Škoda Rapid 1,6 Turbo by Tunningkiller
| Autor |
Zpráva |
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Tunningkiller píše: vim že sem to prohodil, ten borec je pro mně zelenka no:) to garde s VR6 je taky krutý ale už to není garde  je to paskvil ale je to stylový, zasejc něco jinačího:)
Právě, kdyby to bylo jen sériový garde, snížený a na hezkejch kolech (zvenku) a zevnitř tenhle motor a nápravy, to by bylo...
_________________ Škoda Rapid '19 TSi 70kW Polo Fox '85 29kW
|
| 2.1.09, 19:32 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Tunningkiller
|
Carlos píše: Tunningkiller píše: vim že sem to prohodil, ten borec je pro mně zelenka no:) to garde s VR6 je taky krutý ale už to není garde  je to paskvil ale je to stylový, zasejc něco jinačího:) Právě, kdyby to bylo jen sériový garde, snížený a na hezkejch kolech (zvenku) a zevnitř tenhle motor a nápravy, to by bylo...
Njn prostě chtěl mít úplně celé auto podle sebe no:) ten motor je strašná obluda:) ale smekám před nim to muselo bejt taky story:)
_________________ Rapid 1987 V8 4,2
|
| 2.1.09, 19:34 |
|
 |
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Tunningkiller píše: Njn prostě chtěl mít úplně celé auto podle sebe no:) ten motor je strašná obluda:) ale smekám před nim to muselo bejt taky story:)
Jo práce hodně no, výsledek profesionální. Leč ne uplně pro mne.
_________________ Škoda Rapid '19 TSi 70kW Polo Fox '85 29kW
|
| 2.1.09, 19:38 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
Carlos píše: Tunningkiller píše: Njn prostě chtěl mít úplně celé auto podle sebe no:) ten motor je strašná obluda:) ale smekám před nim to muselo bejt taky story:) Jo práce hodně no, výsledek profesionální. Leč ne uplně pro mne.
Pro každýho to není, třeba mně se to líbí viděl sem snad všechny možný fotky ještě bych u toho chtěl někdy stát je to paráda:)
|
| 2.1.09, 19:46 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
já to viděl i na videu, jak to jezdí..mám to na dvdčku...ale teď tam dal koženou palubku a tak a to už mi moc nesedí, předtim to bylo do sportovna, karbon kevlar, teď už takový luxusní, ale přitom to nikdy nebude luxusní, prostě to bude sporťák....
když kůži, tak limuzínu nebo něco...já bych to nechal v úplně první verzi 
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 2.1.09, 23:17 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
Ondras83 píše: já to viděl i na videu, jak to jezdí..mám to na dvdčku...ale teď tam dal koženou palubku a tak a to už mi moc nesedí, předtim to bylo do sportovna, karbon kevlar, teď už takový luxusní, ale přitom to nikdy nebude luxusní, prostě to bude sporťák.... když kůži, tak limuzínu nebo něco...já bych to nechal v úplně první verzi 
Jj taky sem to trošku sledoval,, zaznamenal sem jiný kola masku a jěště cosi ani jedno se mi nelíbilo to původní nemělo chybu,,hotovej orgazmus:)
|
| 2.1.09, 23:49 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
Tak sem se dnes rozhodl že udělám návrh palubky otvory co tam nechci nechám zavařit plastem ale nevim ešli se dá koupit nějaký kyt na vyrovnání nerovností, s plastem moc nedělám tak nevim , asi přijde celá vybrousit a stříknout do černa a ta kaplička s budíkama bude sytě červená, jak budu u strýce tak si ji vyfotím a udělám si návrh:)
|
| 2.1.09, 23:52 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
Tož sem dnes zašel do garáže a nafotil interiér co tu chyběl, je to na první stránce, všechny moje fotky jsou focený mobilem tak jak není světlo, kvalita jde dolu,, všechny koberce co jsou v aute přijdou na červeno časem až budu mít peníze tak do toho zainvestuju , chci to tam mít jak v bordelu:)
|
| 3.1.09, 17:55 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
Tunningkiller píše: Tož sem dnes zašel do garáže a nafotil interiér co tu chyběl, je to na první stránce, všechny moje fotky jsou focený mobilem tak jak není světlo, kvalita jde dolu,, všechny koberce co jsou v aute přijdou na červeno časem až budu mít peníze tak do toho zainvestuju , chci to tam mít jak v bordelu:)
nové fotky nedávaj na začiatok, daj ich do nového príspevku...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 3.1.09, 18:00 |
|
 |
|
Viky
Pan Kapitán
Registrován: 10.1.06, 13:49 Příspěvky: 12166 Bydliště: Tynec n.L.
|
Mne by zajimala ta nadrz, moh bys podat blizsi info? Je to zavarena originalni, nebo neco jinyho? Docela mne to zajima, jako plynar nadrz taky moc nepotrebuju. Dik.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - 
Cvokárium: Youtube Instagram
|
| 3.1.09, 18:04 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
michalkatka píše: Tunningkiller píše: Tož sem dnes zašel do garáže a nafotil interiér co tu chyběl, je to na první stránce, všechny moje fotky jsou focený mobilem tak jak není světlo, kvalita jde dolu,, všechny koberce co jsou v aute přijdou na červeno časem až budu mít peníze tak do toho zainvestuju , chci to tam mít jak v bordelu:) nové fotky nedávaj na začiatok, daj ich do nového príspevku...
Ok  pořád se učím nejsem tu dlouho:)
|
| 3.1.09, 18:55 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
Viky píše: Mne by zajimala ta nadrz, moh bys podat blizsi info? Je to zavarena originalni, nebo neco jinyho? Docela mne to zajima, jako plynar nadrz taky moc nepotrebuju. Dik.
Nádrž je řozříznutá na půl ,, vypustil jsem zní benzin nechal vysmradit přez noc venku,prolil sem ji vodou,, povohýbal původní plechy k vnitřku, bodl COckem, navařil pár housenek napustil vodou vyznačil jsem si kde to teče, zase provařil, zase napustil vodu zjistil sem že je to ok tak sem svary zapaplal základkou a pak přejel spešl 2 složkovým lepidlem na nádrže a benzin neteče zatim,,mám tam předělané ty trubičky co z ní vedou kůli spátečce z rampy a mám to udělaný jako uzavřenej systém, takže nádobka s aktivním uhlím je funkční:), jinak sem to tak řešil kuli místu zespod, časem se chystám zadní čelo zavařit napevno tak abych mohl motor spouštět i s převodovkou dolu 
|
| 3.1.09, 19:01 |
|
 |
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
kolikátky máš ty přidávný dálky?
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
| 3.1.09, 19:05 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
SEATJim píše: kolikátky máš ty přidávný dálky?
hej abych pravdu řek nevim ale sou tam blue H3 
|
| 3.1.09, 19:35 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
To je moje imaginární přístrojovka dnes jsem si ji navrhoval ve Photoshopu,,není to dokonalý bylo to na rychlo, převážná část palubky bude černá a asi hodně lesklá, kaplička aokolí bude asi červené odstím zatím nevim, výdechy topení jak v prostřed tak po bocích přijdou zavařit, v prostřed budou umístěný vypínače,staré škodovácké hodím po psovi, místo pro popelník přijde zavařit a na jejich misto prijde startovací tlačítko z dalšíma vypínačema, zhruba doprostřed nějak šikovně přijde zabudovat kaplička na přídavný budíky (ale zase nechci aby tam moc vyčumovala uvidím jak se zadaří,, beztak to bude stokrat jinak,, heledte existuje nějakej kyt na plasty nebo něco cím by se daly vyhladit některé ty spáry?

|
| 3.1.09, 19:44 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|