|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
JHn
Registrován: 29.7.08, 22:06 Příspěvky: 151 Bydliště: Nový Bydžov
|
 Anténa -> nehraje rádio
Jakou anténu by jste doporučily?
Koupil jsem jenom takovou obyč nemá zesilovač přijmu a při zapojení na radio (sencor) nic nenaladím. Myslíte kdybych koupil lepší anténu ze zesilovačem že by to už ladilo??
_________________ Škoda 105 L - Vincenc -> Garáž
|
| 2.8.08, 11:32 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
Zkoušels to rádio s kusem drátu, zda vůbec je schopno přijímat?
|
| 2.8.08, 11:41 |
|
 |
|
ferrari
Registrován: 7.5.06, 20:16 Příspěvky: 9236 Bydliště: Partizánske
|
Hej,pichni do anteenneho konektoru aspon obyc. drôt,či to chytí aspoň lokálnu stanicu..inak,antena je asi najdolezitejší článok pre príjem rádia..asi ťažko kúpiť bez doporučenia dobrú...Mne to tiež chytá oničom...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
| 2.8.08, 18:00 |
|
 |
|
Majlanky
Junior TW team
|
 Re: Anténa -> nehraje rádio
JHn píše: Jakou anténu by jste doporučily?
Koupil jsem jenom takovou obyč nemá zesilovač přijmu a při zapojení na radio (sencor) nic nenaladím. Myslíte kdybych koupil lepší anténu ze zesilovačem že by to už ladilo??
Ja sem koupil tu co ma felcka. Je se zesilovacem a nemuzu si stezovat... Hraje to genialne... Mam ji v pravym prednim blatniku...
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
| 2.8.08, 18:37 |
|
 |
|
JHn
Registrován: 29.7.08, 22:06 Příspěvky: 151 Bydliště: Nový Bydžov
|
Majlanky píše: JHn píše: Jakou anténu by jste doporučily?
Koupil jsem jenom takovou obyč nemá zesilovač přijmu a při zapojení na radio (sencor) nic nenaladím. Myslíte kdybych koupil lepší anténu ze zesilovačem že by to už ladilo?? Ja sem koupil tu co ma felcka. Je se zesilovacem a nemuzu si stezovat... Hraje to genialne... Mam ji v pravym prednim blatniku...
Taky ji mám v pravý předním blatníku, vyzkouším to s tím obyč drátem a pak případně jinou anténu. A jednu jednou stanici naladím nějaký radiožurnál nebo něco takovýho, tak snad rádio přijímá něco.
_________________ Škoda 105 L - Vincenc -> Garáž
|
| 3.8.08, 15:59 |
|
 |
|
ferrari
Registrován: 7.5.06, 20:16 Příspěvky: 9236 Bydliště: Partizánske
|
Majlanky píše: JHn píše: Jakou anténu by jste doporučily?
Koupil jsem jenom takovou obyč nemá zesilovač přijmu a při zapojení na radio (sencor) nic nenaladím. Myslíte kdybych koupil lepší anténu ze zesilovačem že by to už ladilo?? Ja sem koupil tu co ma felcka. Je se zesilovacem a nemuzu si stezovat... Hraje to genialne... Mam ji v pravym prednim blatniku...
Ja mám tiež anténu z Feldy a chytá o ničom, tatko rovnako...odchádzajú im zosiľňovače...si teda jeden zo štastlivcov, ktorým to funguje...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
| 9.10.08, 08:12 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|