 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
MATTESS píše: Tunningkiller: nechci se nikoho dotknout, ale udávat se dá cokoliv 
Taky si jeden z lidí kteří nevěřej pověrám o ženský s čtvero prsama  dokud nevidim graf na přesným typu auta tak taky nevěřím  ale víž jak nikomu jeho výkon brat nebudu já dycky uvádím předpokládanej výkon, ale až udělám motor tak si ho výkon nechám změřit abych věděl jak jsem byl úspěšný 
|
| 25.2.09, 20:23 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
MATTESS píše: Tunningkiller: nechci se nikoho dotknout, ale udávat se dá cokoliv 
jo má to z brzdy...má to od jistýho pána, co dělal i favorit Sprint...kvalita zaručena, myslim, že tenhle pán dělal i WRC hlavy, nebo tak něco 
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 25.2.09, 20:26 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|