Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.6.26, 12:40

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 73 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 dilema: clarion 
Autor Zpráva
Metal (urg)

Příspěvek 
Ondras83 píše:
děte všichni dopiče :D:D....já už do audia ani radši nechodim, a teď sem udělal vyjímku a je to tady všechno při starym :D:D:D

já se můžu akorát smááát! :wink: :lol: :lol: :lol:

Já su tady snad za celý TW tak potřetí a nestačím zírat jak je to tu husté :D:D:D:D

Obrázek
Škoda 742 Forever Team

21.12.08, 21:17
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Bolthorn píše:
michalkatka píše:
Tuner2 aj Bolthorn ste audiobohovia a nikto na vaše vedomosti a skúsenosti nemá, ani ja :oops: hoowk

a ty seš zas ko*ot!! jsem se ti snad omluvil tak proč si mě bereš do huby!! na takové lidi jsem alergickej..

soráč, ale príspevok som napísal skôr ako som čítal tvoju omluvu, príjmam... na mňa nemáš byť prečo alergický :oops:

21.12.08, 22:49

Příspěvek 
ľudia všetko beriem, názory aj kritiku, ale tie vulgarizmy si prosím odpustite :oops:

21.12.08, 22:50

Příspěvek 
jojo, zato se omlouvám, ale prostě mě to přijde hrozně směšný, když tady sou 3 lidi a furt se hádaj...naštěstí už sem nechodí fatal :D

21.12.08, 22:52
Profil ICQ

Příspěvek 
Hej, hej, toto audio je sranda, ale tiež sa mi tu nepáčia niekedy totálne arogantné reakcie 2 členov...všetko vedia a vedia, čo je pre každého najlepšie...

Tiež už niekedy idem do audia s odporom...hoc ma audio vcelku zaujíma... a som priemerne náročný na zvuk...chvalabohu len priemerne...bo by tu miesto dvoch boli traja...

Ale fakt aj je, že aj ja sa tu všeličo dozviem...

Ale tie nadávky radšej nie...radšej nie...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

21.12.08, 22:55

Příspěvek 
Ondras83 píše:
jojo, zato se omlouvám, ale prostě mě to přijde hrozně směšný, když tady sou 3 lidi a furt se hádaj...naštěstí už sem nechodí fatal :D
Já teda nevím jak vy, ale já tady hádky nikde nevidím. Ano měl jsem tady hádku s fatalem, ale jinak je to dle mě zcela normální výměna názorů a to, že tady pořád s někým nesouhlasím je dáno tím, že se prostě profesně 11 let pohybuju v tomhle oboru a není téměř nic co by mě překvapilo a taky za ty léta mám trošku jiné hodnoty a nároky a dle toho radím. Mrkněte, zda někdo lépe poradil Šemíkovi s rádiem? Byl to někdo z Vás co tu máte teď připomínky s hádkama? Dokázal by někdo říct, proč byl Clarion "nejhorší", Pioneer o něco lepší a Alpina nejlepší volba? Docela mě mrzí, jak to tu chápete, ale rozhodně tu nebudu podporovat rady typu, že ze sériového středobasu z Octavie postavíme suplwůfr apod. :lol:

22.12.08, 12:14
Profil Zobrazit autorovy stránky
rejpal

Příspěvek 
Ondras83 píše:
...naštěstí už sem nechodí fatal :D

:shock: Kuk! :lol: Bych i něco napsal, ale slíbil jsem, že se nebudu vyjadřovat... :roll:

22.12.08, 12:21

Příspěvek 
Klidně se vyjádři, od toho to tady je.

22.12.08, 15:55

Příspěvek 
A ruku na srdce, (nebo spíš na ucho), kolik z vás má natolik vyvinutej sluch, že pozná pouhým uchem při poslechu rádia, nebo cd v běžným provozu v autě, jako je favorit, nebo 120, rozdíl mezi soustavou SONY, Blaupunkt, nebo Clarion či jakoukoli jinou značkou?
Pro slovíčkáře nemám na mysli rádia z let 90tých v kombinaci s repro Tesla ARN 665. Nikdo snad nevozí v autě netopýry, nebo do něj nechodí se skleničkou vína vychutnávat Bethovena.
Podle mojeho skromnýho názoru se tu hádáte o hovně a rvaní high-end souprav do aut mi prostě přijde jako chvástání zbytečnýho sekáče, že on má něco navíc, než ostatní.

22.12.08, 16:07

Příspěvek 
Věř mi, že třeba rozdíl u sencoru vs. clarionu pozná i ten kdo sluch nemá až tak dobrej. Sony vs. clarion taky jsem slyšel na vlastní uši a poznal, že ten cla hraje líp. Stačí si třeba na tom pustit svou oblíbenou písničku, kterou máš stokrát naposlouchanou.

22.12.08, 16:22

Příspěvek 
Drak: A ruku na srdce kolik z Vás někdy zkusilo si poslechnout lepší ozvučení? Pozná to každý, na to nemusí být netopýr. Už jsem takhle přesvědčil stovky lidí, kterí taky tvrdili to co Ty, ale dokud to neuslyší, tak nevěří.

22.12.08, 16:32
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Na stojícím autě možná, ale vlivy okolí v provozu neovlivníš sebelepším rádiem, sám sem měl ve škodovce Clarion, ve fordu mám originál systém, kterej byl ve své době jeden z nejlepších, nejsem hluchej jak tetřev, a to rušení z okolí ti ten zvuk degraduje na průměrnou hodnotu.

22.12.08, 16:32

Příspěvek 
Je fakt, když jsem měl rapida a rozjel jsem se asi na cca 140, tak ačkoliv muzika byla docela nahlas, tak jsem z ní měl prd. Veškerý hučení apod. tomu nepřidá. Favorit je na tom o něco líp. Teď mam auto v kterym se i ve 160ti dá v pohodě poslouchat. Nemam jak porovnat kvalitu zvuku v jinym autě za jízdy. Jen si pamatuju, když kamarád měl nějakýho sencora v škatuli, což si myslim, že je to samý jako rapid. Tak ten jeho sencor ve vyšších hlasitostech trochu řezal ve vyškách (v reproduktorech to nebylo, protože byly původně moje). Takže určitě se dá poznat blbej zvuk i v autě kde je hluk.

22.12.08, 16:51

Příspěvek 
Jen aby si tu někdo nemyslel, že si tohle cucuám z prstu a schválně plivu po sony, tak okopíruju to, co jsem napsal jinde.

party_boy píše:
První rádio od Sony jsem dostal spolu s koupenym autem. Byl to nějakej starej model na CD. Zvuk nic moc, ale to jsem neřešil. Věděl jsem, že za chvilku budu překopávat audio. Jelikož jsem dřív byl zastánce sony, tak jsem si koupil asi za 4500 nový rádio sony a měl jsem z něj radost. Jenže ta mi vydržela do chvíle než jsem slyšel kamarádův low-end od Clariona. Bohůžel jsem byl stále zastánce sony autorádií, tak si koupil nějakou vyšší třídu z druhý ruky asi za 7. Světe div se, žádný pokrok se nekonal. Pak jsem koupil nějaký šmelo Panasonica CQ-C9901N, fakt paráda, zesík 4x33 RMS což bylo docela slušný, hafo funkcí, fakt pecka rádio. Jenže se vysrala mechanika a já ho neměl jak vyreklamovat, tak jsem ho prodal. Teď jsem u Clariona.

Kdyby měl někdo nějaký pochyby o tom, že jsem toho panasonica neměl, protože to rádio bylo na začátku docela dost drahý, tak T2 může potvrdit pokud si všiml inzerátu na virtu, kde jsem ho před cca rokem a kousek prodával. Píšu schválně šmelo, protože za těch 19 nebo kolik stálo nový jsem ho neměl, ale zadarmo taky ne.

22.12.08, 17:04

Příspěvek 
Drak píše:
A ruku na srdce, (nebo spíš na ucho), kolik z vás má natolik vyvinutej sluch, že pozná pouhým uchem při poslechu rádia, nebo cd v běžným provozu v autě, jako je favorit, nebo 120, rozdíl mezi soustavou SONY, Blaupunkt, nebo Clarion či jakoukoli jinou značkou?
Pro slovíčkáře nemám na mysli rádia z let 90tých v kombinaci s repro Tesla ARN 665. Nikdo snad nevozí v autě netopýry, nebo do něj nechodí se skleničkou vína vychutnávat Bethovena.
Podle mojeho skromnýho názoru se tu hádáte o hovně a rvaní high-end souprav do aut mi prostě přijde jako chvástání zbytečnýho sekáče, že on má něco navíc, než ostatní.

Bezpečně poznám i rozdíl v datovém toku u mp3.. Jinak rozdíl je dost velký i ve zvuku u Cla v základu a u Cla ve vyšší třídě.. Vše pouhým uchem a za jízdy..

22.12.08, 17:56
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 73 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další