Škoda Rapid 1,6 Turbo by Tunningkiller
| Autor |
Zpráva |
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Když už upravené auta, tak se mi líbí jinak upravené. Ale je pravda že na venek je ten tvůj čistý, a je na tom velký kus práce. Takže pro mě je to zajímavé auto. 
_________________ Škoda Rapid '19 TSi 70kW Polo Fox '85 29kW
|
| 1.1.09, 15:56 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11968 Bydliště: Český Těšín
|
Já tuzing nesnáším, ale toto je docela pěkné. Není to "jsem to viděl v rychle a zbjesyle, tak jsem si tam ten plastový nárazník musel taky koupit".
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 1.1.09, 17:31 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
tohle je přesně muj styl úprav 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 1.1.09, 17:32 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
To sem rád že jsou i tací kterejm se to páčí:) plastovej tuning zvládne každej kdo má dvě ruce  když takhle člověk oplastuje škodovku se seriovým motorem tak se pak nestačí divit spotřebě a že to vůbec nejede:) jinak samozdřejmně pokud je auto decentně oplastované tak je to paráda, nejlepší když jsou průduchy, výdechy atd funkční, znám mnoho lidí co maj na sériovým fáčku na střeše na fáčku nasávač a myslej si že jim to přidalo 200 klokanů  , na druhý ježdění mám úplně hrúzostrašný fáčko zítra nafotim , to je taky případ ,, mám to vod kamoše a je to fakt nářez kdyby to nebylo na plyn nikdy bych si to od kamoše nepujčil je to spíš tak na vostudu  no počkejte si na zítřek  těším se na komenty zajímavýho na tom fáčku je například to že zadní náprava je pohybující ,, hýbá se nejen napříč auta ale i podélně, napříč asi 2cm podélně nevim 
_________________ Rapid 1987 V8 4,2
|
| 1.1.09, 17:49 |
|
 |
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
taktak auto musí v první řadě jet, je to pěkná práce a je hezké, že ti má kdo pomoct a máš se od koho učit to je maxi výhoda
takže když je v cajku motor&company tak by to chtělo doladit i trochu vzhled...
jinak zkus pouvažovat nad tou palubkou šikovnej si dost pust se do vlastní tvorby víš co tam chceš mít-budiky z feldy tak to nejak dodelej kolem a zkus zachovat puvodní
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
| 1.1.09, 19:23 |
|
 |
|
chemer
Moderátor
|
pěkný pěkný, musí mít pěknej odpich 
|
| 1.1.09, 19:39 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10607 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
mas to moc pekny, jen sem si nevsim vyztuh na z.naprave..tys je nedaval?
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 1.1.09, 19:56 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
SEATJim píše: taktak auto musí v první řadě jet, je to pěkná práce a je hezké, že ti má kdo pomoct a máš se od koho učit to je maxi výhoda takže když je v cajku motor&company tak by to chtělo doladit i trochu vzhled...
jinak zkus pouvažovat nad tou palubkou šikovnej si dost pust se do vlastní tvorby víš co tam chceš mít-budiky z feldy tak to nejak dodelej kolem a zkus zachovat puvodní
děda je super partner co se týče oprav,, už toho moc neudělá skrz záda ale na soustruhu dokáže všechno má spoustu fíglů, spostu vytahováků,přípravků atd prostě borec, jednou bych chtěl bejt na tak vysokým levelu jako on,, teď prodává rozestavěnou masivní větrnou elektrárnu
Jinak s vzhledem moc nevim, hlavně tam přijdou pořádná kola páč ty dělaj nejvíc a chci odstranit černé nárazníky jak zadek tak předek a nějak to uzpůsobit aby se mi to líbilo, dodělat kastli ke kolům a pak taky ta palubka no to bude taky voříšek, uvidím možná použiju feliciáckou palubku a nějak ji upravím,, ale to má čas zatím sem vyplejtval všechny ušetřený peníze:)
|
| 1.1.09, 20:02 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
Kachnis píše: mas to moc pekny, jen sem si nevsim vyztuh na z.naprave..tys je nedaval?
Výztuhy jsou ale jen ze strany od kola,, někdo říká že to stačí jinej že ne možná časem dodám uvidiím,, nechával jsem si je dělat a přišly mně jen dva pláty na zadní nápravu
|
| 1.1.09, 20:04 |
|
 |
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
njn peníze to je brzda, ale to známe snad všichni 
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
| 1.1.09, 20:05 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
SEATJim píše: njn peníze to je brzda, ale to známe snad všichni 
No mám něco rozjednanýho tak peníze budou  Jinak se kámoš rozešel z babou tak chce práci aby moc nepřemýšlel, má bavoráka, vše co má vevnitř jako interiérové světlo podsvětlení kastliku osvětlení podlahy auta a osvětlení SPZ má udělaný vysoce svítivejma diodama tak mi dává diody do zadních světel pro brzdovky a obrysovky, časem možná i blinkry zatím říkal že v jednom světle bude přes 100 diod tak už se těším až je rozsvítim,, prej to bude dělat po vzoru těch novejch audin 
|
| 1.1.09, 20:11 |
|
 |
|
Martin 007
Dezertér
Registrován: 19.11.06, 17:11 Příspěvky: 12402 Bydliště: Pardubice - jihozápadní okolí
|
Tunningkiller píše: No mám něco rozjednanýho tak peníze budou  Jinak se kámoš rozešel z babou tak chce práci aby moc nepřemýšlel, má bavoráka, vše co má vevnitř jako interiérové světlo podsvětlení kastliku osvětlení podlahy auta a osvětlení SPZ má udělaný vysoce svítivejma diodama tak mi dává diody do zadních světel pro brzdovky a obrysovky, časem možná i blinkry zatím říkal že v jednom světle bude přes 100 diod tak už se těším až je rozsvítim,, prej to bude dělat po vzoru těch novejch audin 
To už tady bylo...ale hodně štěstí 
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
| 1.1.09, 20:13 |
|
 |
|
Tunningkiller
|
Martin 007 píše: Tunningkiller píše: No mám něco rozjednanýho tak peníze budou  Jinak se kámoš rozešel z babou tak chce práci aby moc nepřemýšlel, má bavoráka, vše co má vevnitř jako interiérové světlo podsvětlení kastliku osvětlení podlahy auta a osvětlení SPZ má udělaný vysoce svítivejma diodama tak mi dává diody do zadních světel pro brzdovky a obrysovky, časem možná i blinkry zatím říkal že v jednom světle bude přes 100 diod tak už se těším až je rozsvítim,, prej to bude dělat po vzoru těch novejch audin  To už tady bylo...ale hodně štěstí 
Když se mi to nebude líbit švihnu to po čoklovi mám ty světla dvakrát:) když to bude vypadat zajímavě tak proč ne 
|
| 1.1.09, 20:15 |
|
 |
|
Martin 007
Dezertér
Registrován: 19.11.06, 17:11 Příspěvky: 12402 Bydliště: Pardubice - jihozápadní okolí
|
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
| 1.1.09, 20:36 |
|
 |
|
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11968 Bydliště: Český Těšín
|
Tunningkiller píše: ...hlavně tam přijdou pořádná kola páč ty dělaj nejvíc a chci odstranit černé nárazníky jak zadek tak předek a nějak to uzpůsobit aby se mi to líbilo, dodělat kastli ke kolům...uvidím možná použiju feliciáckou palubku a nějak ji upravím...  Tunningkiller píše: ...tak mi dává diody do zadních světel pro brzdovky a obrysovky, časem možná i blinkry zatím říkal že v jednom světle bude přes 100 diod tak už se těším až je rozsvítim,, prej to bude dělat po vzoru těch novejch audin
Takže se máme těšit na další odpudivý paskvil?
Mě se zdá, že každý tuningář začne nějakou nenápadnou úpravou a autu dodá originalitu a šmrnc dle svého gusta. Pak s tím chvíli jezdí, ale začne mu hlodat červíček v hlavě a pak to končí LE diodama, plastama, támdlectim, kokotinama, tadydlectim a pičovinama. Pak to auto prodá, protože je na něm více plastu než v hračkářství, koupí si další kousek a začíná vše nanovo.
Mimochodem taky nechápu proč se musí tuzing pořád opičit? Proč musí mít každé auto co největší kola, LE diody, vyblitou barvu a děravý výfuk.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 1.1.09, 21:23 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |