| Autor |
Zpráva |
|
ferrari
Registrován: 7.5.06, 20:16 Příspěvky: 9236 Bydliště: Partizánske
|
jacobsz1 píše: takže seš s tím spokojenej ? bych něco podobnýho taky potřeboval... jaký má ten tvuj typ napájení normál baterka ?? pořídil sem si SONY na kazety a nemá AUX vstup,, zkoušel sem pořídit toto http://www.aukro.cz/item386712118_kazet ... html#photo chvíli to hrálo.. ale pak začla kazeta sama vyjíždět ven .. asi to bude velkým uhlem uložení rádia ...
To robí tá nešťastná elektronická mechanika..rovnako som sa musel toho vzdať..inak,tie Soňáky s el.mechanikou boli super..
teraz som urobil jeden test s mojim domacim receiverom..pripojil som MP3 Player najprv normalne cez kabel a potom cez FM transmitter..Výsledok:
samozrejme, zvuk cez priamy vstup omnoho lepší, no cez transmitter omnoho silnejší signál (nebolo treba receiver tak nahlas...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
| 27.7.08, 08:05 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Viky
Pan Kapitán
Registrován: 10.1.06, 13:49 Příspěvky: 12166 Bydliště: Tynec n.L.
|
ventYl píše: nejaky extremny dosah to mat nemoze, lebo oficialne je toto zariadenie nelegalne...
Omyl, nelegalni zarizeni tohoto typu ma vzdy vetsi vykon, nez je povoleno. Jinak mimochodem.... co takhle udelat zesilovac a pustit to do anteny od radia? By duchodci meli radost!
Napriklad by bylo super pri sraze pustit stejnou muziku ze vsech aut najednou... 
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - 
Cvokárium: Youtube Instagram
|
| 27.7.08, 09:45 |
|
 |
|
jacobsz1
Registrován: 11.5.08, 14:48 Příspěvky: 367 Bydliště: kousek od Třebíče
|
ferrari píše: jacobsz1 píše: takže seš s tím spokojenej ? bych něco podobnýho taky potřeboval... jaký má ten tvuj typ napájení normál baterka ?? pořídil sem si SONY na kazety a nemá AUX vstup,, zkoušel sem pořídit toto http://www.aukro.cz/item386712118_kazet ... html#photo chvíli to hrálo.. ale pak začla kazeta sama vyjíždět ven .. asi to bude velkým uhlem uložení rádia ... To robí tá nešťastná elektronická mechanika..rovnako som sa musel toho vzdať..inak,tie Soňáky s el.mechanikou boli super.. teraz som urobil jeden test s mojim domacim receiverom..pripojil som MP3 Player najprv normalne cez kabel a potom cez FM transmitter..Výsledok: samozrejme, zvuk cez priamy vstup omnoho lepší, no cez transmitter omnoho silnejší signál (nebolo treba receiver tak nahlas...
jj, dal sem za něj pěťo a je to parádní stroj až na to že to nepapá ten výmysl od HAMY (obyč kazety to žere) takže sem dodělal zapík + ISO  a vyřešil sem to tím modulátorem 
_________________ Škoda felicia 1.9D kombi,rv 1996
|
| 27.7.08, 11:16 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
kto cital cely tento thread tak vie ze som mal odpaleny ipod vdaka blbej redukcii k istemu transmitteru
neda sa mi nepochvalit ze sa mi vdaka originalnemu dielu (poslaneho z Honk kongu  , ale je naozaj origo apple...) kupenemu cez ebay za 1400sk aj s postovnym podarilo opravit ho
dokonca si pamata vsetky data aj nastavenia, juchuu  usetril som 6600sk (kupa noveho)
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 12.8.08, 02:03 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
deekay píše: neda sa mi nepochvalit ze sa mi ... podarilo opravit ho
Super.
A co ta reklamace, postupuješ nějak?
|
| 12.8.08, 07:43 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
|
fatal píše: deekay píše: neda sa mi nepochvalit ze sa mi ... podarilo opravit ho Super. A co ta reklamace, postupuješ nějak?
no poslal som vsetko info Slovenskej obchodnej inspekcii a oni to vysetruju, ale neviazu ich ziadne terminy takze...
mozno tak za 2 roky mi dojde posta ze som mal pravdu a stiahli vyrobok z trhu 
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 12.8.08, 14:01 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
|
Odpisali mi zo SOI!
Vraj to vysetrovali ale nemohli to dovysetrit lebo v danom obchode mali len jeden kus daneho vyrobku  to su banani, ved som im este aj distributora na slovensko napisal a ze neprotestujem proti predajni kde som to kupil  ale vyrobcovi/distributorovi...
Hruza toto... ale aspon to riesili
DAKUJEM
|
| 10.11.08, 17:56 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |