Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 30.6.26, 23:34

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
 Výfuk 
Autor Zpráva

Příspěvek Výfuk
Můžete mi poradit jaky sportovní výfuk na felicii.Děkuji

29.7.08, 11:01
Příspěvek Reklama

Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
Soieta :wink:

29.7.08, 21:21
Profil ICQ

Příspěvek 
No tak já mám poměrně dosti velkou zkušenost s laděním výfuku samo doma, sice na renaultu ale taky dobrý info si myslím, o tom že jsem na šáde udělal asi 20 výfuků ani nemluvím :lol: Takže prvně jsem nechal kat vyházel jsem prostřední tlumič a nechal poslední díl seriovej, no spotřeba OK na zvuku žádná změna a na výkonu taky nic ale co vím tak na feldě se zvuk změní když vyhodíš prostřední díl. No jelikož mě zvuk nedal spát tak jsem po cca dvou měsících vrátil prostřední tlumič kat jsem opět nechal a místo koncového jsem dal trubku až nakonec, zvuk výbornej z mého pohledu co víc si přát ale najednou ta spotřeba, jelikož jsem poměrně svižnej řidič a semtam jezdím i po dálnici tak když jsem po téhle úpravě jel skoro celou jednu dálnici rychlostí 180 a víc tak najednou byla spotřeba o 3!!!! litry nahoře takže místo nějakejch 9,5-10 litrů jsem jel najednou za 13l a po okrsce místo 7-8l jsem jel za 10-11l takže jsem řikal tak to ne!!!!!!! Takže zpět všechny tlumiče a měl jsem navíc jeden kat kterej byl vysypanej tak jsem ho dovysypal a samotnej obal jsem dal na auto, no potěž pánbuh, zvuk jak kdybych měl celej lauf z plechovek od piva, spotřeba teda šla dolu ale i s výkonem, takže nakonec jsem se vrátil k tomu že mám koncovej serii, prostředek jen holá trubka a funkční kat, ještě chci místo katu dát jen trubku ale to až výhledově, jinak na naší rodinej feldě máme výfuk v sérii a koncovej Soietu + čip a vačku (je to felda 1,6) a vše je bez problémů výfuk drží už snad 11tým rokem, jediný co vždycky po čase upadne tak to koleno přes nápravu jinak je celej nerezovej, tenkráte stál nějakejch 6-7000 a byl dokonce přímo na úpravu

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

29.7.08, 21:42

Příspěvek 
Jo a ještě jeden poznatek, čí větší kravál tím pomalejc můžeš po městě jet a okolí si stejně bude myslet že letíš jak dobytek, alespoň tady u nás v tomhle kašparově to funguje dvojnásob. Pokud budeš mít seriovej výfuk tak můžeš jet po městě klidně kilo a nikdo si tě ani nevšimne ale jak to bude trochu bručet tak pojedeš třeba jen 60 na dvojku nebo trochu zařveš laufem na křižovatce klidně jen z 0-na 50 a dost a stejně ve výsledku budeš nějvětší dobytek a jezdíš jako prase. S tím mám absolutně snad největší zkušenost.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

30.7.08, 13:34

Příspěvek 
Můj poznatek je ten.... Mám feldu kombi a prvně sem dal střed bez tlumiče a spotřebu sem nespozoroval zvuk výkon možná malilinko spíš ale nic.... Pak sem dal konec soieta a zvuk opravdu super výkon sem nespozoroval, tak abych to mohl jednoznačně říct a co se týče spotřeby, tak to taky nepozoruju...možná snad i snížení..mám na mobilu prográmek na spotřebu a od toho co mám soietu mi de spotřeba pomaloučku dolů....jel sem minulý týden šumperk-Brno a pak ještě asi 40km po Brně natankoval sem v šumperku za 400 a to už blikalo oko a když sem tankoval tady v Brněještě nesvítilo.... Spotřeba 5.8 litrů na sto a možná ještě mín.... no nechápal sem

30.7.08, 15:44
Profil ICQ

Příspěvek 
Jura píše:
Můj poznatek je ten.... Mám feldu kombi a prvně sem dal střed bez tlumiče a spotřebu sem nespozoroval zvuk výkon možná malilinko spíš ale nic.... Pak sem dal konec soieta a zvuk opravdu super výkon sem nespozoroval, tak abych to mohl jednoznačně říct a co se týče spotřeby, tak to taky nepozoruju...možná snad i snížení..mám na mobilu prográmek na spotřebu a od toho co mám soietu mi de spotřeba pomaloučku dolů....jel sem minulý týden šumperk-Brno a pak ještě asi 40km po Brně natankoval sem v šumperku za 400 a to už blikalo oko a když sem tankoval tady v Brněještě nesvítilo.... Spotřeba 5.8 litrů na sto a možná ještě mín.... no nechápal sem

Zdarec,nechtělo by se Ti náhodou nahrát jeho zvuk a dát to na net,taky po něm pošilhávám,dík

škoda Felicia 1,3 MPi
http://moje.auto.cz/Ladi/favalek.html
http://moje.auto.cz/Ladi/ala.html

30.7.08, 21:27

Příspěvek 
Video je tady...hned po montáži.... http://www.ceknito.cz/video/147533

30.7.08, 23:28
Profil ICQ

Příspěvek 
Mi ňák hnije poslední díl, tak nevim, jestli dát zase sériovej, nebo nějakej kaďák...

31.7.08, 10:07
Profil ICQ

Příspěvek 
pod pojmem laděnej vejfuk mám
svody na míru, trubky nerez, katík 101% zanechanej ať serie nebo sportovní, zadní díl přesně vypočítanej pro maximální výkon
pod pojmem tuzing vejfuku mám
seriový svody, katík neni, jen rezonátor, prostřední díl navařená trubka, zadní díl najěkej tuzingovej uni zadní díl vypočítanej na největší rámus

co si? tuner nebo tuzer?
edit:
vše z tuningu je na nárůst výkonu
vše z tuzingu je na nárůst bordelu, smradu a ztrátě výkonu

31.7.08, 10:32

Příspěvek 
Tak katalyzátor tam v sérii taky nemám :P No a asi dám normální, ono je to nějaký drahý a ten zadní díl samotnej, jak říkáš, nemá asi moc cenu...

31.7.08, 11:20
Profil ICQ

Příspěvek 
Já taky nad tím přemýšlím,ale zase jestli ho třikrát přežije a ten rachot není zas extrém,no uvidím.

škoda Felicia 1,3 MPi
http://moje.auto.cz/Ladi/favalek.html
http://moje.auto.cz/Ladi/ala.html

31.7.08, 11:44
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 11 ]