|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
sharpers
|
 palivové čerpadlo
chtěl sem v Auto kelly koupit palivové čerpadlo a ptá se mě jakej typ....vím akorát co mi řekli v servisu a to že mám chtít palivové čerpadlo pro BMM motor. ale i tak mi nabízí dva různé....prej že ho poznám podle vzhledu....nějak sem koumal ale nic nevykoumal tudíž prosím o radu.....jak se dostanu k palivovému čerpadlu abych si ho mo očíhnout popřípadě vyměnit ? 
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
| 7.10.08, 14:48 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
 Re: palivové čerpadlo
sharpers píše: chtěl sem v Auto kelly koupit palivové čerpadlo a ptá se mě jakej typ....vím akorát co mi řekli v servisu a to že mám chtít palivové čerpadlo pro BMM motor. ale i tak mi nabízí dva různé....prej že ho poznám podle vzhledu....nějak sem koumal ale nic nevykoumal tudíž prosím o radu.....jak se dostanu k palivovému čerpadlu abych si ho mo očíhnout popřípadě vyměnit ? 
na BMM je menší válec s tubičkou, a je to sázka do loterie vesměs je to na cypa, mají malý tlak, nedrží spětný tlak, odchází, jediné čerpadlo které spolehlivě maká je VDO miloš
|
| 7.10.08, 15:50 |
|
 |
|
sharpers
|
pod pojmem VDO si mám představit co a kde to seženu a kolik to bude stát a jaký je v tom rozdíl ?
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
|
| 7.10.08, 16:13 |
|
 |
|
sharpers
|
tak nepotřebuju to do závoďáka a ani tak....stejně jezdím na plyn potřebuju aby to na benzin jen startovalo ....a vydržet by to mělo tak měsíc aspoń bo pak dostanu ja felinu , fotr tohle fáčko a on ať si s tím dělá co chce 
|
| 7.10.08, 16:16 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
sharpers píše: tak nepotřebuju to do závoďáka a ani tak....stejně jezdím na plyn potřebuju aby to na benzin jen startovalo ....a vydržet by to mělo tak měsíc aspoń bo pak dostanu ja felinu , fotr tohle fáčko a on ať si s tím dělá co chce 
pohledej ve vyhledavači značka VDO,
snad dva roky jsem dával čerpadlo tuším fuelpumpe, v zimě jsi nemohl ani drbnout do plynu, jinak to chcíplo, za tři měsíce KO a taky LPG, se podívej co tam máš, ne všechna LPG odpojujou čerpadla vesměs běží pořád a odpojí se vstřikování, tak ti tam shoří miloš
|
| 7.10.08, 17:10 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|