| Autor |
Zpráva |
|
MATTESS
|
fatal: se divim, že jezdíš vůbec s autem. Bych typoval, že bys měl spíše jezdit na koni
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
| 28.9.08, 14:32 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
 :D...fatale drž se, virt ti přeci nezkazí náladu  :D:D
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 28.9.08, 16:51 |
|
 |
|
Ondras83
|
Tuner#2 píše: fatal: Ty jsi fakt kr*tén. Nemám dalších slov, když ani nevíš co dokázala firma Bowers & Wilkins a píšeš tady takové kraviny...
 ...konečně se mu to povedlo  ...dals pokoj
edit...každej nemůže znát výplody nějakej bowers a wilkins  ....
|
| 28.9.08, 16:52 |
|
 |
|
Tuner#2
Registrován: 30.1.08, 15:01 Příspěvky: 2753 Bydliště: Rokycansko
|
Ondras83 píše: Tuner#2 píše: fatal: Ty jsi fakt kr*tén. Nemám dalších slov, když ani nevíš co dokázala firma Bowers & Wilkins a píšeš tady takové kraviny...  ...konečně se mu to povedlo  ...dals pokoj edit...každej nemůže znát výplody nějakej bowers a wilkins  .... Když neznám = nepíšu do diskuze. Ale to by člověk chtěl moc a pak je tady vidět plno blbostí a zavádějících informací.
_________________ https://www.facebook.com/Tuner2carphotos https://www.instagram.com/tuner2carphotos/
|
| 28.9.08, 17:47 |
|
 |
|
Ondras83
|
Tuner#2 píše: Ondras83 píše: Tuner#2 píše: fatal: Ty jsi fakt kr*tén. Nemám dalších slov, když ani nevíš co dokázala firma Bowers & Wilkins a píšeš tady takové kraviny...  ...konečně se mu to povedlo  ...dals pokoj edit...každej nemůže znát výplody nějakej bowers a wilkins  .... Když neznám = nepíšu do diskuze. Ale to by člověk chtěl moc a pak je tady vidět plno blbostí a zavádějících informací.
njn...tuning je přeci jen o blbostech ne ??  :D
|
| 28.9.08, 18:27 |
|
 |
|
Autogen
Registrován: 13.7.06, 18:24 Příspěvky: 74 Bydliště: Jindřichův Hradec
|
Ondras83 píše:  ...konečně se mu to povedlo  ...dals pokoj edit...každej nemůže znát výplody nějakej bowers a wilkins  ....
Trochu nechápu tyhle přízpěvky  Jak jsi řekl, každej nemůže znát tyhle věci. Od toho je snad diskuze, aby se je dozvěděl. Proč by je tady Tuner nemohl říct, když je to k tématu? Co to je za přístup, že se budu věcem, které neznám bránit a stát si pořád za svým názorem? A druhá věc? On je nějáký boj mezi virtem a techwebem, že si Fatal nemá zkazit náladu virtem? Tak všichni jsme snad lidi se zájmem o škodovky ne? Nebo mi to prosím někdo vysvětlete 
_________________ Škoda 105L-daily car
Škoda 120LS 1400-hobby car
http://skoda-virt.cz/cz/auta/emka/2425-kury-skoda-120ls
|
| 28.9.08, 18:47 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
Autogen: mnohem lepší máš, když budeš prostě p......y ignorovat
|
| 28.9.08, 18:49 |
|
 |
|
Ondras83
|
 ....já jen rejpu...... 
|
| 28.9.08, 18:59 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
to fatal taky
|
| 28.9.08, 19:01 |
|
 |
|
Ondras83
|
já Tunera 2 neurážim, chápu že tomu rozumí atd, ale neim proč každýmu cpe, že Tesla repráky jsou na houby...podle mě větší zástavba hifi v autě nemá cenu, protože stejnak to nevyužiješ nadoraz co to zvládne a když si to pouštíš na půlku výkonu, proč do toho cpát takový prachy ??...na srazu to je zhruba každýmu stejně jedno protože každý auto tam je otevřený a řve na doraz, aby to bylo co nejvíc slyšet, jako že jeking, že má místo sedaček a kufru 2 obří repráky a že se mu z toho klepe střecha, vedle to řve to samý, akorát jiná písnička a máš z toho stejnak houby...prostě jeden preferuje Teslu (asi i kvůli časovýmu souladu s výrobou auta) a druhej zase špičkový materiály, co tady na techwebu stejnak nikdo neocení, že je o tom napsaný 2 stránky, protože tady se moc lidí tuningem nezajímaj.....takže tak... 
|
| 28.9.08, 19:02 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
já mám taky rádio v autě jen proto, aby tam nebylo úplně ticho, když jedu sám (nic mě tam neklepe, neskřípe atd., skoro se až bojím) a při cestovní rychlsoti asni motor neřve, to zase dělá ta dlouhá převodovka, a tak poslouchám rádio, když mě začne štvát, že slyšším už potřetí kanikuli tak tam píchnu mp3 a pustím si acdc, ale zase jen tak zlehka, abych slyšel všecky jízdní projevy, zejména pak pneumatiky a sanitky, nevím, co dělat s hifi systémem, ale věřím, že tuner nenabízí nic špatnýho, i když podle mě to je dost přehnaný a pro většinu lidí to je k ničemu, protože stejně nepoznají rozdíl. Ale nehádám se s ním o tom pokaždý, když něco napíše.
|
| 28.9.08, 19:08 |
|
 |
|
Ondras83
|
Vít píše: já mám taky rádio v autě jen proto, aby tam nebylo úplně ticho, když jedu sám (nic mě tam neklepe, neskřípe atd., skoro se až bojím) a při cestovní rychlsoti asni motor neřve, to zase dělá ta dlouhá převodovka, a tak poslouchám rádio, když mě začne štvát, že slyšším už potřetí kanikuli tak tam píchnu mp3 a pustím si acdc, ale zase jen tak zlehka, abych slyšel všecky jízdní projevy, zejména pak pneumatiky a sanitky, nevím, co dělat s hifi systémem, ale věřím, že tuner nenabízí nic špatnýho, i když podle mě to je dost přehnaný a pro většinu lidí to je k ničemu, protože stejně nepoznají rozdíl. Ale nehádám se s ním o tom pokaždý, když něco napíše.
jo jo tak nějak....já sem si jen musel rejpnout....myslim, že dneska tesla nedělá taky nějaký extra krumply jako třeba nějaký čínský skvosty 
|
| 28.9.08, 19:12 |
|
 |
|
Autogen
|
Jo v poho  Já mám třeba v autě taky jen rádio na MP3 a k tomu 4 ovály 6x9". A teď ho plánuju vyhodit a zabudovat tam místo radia budíky na tlak a teplotu oleje  Jen mě trochu vytočilo(jsem ještě podrážděný z formulí, jak Ferrari podělalo Massovi závod  ) to rejpání do Tunera, protože jen řekl svuj názor. Nemyslím si, že on zrovna patří do skupiny těch, kteří si na srazech zvyšují ego tím, že pouštějí celou noc muziku na plné pecky(takové lidi taky v lásce nemám). Jen dělá v oboru a myslím si, že má rád kvalitní poslech. A kvalitní vždy neznamená mít to orvané na plné pecky 
|
| 28.9.08, 19:17 |
|
 |
|
Ondras83
|
Autogen píše: Jo v poho  Já mám třeba v autě taky jen rádio na MP3 a k tomu 4 ovály 6x9". A teď ho plánuju vyhodit a zabudovat tam místo radia budíky na tlak a teplotu oleje  Jen mě trochu vytočilo(jsem ještě podrážděný z formulí, jak Ferrari podělalo Massovi závod  ) to rejpání do Tunera, protože jen řekl svuj názor. Nemyslím si, že on zrovna patří do skupiny těch, kteří si na srazech zvyšují ego tím, že pouštějí celou noc muziku na plné pecky(takové lidi taky v lásce nemám). Jen dělá v oboru a myslím si, že má rád kvalitní poslech. A kvalitní vždy neznamená mít to orvané na plné pecky 
dobře, ale někomu stačí kvalitní Tesla a ne blaupunkty, car power, rockford fosgate, clarion, alpine atd., za těžký prachy...
|
| 28.9.08, 19:30 |
|
 |
|
Autogen
|
Ondras83 píše: dobře, ale někomu stačí kvalitní Tesla a ne blaupunkty, car power, rockford fosgate, clarion, alpine atd., za těžký prachy...
Jo já to beru  Taky nemám v autě repráky za tisíce. Ty moje ovály stály asi 1800kč všechny 4 a funkci dobře plnily  A v druhem autě jsou uplně nějáke papírové mrdníky  Hlavně si myslím, že ty repro je potřeba pořádně zabudovat a ne je fláknout do nějákého chrastícího plastu nebo papundeklu jako má škodovka origo tapec dvěří  Ale už končím. Ať to tady autorovi tématu zbytečně neplníme 
|
| 28.9.08, 20:04 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|