Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.6.26, 14:49

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 123 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
 Felicie - jaké repro? 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Nenároční hifi bedýnky od TVM do pokoje. To mě pobalilo. Doma, kde se dá vychutnat kvalita ještě víc než v autě bych si takhle prznit uši nechtěl.

fatal: Když proměnná činná plocha membrány existuje jak tvrdíš Ty, tak google by určitě něco našel, já nic takové nenašel. Ale co, už jsem si na Tvojí demagogii zvyknul.

1.10.08, 11:06
Profil Zobrazit autorovy stránky
Příspěvek Reklama

rejpal

Příspěvek 
Tuner#2 píše:
Když proměnná činná plocha membrány existuje jak tvrdíš Ty, tak google by určitě něco našel, já nic takové nenašel. Ale co, už jsem si na Tvojí demagogii zvyknul.

Kdybys byl takovým odborníkem, za jakého se tady vydáváš, nepotřeboval bys google. :lol: A že ty neumíš něco najít neznamená, že to neexistuje. :wink:

A demagogie, paráda, co ještě? :)

1.10.08, 11:10
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
fatal: To jestli jsem odborník nechám na posouzení jiným, ale živím se tím, tak asi něco málo o tom vím. To že neznám nějaký Tvůj vymyšlený nesmysl, co tvrdíš že existuje a přitom o tom není na netu nikde zmínka, je divné. Zatím jsem na netu vždy našel vše co jsem potřeboval mimo svůj obor. A demagogie z Tvé strany to je, stačí si chronologicky přečíst naší diskuzi a něco o audiu vědět.

1.10.08, 11:16
rejpal

Příspěvek 
Nepér píše:
Už jsem to chtěl o pár stránek dřív zamknout, ale docela mě bavíte. A co zase máte proti TVM?

Ještě to nech odemčené, alespoň než najdu ty repráky, co Tuzér číslo 2 nezná. On si totiž myslí, že co nezná, to neexistuje... :roll:

Repráky TVM jsou v pohodě, jen někteří namachrovaní nějak nechápou, že dokáží hrát dobře. :wink:

1.10.08, 11:22
rejpal

Příspěvek 
Tuner#2 píše:
fatal: To jestli jsem odborník nechám na posouzení jiným, ale živím se tím, tak asi něco málo o tom vím. To že neznám nějaký Tvůj vymyšlený nesmysl, co tvrdíš že existuje a přitom o tom není na netu nikde zmínka, je divné. Zatím jsem na netu vždy našel vše co jsem potřeboval mimo svůj obor. A demagogie z Tvé strany to je, stačí si chronologicky přečíst naší diskuzi a něco o audiu vědět.

Tak já jsem posoudil, od tebe bych si nekoupil ani kabel. V tvé branži je asi překrucování a tvrzení nepravd normální, ale mi se to korektní nezdá.

Ten "nesmysl" není vymyšlený. Každý rozumný člověk by počkal, až tu hodím bližší informace. Ty místo toho vymýšlíš pořád nějaké kecy o demagogii, o hledání googlem a podobně.

1.10.08, 11:32

Příspěvek 
Tuner#2 píše:
Nenároční hifi bedýnky od TVM do pokoje. To mě pobalilo. Doma, kde se dá vychutnat kvalita ještě víc než v autě bych si takhle prznit uši nechtěl.
Psal jsem nenáročné. Nejen doma, ale třeba na chatě nebo na intru, kde se dá kvalita zvuku nenáročných diy bedýnek vychutnat ještě víc, než z čínskýho magneťáku. Stále nechápeš, že každý nemá na high-end a že ho ani každý nepotřebuje, neboť není audiofil tudíž pro něj nemá smysl.

1.10.08, 12:49
Profil ICQ

Příspěvek 
Brouku Ty stále ale nechápeš to, že může být lepší kvalita zvuku za stejné peníze než TVM. Oni donedávna dělali repro na doma a co jsem slyšel celou jich výrobní řadu před asi 3 rokama, tak to byla fakt hrůza za daný peníze. Ano, pokud si někdo nakoupí jen repráky a postaví se bednu, výhybku, tak je na zlomku toho co stojí bedna hotová a hraje to asi lépe než třeba plastové PC bedničky, ale to je tak všechno. Neberu Tě, že na intr, na nenáročný poslech rádia to může stačit a chudý student bude nadšený, ale takhle přce nejde soudit kvalita reprodukce na obecné rovině. Proč Ty nemáš v autě TVM, když jsou tak zázračné a máš tam kapitalistecké repro, kde platíš jen za reklamu? jak už tady taky jednou někde padlo? Když radím tak pořádně. Je to asi jako, kdyby někdo vybíral auto pro rodinu a každý by mu doporučil trabanta koupit po dílech z vrakoviště a doma si ho poskládat. To je úplně to samé...

1.10.08, 12:59

Příspěvek 
Nejsem brouk a uveď příklad středobasu za 3 kila, co hraje líp než TVM.

1.10.08, 14:24
Profil ICQ
Hliník navždy.

Příspěvek 
Brouku tak nereaguj...
Jinak tema na houno :)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

1.10.08, 14:33

Příspěvek 
Protože jsi paličák a všechno překrucuješ, pustím se do přímých námitek ke tvému příspěvku, jako to dělá fatal:

Tuner#2 píše:
Ano, pokud si někdo nakoupí jen repráky a postaví se bednu, výhybku, tak je na zlomku toho co stojí bedna hotová a hraje to asi lépe než třeba plastové PC bedničky, ale to je tak všechno.
Hraje nejen lépe, než plastové bedničky, ale dokonce i lépe, než za stejný peníz bedna hotová, navíc pokud to studenta baví, může se v tom i realizovat a má z toho pak fajn pocit, že se to povedlo, chápeš?

Tuner#2 píše:
Neberu Tě, že na intr, na nenáročný poslech rádia to může stačit a chudý student bude nadšený, ale takhle přce nejde soudit kvalita reprodukce na obecné rovině.

To tady ale nikdo nesoudí, neptal se tu někdo náhodou na to, co použít do felícíe z pohledu běžného uživatele?
Nikdo netvrdí, že TVM je lepší než například zmíněné B&W, jen se tě snaží všichni přesvědčit, že TVM je za svou cenu průměr, níkoliv "fakt hrůza za daný peníze" jen proto, že je na tom logo TVM

Tuner#2 píše:
Proč Ty nemáš v autě TVM, když jsou tak zázračné a máš tam kapitalistecké repro, kde platíš jen za reklamu?

Já někde píšu, že jsou zázračné? To bych si nedovolil napsat ani o B&W, jako někdo, ale když podle sebe soudíš ostatní....
TVM jsem donedávna v platě měl, nebylo to v tý době a za ty prachy vůbec špatný.

Tuner#2 píše:
Když radím tak pořádně. Je to asi jako, kdyby někdo vybíral auto pro rodinu a každý by mu doporučil trabanta koupit po dílech z vrakoviště a doma si ho poskládat. To je úplně to samé...

Já ti něco radím? Přirovnávat TVM k trabantu je trochu přehnané, nemyslíš? Navíc tak silná slova, jako že je to to samé... přirovnal bych to možná ke stavbě nějaké škodovky, ale ke skládání trabanta z použitých dílů? Mírni se.

Tuner#2 píše:
To jestli jsem odborník nechám na posouzení jiným

Podle tvého projevu zde jsi skutečně "odborník", skutečný odborník by se měl poznat podle toho, že dokáže odborně a na úrovni poradit a např. zvolit pro zákazníka optimální řešení požadavků, podle jeho potřeb, nikoliv mu vnutit to, o čem jsi sám přesvědčen, byť by to třeba bylo i to nejlepší a stálo to miloón peněz. Demagogie ke tvému způsobu vystupování docela sedí.

1.10.08, 15:10
Profil ICQ

Příspěvek 
Nebudu citovat, neb mě to příjde silně nepřehledné a zabírá to místo, ale.

1. Ano beru, to, že sudent si vyhraje - ale nemůže říkat, že to je dobré.
2. TVM je ale opravdu hrůza. Hůř už hrajou jenom ty plastové bedničky k PC, za svůj profesní život už mám něco naposloucháno a odzkoušeno.
3. Ano za dané peníze to není špatný, ale to je tak vše. Co je dnes 300,- a někdo za to chce reproduktor a ještě si myslí, že hraje dobře :lol:
4. Přehané srovnání to nebylo, myslím, že jsem to vzhledem k autům přirovnal správně.
5. Já tady ale neradím zákazníkovi, ale obecně. Tohle je veřejné fórum a může sem přijít socka a stejně tak člověk bohatý a rada by měla být na obecné úrovni a až po zjistění konkrétního požadavku by se mělo navrhnout nějaké řešení. Už mockrát jsem se setkal s tím, že příjde zákazník a chce dát za určitou věc 5tKč. Já mu řeknu, že to není zrovna dobrá volba a nabídnu jiné řešení za 8tKč. Někdo odmítne a už se neukáže a někdo to koupí. Ten ale co to odmítne, tak pak příjde za rok a řekne, že jsem měl tehdy pravdu a kdyby mě poslechl, tak dnes nemusel řešit, jak ty špatné repro TVM koupené za 5tKč musí prodat a koupit ty co jsem mu doporučil já. NJ nejsme tak bohatí, aby jsme si koupovali levné věci...

Znova opakuji, že ano, na auto s kterým budu jezdit do lesa na dříví jednou za rok, tam mě Tesla stačí, ale kdo chce rozumný zvuk v autě a doma, tak ruce pryč.

To číslování je jen tak, jako reakce na Tvoje vsuvky brouku 8)

1.10.08, 15:51
Moderátor

Příspěvek 
kua chlapi, nehadejte se o kravinach :roll:

http://kachnis.techsajt.cz

1.10.08, 16:13
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
1. Slyšel jsem bedničky studenta elektroakustiky, osazeno TVM a nehrálo to vůbec špatně
2. Spousta věcí hraje ještě hůř a spoustě lidí stačí ty plastové, možná máš naposloucháno dost měničů, ale málo lidí.
3. Když to za daný peníze neni špatný, tak to je snad ok ne? A uvedl bys ten příklad?
4. Je pochopitelné, že jako kandidát na mistra ČR v soutežích SQ máš zcela jiné požadavky a tím pádem i jiná měřítka, ale kategoricky odsuzovat low-endy, ve své kategorii průměrné, není na místě.
5. Radíš subjektivně, nikoliv obecně. TVM nejsou obecně špatné reproduktory, ve své kategorii pochopitelně. Sám víš, že na nějaký rady kolem autohifi budu otravovat tebe a né někoho hluchýho.

6. Nejsem brouk! :P

1.10.08, 16:19
Profil ICQ

Příspěvek 
Kachnis: já se nehádám, ale diskutuji - od toho to diskuzní fórum je ne? o že někdo neumí uznat, že je totálně mimo, je už horší...

Nepér: 1. Kdo si hraje nezlobí a já taky začínal na wooferu za 600,- od Tonsilu
2. Ano dost věcí hraje hůř, ale lidi si to jen myslí, že jim to stačí. Bohužel když zajde do supermarketu, tak nic jiného než plastové kino nevidí. My jsme jiný obchod, komerci neděláme, prodáváme kvalitu a ne kvantitu a proto k nám chodí méně lidí než do marketu. Ale i tak za těch víc jak 10 let jsem poznal jak chudé, tak bohaté a víc co lidí chtí, ale chce je to taky někam nasměrovat. je to to samé jak s foťákem, proč lidi vybírají dle Mpix. když je to k ničemu a v marketu radu, že tohle je špatné nedostanou
3. Příklad nemá, neb za 300,- lepší měnič fakt není, ale já bych raději dal 500 - 600,- za Visaton, Seas apod. jak už jsem psal, nejsme tak bohatí aby jsme kupovali levné věci.
4. :oops:
5. :oops:
6. OK, už to nebudu používat, teda pokusím se :wink:

1.10.08, 16:32

Příspěvek 
Ale stejne si ty bedýnky s TVM ne středobasu postavím :P , hlavně že jsme se tak hezky shodli :wink: von fatal je hrozně vznětlivej :D , když někdo sáhne na Teslu a starý dobrý časy... 8)

1.10.08, 16:39
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 123 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další