Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 30.6.26, 04:29

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 Problem z odhlasenim... 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Vzhledem k tomu že mám na sebe v polopřevodu dvě!!! vozidla která už fyzicky nejsou tak řeším též tento problem a můj kamarád má cca 20 aut na sebe, od spousty nemá ani papíry ani SPZ, takže co s tím? Šel na evidenci vozidel v místě bydliště kde mu vyjeli seznam cca 7 aut, pořád jsme bádali nad tím proč jich je jen 7 no nakonec jsme na to přišli, Obory dopravy a evidence vozidel mají přístup pouze do evidence vozidel kterou spravují, takže třeba když někdo bydlí v Pardubicích koupí si auto v Praze a nechá ho na sebe pouze na polopřevod tak v Pardubicích vůbec nebudou vědět že ten dotyčný člověk nějaký auto na sebe má v polopřevodu, pokud by si koupil auto v Pardubicích a nechal ho na sebe jen na polopřevod tak to tam bude. Jediný jak se dostat do Centrálního registru kde se dá dle jména dohledat všechny přihlášené a v polopřevodu evidované auta je přes známýho policistu, nebo přes právníka kterej předloží ministerstvu dopravy právní důvod k nahlédnutí do C-R vozidel.
Takže pro nás je jediná naděje sehnat papír o likvidaci za cca 2500,- 1ks bez auta bez TP a i bez SPZ. Jinak k tomu depozitu, kdo máte auta "dočasně" vyřazená z evidence tak strach mít nemusíte a pokud někdo chcete dočasně vyřadit vozidlo z evidence tak NEMUSÍTE, pro ty co neuměj číst tak opakuji NNEEMMUUSSÍÍTTEE, mít na vozidle platnou TK ani Emise, to MUSÍTE mít platné i s e zaplaceným pojištěním pouze v případě že to vozidlo chcete VYZVEDNOUT z dočasného vyřazení. A pokud to nemáte platné tak normálně zajedete na Emise a TK a na TK dostanete pouze protokol o provedení TK a platnost pouze na měsíc s tím že nemáte SPZ, zajedete na evidenci vozidel, kde předložíte protokoly o TK a EM a na základě toho vám vystavěj vaše uložené SPZ, namontujete je na auto zajedete na TK kde zaplatíte 100,- za opakovanou TK kde se podívá že už máte SPZ na autě a nalepí vám na ně známky

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

2.11.08, 09:52
Příspěvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: Problem z odhlasenim...
michalkatka píše:
Tild píše:
ked ho hces docasne odhlasit misi byt platna STK a emisna kontrola a samozrejme zakona poistka zaplatena

ja myslím odhlásenie na nového majiteľa... vtedy neviem či musí...

michale já už zkoušel se auta zbavit na slovensko, nešlo to chtěli platnou STK a za tisíc korun že mi dají převozní značku, jsem jim řekl že mi auto kleklo v košicích tak jsem ho prodal, nechtěli slyšet jen pokud by byla platná STK miloš

2.11.08, 14:08
Mistr mechanik

Příspěvek 
jsem stejně zvědav jak to příští rok dopadne,

před barákem mám V3S majitel čtyři roky po smrti, vlétě jsem hodil do šrotu malucha majitel v americe a pochybuju že se do čr někdy vrátí, v uherském hradišti jsem nechal forda mi ho nechtěli přepsat bez ověřené plné moci tak jsem ho postavil na jiné papíry a ty staré jsou evidovány na firmu která zanikla, pak tu máme chipsi.cz, ty jim taky zamotají hlavu, doklad o likvidaci je taky problém, ještě jsem tak hodil renault 20 do šrotu majitel neznámý,

zlatá multikára nepodléhá evidenci a mohu jezdit kam chci :D miloš

2.11.08, 14:17

Příspěvek 
vítej do EU :D

3.11.08, 17:05

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
jsem stejně zvědav jak to příští rok dopadne,

před barákem mám V3S majitel čtyři roky po smrti, vlétě jsem hodil do šrotu malucha majitel v americe a pochybuju že se do čr někdy vrátí, v uherském hradišti jsem nechal forda mi ho nechtěli přepsat bez ověřené plné moci tak jsem ho postavil na jiné papíry a ty staré jsou evidovány na firmu která zanikla, pak tu máme chipsi.cz, ty jim taky zamotají hlavu, doklad o likvidaci je taky problém, ještě jsem tak hodil renault 20 do šrotu majitel neznámý,

zlatá multikára nepodléhá evidenci a mohu jezdit kam chci :D miloš

na toho v amerike vydaju medzinarodny zatykac za nezaplatenie poistenia / prepisu. v amerike to zle precitaju a odprasknu ho ako teroristu na guantaname.

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

3.11.08, 23:18
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Tenhle problém řešim taky... Favorit, rozebranej, mám vše, jen ne kastli, kterou jsem já d...l hodil do šrotu is VINem... Ale ještě je prý ta možnost - zánik vozidla. Nevíte někdo, co to v praxi obnáší? Zatím mám jen radu, jelikož jsou značky v depozitu, tak prostě tvrdit, že jsem ho rozebral už v době, kdy ještě nějaká eko. likvidace vozidla nebyla... a oni sami neví, co dělat... takže čekat...

5.11.08, 10:35

Příspěvek 
No konecne som nasiel spriaznenu dusu... ak sa zadari tak do konca tyzdna mam tie papiere z krku 8)

5.11.08, 19:31

Příspěvek 
Jak jsi to vyřešil?

5.11.08, 21:39

Příspěvek 
Sice ma to stalo 3500Sk ale konecne mam papier od policajtov ze mi to auto vyradili z evidencie... Kvoli jednemu blbemu papieru tolko starosti :) Stacilo to dat jednej sikovnej babe a ona to za mna vybavila... 8)

6.11.08, 20:01

Příspěvek 
Nemůžeš mi prosím napsat, jak konkrétně se to udělalo?

7.11.08, 09:20

Příspěvek 
cesky a slovensky system sa mierne lisi, treba si zohnat lokalny sposob na ojebanie systemu

Skoda 742 Forever Team

7.11.08, 11:23

Příspěvek 
Tak jasně no... Ale zatím jsem dospěl pouze k tomu, že jediný způsob je sehnat někoho, kdo ten papír prostě vystaví za nějaký prachy... Ale zatím jsem moc nepochodil, přitom mám VŠECHNO, jen ne tu pojebanou kastli... :?

7.11.08, 12:59

Příspěvek 
Takze pre ilustraciu: treba mat aspon tabulky, technicak a najlepsie aj stitky a vyrezane vyrobne cislo z kasne. Da sa to aj bez stitkov a cisla ale bude to minimalne 2x take drahe a len tazko zozeniete niekoho kto to spravi. Takze ak mate vyrezane cislo a stitky tak treba este aj prefoteny obciansky majitela auta aj technicak a zhruba do 2000Sk. S tymto vsetkym neni problem vybavit papier o ekologickej likvidacii ak mate aspon ake-take znamosti. Dalej ked mate tento papier staci s nim ist na fizlicu a mat zo sebou este aj tabulky (SPZ), technicak, obciansky, 50-Sk kolok a potvrdenie o zaplateni poistky. Ak budete mat stastie tak ste odbaveny tak za cca 4 hodinky. Ak sa vam nechce cakat staci supnut fizlovi nejaky ten fialovy papierik o hodnote 1000Sk a vybavi vam to prednostne za pol hodinku. Alebo druha moznost (moja moznost), dat nejakemu dost vysoko postavenemu, skorumpovanemu a po prachoch baziacemu fizlovy cca do 4000 Sk ak sa podari a mate to vsetko vybavene bez starosti a behania po uradoch.

7.11.08, 20:57

Příspěvek 
Speedy125 píše:
Takze pre ilustraciu: treba mat aspon tabulky, technicak a najlepsie aj stitky a vyrezane vyrobne cislo z kasne. Da sa to aj bez stitkov a cisla ale bude to minimalne 2x take drahe a len tazko zozeniete niekoho kto to spravi. Takze ak mate vyrezane cislo a stitky tak treba este aj prefoteny obciansky majitela auta aj technicak a zhruba do 2000Sk. S tymto vsetkym neni problem vybavit papier o ekologickej likvidacii ak mate aspon ake-take znamosti. Dalej ked mate tento papier staci s nim ist na fizlicu a mat zo sebou este aj tabulky (SPZ), technicak, obciansky, 50-Sk kolok a potvrdenie o zaplateni poistky. Ak budete mat stastie tak ste odbaveny tak za cca 4 hodinky. Ak sa vam nechce cakat staci supnut fizlovi nejaky ten fialovy papierik o hodnote 1000Sk a vybavi vam to prednostne za pol hodinku. Alebo druha moznost (moja moznost), dat nejakemu dost vysoko postavenemu, skorumpovanemu a po prachoch baziacemu fizlovy cca do 4000 Sk ak sa podari a mate to vsetko vybavene bez starosti a behania po uradoch.

ja som mal odhlas vybaveny ani nie za 20 minut. bez uplatkov a riadne podla zakona (akurat bez vraku ;)

Skoda 742 Forever Team

8.11.08, 15:33

Příspěvek 
jak??? :shock:

8.11.08, 16:49
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další