karbec Warťas na Š 120 ???
| Autor |
Zpráva |
|
LiMaK
|
ten muj znamoj ma prave wartas 4takt,ale jen 4kvalt...nejakou dobu uvazoval o tom 5q z golfa, ale nejak sme to rozkecali....
_________________ Vsechny správné vozy mají motor na té správné straně....ferrari,porsche, lambo...a 742
|
| 16.9.08, 21:02 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Tak ho prubni a neptej se....nechej ho tam těch 300 km a uvidíš jestli je lepší či horší..Nelze porovnávat,dokud ho nevyzkoušíš 
|
| 16.9.08, 22:12 |
|
 |
|
Pech.
|
wart byl 1,3 - 55k. trabuk byl 1,1 40k
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem"  Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
| 16.9.08, 22:38 |
|
 |
|
Jiri
Registrován: 18.3.07, 20:23 Příspěvky: 4146 Bydliště: okres svitavy,West Yorkshire
|
ty karbeci mam asi dva doma..ale na skodovku sem nezkouel..mel sem tam jenom polskyho fiata 1.3 a s tim byla spokojenost spotreba normalni....dle stylu jizdy...daleko lepsi starty..zadne cukani... 
|
| 16.9.08, 23:21 |
|
 |
|
Pech.
|
polák měl nějakej licenční weber?
poláka jsme kdysi měli... když jel tak jel jako kule, ale furt se něco sralo...
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem"  Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
| 17.9.08, 07:49 |
|
 |
|
ferrari
Registrován: 7.5.06, 20:16 Příspěvky: 9236 Bydliště: Partizánske
|
No čo, dákos sa tu odbočilo od témy, dal si tam ten karbec 23/23 z warťasa? Som veľmi zvedavý, podľa mňa by to mohlo dosť pomôcť, ale neviem, či na 120 tku to nebude veľa (myslím tú 1. komoru 23) a spotreba by sa nemusela drasticky zvášiť, spotreba je hlavne v pravej vodičovej nohe...a nemáte niekto náhodou taký karbec? Hneď by som ho do svojho motora prskol..
A nemáte niekto náhodou údaje, ako bol tento karbec otryskovaný? A možno by sa otváranie 2. komory dalo prerobiť na podtlakové...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
| 17.9.08, 09:30 |
|
 |
|
ferrari
|
Jiri píše: ty karbeci mam asi dva doma..ale na skodovku sem nezkouel..mel sem tam jenom polskyho fiata 1.3 a s tim byla spokojenost spotreba normalni....dle stylu jizdy...daleko lepsi starty..zadne cukani... 
Dobre som pochopil? Máš ten karbec SEDR 23/23 z Warťasa? Nepredal by si jeden? Za koľko? A Svitavy znamená pri Brne?
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
| 17.9.08, 09:32 |
|
 |
|
Kenny9994
Registrován: 4.9.08, 14:42 Příspěvky: 135 Bydliště: Michalovce, Košický kraj, SK
|
ferrari píše: No čo, dákos sa tu odbočilo od témy, dal si tam ten karbec 23/23 z warťasa? Som veľmi zvedavý, podľa mňa by to mohlo dosť pomôcť, ale neviem, či na 120 tku to nebude veľa (myslím tú 1. komoru 23) a spotreba by sa nemusela drasticky zvášiť, spotreba je hlavne v pravej vodičovej nohe...a nemáte niekto náhodou taký karbec? Hneď by som ho do svojho motora prskol.. A nemáte niekto náhodou údaje, ako bol tento karbec otryskovaný? A možno by sa otváranie 2. komory dalo prerobiť na podtlakové...
No trosku ta sklamem, este som nic nemenil a velmi zatim ani nechcem lebo tatino je toho nazoru ze ked nieco ide, tak netreba do toho vrtat  a skodula je ako nahradne auto ked sa mu dodrbe to jeho takze zatial to je v rovine uvah  a hej otriskovanie toho karburatora si najdi na stranke www.w353.cz tam je myslim ze v casti technika jedeeeeen velky clanok o karburatoroch pouzivanych vo wartasoch hehe  inak ja ten svoj mam na svojom dvojtaktnom tatosovi heh ale ten uz velmi nejazdiii lebo vela zere a lacne alternatyvne palivo na ktore jazdil sa uz velmi neda zohnat nooo ale nedalekom odomna som mal jeden objaveny na vrakaci a ked tam este bude a nebude zanho vela chciet tak si ho asi vymontujem. A ferrari to ty si napisal ten clanok o experimentovani o karb .  pacil sa mi hmmmm a odkial si vlastne ?
_________________ Modrá škoda 120 LS r.v. 1985 Kenny9994 píše: už v pokročilom štadiu korozie
|
| 17.9.08, 14:17 |
|
 |
|
dzavanl
|
Dosiel gazolin a nim z vychodu akosi pomizli aj Warburgy[/quote]
_________________ Skoda 120L 1982 LPG
|
| 17.9.08, 14:42 |
|
 |
|
ferrari
|
Kenny9994 píše: ferrari píše: No čo, dákos sa tu odbočilo od témy, dal si tam ten karbec 23/23 z warťasa? Som veľmi zvedavý, podľa mňa by to mohlo dosť pomôcť, ale neviem, či na 120 tku to nebude veľa (myslím tú 1. komoru 23) a spotreba by sa nemusela drasticky zvášiť, spotreba je hlavne v pravej vodičovej nohe...a nemáte niekto náhodou taký karbec? Hneď by som ho do svojho motora prskol.. A nemáte niekto náhodou údaje, ako bol tento karbec otryskovaný? A možno by sa otváranie 2. komory dalo prerobiť na podtlakové... No trosku ta sklamem, este som nic nemenil a velmi zatim ani nechcem lebo tatino je toho nazoru ze ked nieco ide, tak netreba do toho vrtat  a skodula je ako nahradne auto ked sa mu dodrbe to jeho takze zatial to je v rovine uvah  a hej otriskovanie toho karburatora si najdi na stranke www.w353.cz tam je myslim ze v casti technika jedeeeeen velky clanok o karburatoroch pouzivanych vo wartasoch hehe  inak ja ten svoj mam na svojom dvojtaktnom tatosovi heh ale ten uz velmi nejazdiii lebo vela zere a lacne alternatyvne palivo na ktore jazdil sa uz velmi neda zohnat nooo ale nedalekom odomna som mal jeden objaveny na vrakaci a ked tam este bude a nebude zanho vela chciet tak si ho asi vymontujem. A ferrari to ty si napisal ten clanok o experimentovani o karb .  pacil sa mi hmmmm a odkial si vlastne ?
No čo no, zobral by som taký karbec a vyskúšal v mojom aute...hľadám totiž ten pravý...inak, som trošku od ruky, z PE, ale mám sestru v Košiciach a samozrejme, už som tam na mojej škodovienke bol...a ty ten potenciálny karbec potrebuješ? Či by si ho vedel posunúť?
|
| 17.9.08, 16:28 |
|
 |
|
Kenny9994
Registrován: 4.9.08, 14:42 Příspěvky: 135 Bydliště: Michalovce, Košický kraj, SK
|
dzavanl píše: Dosiel gazolin a nim z vychodu akosi pomizli aj Warburgy
jak vies ? 
_________________ Modrá škoda 120 LS r.v. 1985 Kenny9994 píše: už v pokročilom štadiu korozie
|
| 17.9.08, 16:40 |
|
 |
|
Kenny9994
|
ferrari píše: No čo no, zobral by som taký karbec a vyskúšal v mojom aute...hľadám totiž ten pravý...inak, som trošku od ruky, z PE, ale mám sestru v Košiciach a samozrejme, už som tam na mojej škodovienke bol...a ty ten potenciálny karbec potrebuješ? Či by si ho vedel posunúť?
Vies co hehe ja mam taky probleeem ze ked si nieco zaumienim taaak kustik to trva kym to zrealizujem hehe ale potrebujem ist na vrakac tak sa tam poobzeram a ked tam bude tak poslem NO PROBLEM . Treba mi pozhanat remenicu z fava, alternatorovu a aj tu co je naklukovke. ved si mrkni http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=12831 ide zima aby to dobyjalo ako ma hehe
|
| 17.9.08, 16:48 |
|
 |
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Jiri píše: .... l..mel sem tam jenom polskyho fiata 1.3 a s tim byla spokojenost spotreba normalni....dle stylu jizdy...daleko lepsi starty..zadne cukani... 
Ten mám doma, a dumal jsem jestli to za to stojí, asi to zkusim, když to říkáš.
_________________ Škoda Rapid '19 TSi 70kW Polo Fox '85 29kW
|
| 17.9.08, 17:59 |
|
 |
|
ferrari
|
Kenny9994 píše: ferrari píše: No čo no, zobral by som taký karbec a vyskúšal v mojom aute...hľadám totiž ten pravý...inak, som trošku od ruky, z PE, ale mám sestru v Košiciach a samozrejme, už som tam na mojej škodovienke bol...a ty ten potenciálny karbec potrebuješ? Či by si ho vedel posunúť? Vies co hehe ja mam taky probleeem ze ked si nieco zaumienim taaak kustik to trva kym to zrealizujem hehe ale potrebujem ist na vrakac tak sa tam poobzeram a ked tam bude tak poslem NO PROBLEM . Treba mi pozhanat remenicu z fava, alternatorovu a aj tu co je naklukovke. ved si mrkni http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=12831 ide zima aby to dobyjalo ako ma hehe
ja Ti veru ani neviem, aku remenicu som tam vlastne dal...myslel som donedávna, že Favo a 120 sú rovnaké..zaujímavé..ale píšeš, že máš 55A altík a hliníkovú krabičku ako regulátor? Ale hliníkové sú predsa mechanické a k mechanickým nemôžu byť pripájané 55A altíky...možno by si mohol urobiť foto toho regulátora a ešte raz preveriť ten altík...totiž, ja som mal na Š125 r.v.89 altík 44 (či 42) A...aôe myslím, žeby sa dala zohnať Favo remenica na kľuku...na altík neviem...
|
| 17.9.08, 18:34 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
ferrari píše: ja Ti veru ani neviem, aku remenicu som tam vlastne dal...myslel som donedávna, že Favo a 120 sú rovnaké..zaujímavé..ale píšeš, že máš 55A altík a hliníkovú krabičku ako regulátor? Ale hliníkové sú predsa mechanické a k mechanickým nemôžu byť pripájané 55A altíky...možno by si mohol urobiť foto toho regulátora a ešte raz preveriť ten altík...totiž, ja som mal na Š125 r.v.89 altík 44 (či 42) A...aôe myslím, žeby sa dala zohnať Favo remenica na kľuku...na altík neviem...
fačko alternátor má regulátor zabudovaný na altíku, je to plechová krabička v ktorej sú integrované aj uhlíky a je elektronický....
remenice sú rovnaké, akurát Favo karburátor v niektorých modeloch má menšiu po obvode a a Favo striekačka má remenicu na 4drážkový plochý remeň...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 17.9.08, 18:57 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|