Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 7.7.26, 09:34

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 výkon motoru 
Autor Zpráva

Příspěvek 
p20k píše:
To je právě to co musím vyzkoušet, protože si myslím, když je plyn až na podlaze, tak to přece musí tu druhou komoru otevřít a hlavně to musí být znát. Když s tím druhým stupněm jen lehce rukou zahýbu, tak to začne bublat jako kdyby tam bylo málo benzínu a nebo to blbě pumpovalo. Je možné, že by prostě ta membrána která pomocí podtlaku otevře druhou komoru, že by byla špatná?

Tak jsem zjistil, že se úplně neotvírala škrtící klapka u 1.stupně. Lanko jsem trochu napnul a je to v pohodě. Na volnoběhu když prošlápnu plyn až na podlahu tak otáčky jdou krásně a 2.stupeň se taky otvírá. Ale když s tím vyjedu z garáže tak už jsem zase na podlaze. Ale zjistil jsem, že když třeba z 2.kvaltu vyřadím, tak otáčky nejdřív trochu poklesnou pod volnoběžné (asi na 600ot) a po zhruba 1s se zase vrátí zpátky. Už mě nic jiného nenapadá než jen to, že tam neteče tak rychle benzín. Myslíte, že kdyby membrána u čerpadla byla trochu poškozená, tak že by to čerpalo s menším výkonem? A nebo by to mohlo být filtrem před čerpadlem, ale koukal jsem, že špinavý není (FILTRON asi 6000km) mohlo by to být tím, že ta filtrační vložka nepropouští ten benzín tak rychle?

9.11.08, 14:26
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
cyz píše:
Otevírá se druhý stupeň? To jsem viděl na karburátoru u motoru co jsem koupil do své 120ky - původní majitel s tím jezdil tak jak jezdil takže se druhý stupeň vůbec nepoužívat, v difuzoru pavučiny a klapka nechodí :D

ani nemluv...určitě to byla ta hnědá :D jednou sme s tím jeli na hřiby tak sem tomu naložil a ostal viset plyn jak byla ta klapka zatuhlá :D pak sem ještě od starého dostal že to je aby poznal kdo jezdí jak pirát :D

Škoda 742 Forever Team
Škoda TW Coupe Club

9.11.08, 16:35
Profil ICQ

Příspěvek 
p20k píše:

Tak jsem zjistil, že se úplně neotvírala škrtící klapka u 1.stupně. Lanko jsem trochu napnul a je to v pohodě. Na volnoběhu když prošlápnu plyn až na podlahu tak otáčky jdou krásně a 2.stupeň se taky otvírá. Ale když s tím vyjedu z garáže tak už jsem zase na podlaze. Ale zjistil jsem, že když třeba z 2.kvaltu vyřadím, tak otáčky nejdřív trochu poklesnou pod volnoběžné (asi na 600ot) a po zhruba 1s se zase vrátí zpátky. Už mě nic jiného nenapadá než jen to, že tam neteče tak rychle benzín. Myslíte, že kdyby membrána u čerpadla byla trochu poškozená, tak že by to čerpalo s menším výkonem? A nebo by to mohlo být filtrem před čerpadlem, ale koukal jsem, že špinavý není (FILTRON asi 6000km) mohlo by to být tím, že ta filtrační vložka nepropouští ten benzín tak rychle?

A dnes jsem přišel na to, že na sytič to jede úplně nádherně, ale jakmile se to prohřeje tak ne. Mohlo by to být pouze chudou směsí? Já jenom jestli by to mohlo být tím, protože když se to zahřeje tak to otáčky drží a ani nekolísají a proto s tím nechci moc hýbat jen kdyby to pomohlo.

10.11.08, 15:04
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2