Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.6.26, 13:10

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 123 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Další
 Felicie - jaké repro? 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Autogen píše:
Ondras83 píše:
dobře, ale někomu stačí kvalitní Tesla a ne blaupunkty, car power, rockford fosgate, clarion, alpine atd., za těžký prachy...

Jo já to beru :D Taky nemám v autě repráky za tisíce. Ty moje ovály stály asi 1800kč všechny 4 a funkci dobře plnily :) A v druhem autě jsou uplně nějáke papírové mrdníky :D Hlavně si myslím, že ty repro je potřeba pořádně zabudovat a ne je fláknout do nějákého chrastícího plastu nebo papundeklu jako má škodovka origo tapec dvěří :) Ale už končím. Ať to tady autorovi tématu zbytečně neplníme :)

neboj se, von už se tady neukáže :roll:

28.9.08, 20:07
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Ondras83: kdo že se tu neukáže?

28.9.08, 20:13

Příspěvek 
Autogen a Vít: Díky za zastání.

Ondra83: Jenže Ty reješ do věcí o kterých vůbec nic nevíš. Počínaje restaurátorama v muzeu a audiem konče. Ono totiž hlapče u kvalitního reproduktorů nejde o větší hlasitost, ale o zvuk jako takový a kvalitu pozná každý kdo jen chce a věnuje tomu půl hodinu v poslechovém studiu. Za 10 let jsem nenašel člověka, který by nepoznal rozdíl mezi repro např. za 10tKč a za 15tKč a to jsme většinou dělali slepý test, že jsem přepínal signály on nevěděl které repro hrajou... Jestli jsi viděl nějaké auto SQ hrát s otevřeným kufrem, tak tos mě pobavil. Když už si chceš poslechnout instalaci jako mám já, tak jedině zavřený uvnitř vozu. Otevřený hrajou na sraze tuzéři a těm to zpravidla hraje hrozně. Ty nej instalace jsou k poslechu, ale uvnitř na běžnou hladinu hlasitosti. :wink:

28.9.08, 20:17
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Tuner#2 píše:
Autogen a Vít: Díky za zastání.

Ondra83: Jenže Ty reješ do věcí o kterých vůbec nic nevíš. Počínaje restaurátorama v muzeu a audiem konče. Ono totiž hlapče u kvalitního reproduktorů nejde o větší hlasitost, ale o zvuk jako takový a kvalitu pozná každý kdo jen chce a věnuje tomu půl hodinu v poslechovém studiu. Za 10 let jsem nenašel člověka, který by nepoznal rozdíl mezi repro např. za 10tKč a za 15tKč a to jsme většinou dělali slepý test, že jsem přepínal signály on nevěděl které repro hrajou... Jestli jsi viděl nějaké auto SQ hrát s otevřeným kufrem, tak tos mě pobavil. Když už si chceš poslechnout instalaci jako mám já, tak jedině zavřený uvnitř vozu. Otevřený hrajou na sraze tuzéři a těm to zpravidla hraje hrozně. Ty nej instalace jsou k poslechu, ale uvnitř na běžnou hladinu hlasitosti. :wink:

neřikej mi chlapče a nemachruj na mě, že reju do něčeho, čemu nerozumim...mimochodem, nevšim sem si, že depozitář je restaurátorská dílna, ta je někde v jiný hale, takže tady v depositu by ty auta mohli bejt aspoň v takovym stavu, aby se do tý dílny dostali a aby bylo ještě co opravovat, když řikáš, že tam je málo lidí a trvá jim to dlouho....mimochodem, asi změnim názor na tebe :evil:

28.9.08, 20:45
Profil ICQ
rejpal

Příspěvek 
Tuner#2 píše:
fatal: Ty jsi fakt kr*tén. Nemám dalších slov, když ani nevíš co dokázala firma Bowers & Wilkins a píšeš tady takové kraviny...

Opět se mýlíš, tuto poruchu nemám. Nevím, co dokázala B&W v tvé paralelní dimenzi, možná přinesli světový mír, ale tady u nás vyrábějí jen dobré (a taky drahé) reprosoustavy.

Tuner#2 píše:
Když neznám = nepíšu do diskuze.

Tak nepiš... :roll:

Naposledy upravil fatal dne 29.9.08, 10:14, celkově upraveno 1

29.9.08, 10:08
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
rejpal

Příspěvek 
MATTESS píše:
fatal: se divim, že jezdíš vůbec s autem. Bych typoval, že bys měl spíše jezdit na koni

Proč? Jízda autem je fajn, dokud mi nějaký pakůň nezkříží cestu. :)

29.9.08, 10:12

Příspěvek 
fatal: ne Tebe je jízda autem moc moderní
edit: resp. moc velký pokrok

Naposledy upravil MATTESS dne 29.9.08, 10:23, celkově upraveno 1

29.9.08, 10:19
rejpal

Příspěvek 
Autogen píše:
On je nějáký boj mezi virtem a techwebem, že si Fatal nemá zkazit náladu virtem?

Jo, je... :)

29.9.08, 10:19
rejpal

Příspěvek 
MATTESS píše:
fatal: ne Tebe je jízda autem moc moderní

Zajímavá dedukce. A to jako proč? :shock:

29.9.08, 10:22

Příspěvek 
fatal: stačí číst Tvoje příspěvky

29.9.08, 10:33

Příspěvek 
MATTESS píše:
Že na něj ještě reaguješ...

29.9.08, 11:08
rejpal

Příspěvek 
MATTESS píše:

Možná mě nechápeš, nebo taky žiješ v jiné dimenzi. Pokrok, technologie, inovace, novinka - to jsou povinná hesla dnešní doby, která udržují zákazníky v přesvědčení, že musí staré vyhodit a nové koupit. Každý výrobce se tím ohání, nejen v automobilismu či hi-fi, ale i v jiných oborech. Nedá se to brát příliš vážně. Když se na to podíváš s odstupem, jsou tu elementární zlepšení, ale žádný velký pokrok tu není. Jezdíme pořád v autech se čtyřmi koly a spalovacím motorem, posloucháme pořád ty samé elektroakustické měniče. Ano, auta jsou bezpečnější, repráky hrajou lépe, ale změna srovnatelná s pokrokem doby L&K tu není. Když jsem se ze zvědavosti podíval, co úžasného B&W vymysleli, abych zjistil, co jsem asi nějak přehlédl, nic moc jsem nenašel. Nepopírám, že to hraje dobře, nepopírám, že ty repráky i ozvučnice umí vyrobit dobře, ale pokrok jsem tam fakt neviděl. Jen namátkou, tolik vychvalované středotónové repráky s proměnnou činnou plochou - tohle měla Tesla snad už někdy ve třicátých letech. Hliníkové membrány taktéž nejsou novinkou, tlumení zadní strany repráku "do ztracena" jako mají Nautily taky není novinka, takové ozvučnice se už dávno dělaly, akorát ne do šneka a ne tak precizně.

29.9.08, 11:15

Příspěvek 
fatal: Tesla a repro v roce 1930? By jsi si měl přečíst historii. To byli repráky na úrovni dnešního telefonního sluchátka.

Jaká proměnná činná plocha membrána? Co to je za blbost? Bowers má středotónový měnič bez závěsu na kraji, v tom je revoluční, že funguje v ideálním pístovém pohybu a nedochází k deformaci membrány na krajích, ale činná plocha je pořád stejná :lol:

Hliníkové membrány nejsou novinkou, ale ta firma je dělá už hodně dlouho a už 4 roky dělý výškáč z umělého diamantu a jako první zvládla jeho výrobu.

Tlumení zadní strany membrány mají u výškáče patentováno, byli první.

Co se týče pohledu na svět, tak je zajímavý :lol: Mě taky netěší, že výrobci klamou a např. do kompaktních fotoaparátů, kde je pořád stejně velký (rozuměj malý) čip cpou akorát mpix. a tím sice lákají lidi na nový foťák s 12Mpix, ale ten fotí hůř než starž 4 megáč, neb za snížených světelných podmínek je tam šum. Ale tvrdit, že Bowers Wilkins není pokrok a že snad nás chtí oblbnout reklamou je teda silná káva a vypovídá to jen o tom, že o audiu opravdu nic nevíš...

29.9.08, 11:45

Příspěvek 
tak sem se na to vyspal a řek bych, že se tady hoši hádáme zhruba o ničem.... :roll: :wink:

29.9.08, 14:20
Profil ICQ

Příspěvek 
Se*te už na to 8)

29.9.08, 17:29
Příspěvek Reklama

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 123 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Další