| Autor |
Zpráva |
|
Majlanky
Junior TW team
|
Jiří Čech píše: Protože u toho nepřemýšlíš... snažím se Tě naučit u práce přemýšlet, víš? Dobře si to prohlédni a pochopíš hodně věcí.
No kdybych u toho nepremyslel tak uz sem to ohnul a vubec neresil proc to delam(Jak pises o par prispevku driv "nemysli a ohni"). Ja jenom chci vedet ceho dosahnu tim ze to prihnu. At na to koukam jak koukam neni mi to jasny. Kdyz to naohybam stejne jako je ta favo tak bude skoro o 1cm kratsi.
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
| 5.10.08, 19:33 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Jiří Čech
Moderátor
|
Majlanky píše: Jiří Čech píše: Protože u toho nepřemýšlíš... snažím se Tě naučit u práce přemýšlet, víš? Dobře si to prohlédni a pochopíš hodně věcí. No kdybych u toho nepremyslel tak uz sem to ohnul a vubec neresil proc to delam(Jak pises o par prispevku driv "nemysli a ohni"). Ja jenom chci vedet ceho dosahnu tim ze to prihnu. At na to koukam jak koukam neni mi to jasny. Kdyz to naohybam stejne jako je ta favo tak bude skoro o 1cm kratsi.
a čemu to zkrácení vadí? ničemu...
_________________ J.
|
| 5.10.08, 19:36 |
|
 |
|
Majlanky
Junior TW team
|
Ale to ja nerikam ze to necemu vadi to sem pochopil ale cemu vadi to propilovani? Je to jenom napad. Tim ohnutim posunu tu tycku o 3mm dolu tusiz kdyz ty diry pro soruby propiluju o 3mm(materialu je tam 8mm) dosahnu toho samyho. Se myslim, mozna se pletu ale nevidim to. Rekni mi to prosim...
|
| 5.10.08, 19:40 |
|
 |
|
Jiří Čech
Moderátor
|
Majlanky píše: Ale to ja nerikam ze to necemu vadi to sem pochopil ale cemu vadi to propilovani? Je to jenom napad. Tim ohnutim posunu tu tycku o 3mm dolu tusiz kdyz ty diry pro soruby propiluju o 3mm(materialu je tam 8mm) dosahnu toho samyho. Se myslim, mozna se pletu ale nevidim to. Rekni mi to prosim...
dokážeš se rozhodnout sám, co uděláš? zkus to...
_________________ J.
|
| 5.10.08, 19:50 |
|
 |
|
Majlanky
Junior TW team
|
No tak sem to uz naohybal. Ale furt nevim proc je to propilovani takova hovadina... Muzes mi to rict?
|
| 5.10.08, 19:52 |
|
 |
|
Jiří Čech
Moderátor
|
Majlanky píše: No tak sem to uz naohybal. Ale furt nevim proc je to propilovani takova hovadina... Muzes mi to rict?
není to hovadina, ale to ohnutí je rychlejší...
Nauč se rozhodovat sám za sebe.
_________________ J.
|
| 5.10.08, 19:56 |
|
 |
|
Majlanky
Junior TW team
|
 to snad neni mozny. Tak abych te potesil. Tak se rozhodovat umim. Nic sem neohnul ale propiloval jsem to abych zjistil co se stane. Diky moc za pomoc(to nemyslim jako ironii). Muzu na tebe mit jeste dotaz. Neznas nahodou el. palivovou pumpu Harting? POuzivala se pry v zavodnich skodovkach.
|
| 5.10.08, 19:59 |
|
 |
|
Jiří Čech
Moderátor
|
Majlanky píše: :lol: to snad neni mozny. Tak abych te potesil. Tak se rozhodovat umim. Nic sem neohnul ale propiloval jsem to abych zjistil co se stane. Diky moc za pomoc. Muzu na tebe mit jeste dotaz. Neznas nahodou el. palivovou pumpu Harting? POuzivala se pry v zavodnich skodovkach.
Když se používala v závodních škodulích, tak asi byla dobrá, ne? Neznám, na nic ji nepotřebuji ani já, ani Ty. Jestli se Ti nechce ráno čerpat ručně palivo, tak si někde sežeň elektrickou pumpu z Š 1203 a tou ránou chvíli zabruč... 
_________________ J.
|
| 5.10.08, 20:03 |
|
 |
|
Majlanky
Junior TW team
|
Jiří Čech píše: Majlanky píše: :lol: to snad neni mozny. Tak abych te potesil. Tak se rozhodovat umim. Nic sem neohnul ale propiloval jsem to abych zjistil co se stane. Diky moc za pomoc. Muzu na tebe mit jeste dotaz. Neznas nahodou el. palivovou pumpu Harting? POuzivala se pry v zavodnich skodovkach. Když se používala v závodních škodulích, tak asi byla dobrá, ne? Neznám, na nic ji nepotřebuji ani já, ani Ty. Jestli se Ti nechce ráno čerpat ručně palivo, tak si někde sežeň elektrickou pumpu z Š 1203 a tou ránou chvíli zabruč... 
No me ji kamarad prenechal pac prodava rapida. Ja jenom aby mi nekdo potvrdil ze je to pravda ze v nich jezdila, jenom me to zajima...
|
| 5.10.08, 20:10 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|