Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.4.26, 04:50

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 66 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Stinovlas - Škoda 120L (užovka), r.v. 1978 - PRODÁNO 
Autor Zpráva

Příspěvek 
ondra120 píše:
Mlhovka nebyla ani byt nemusi...

Mlhovka nemusí být? Odkdy? Si pamatuju ještě když jsme měli stovku, tak jsme jí tam dávali, protože to začlo být povinný. Někdy před rokem 1998

22.7.08, 18:08
Příspěvek Reklama

Junior TW team

Příspěvek 
Šemik píše:
Mlhovka origo nebyla, až na eMka se dávaly.

Nebude to kontrolka větráku chladiče? Tipuji že ano.

Desky jsou záměnné, jen si budeš muset asi koupit chromový spray a udělat chromové lemování desky, pochybuji že seženeš zrovna tuhle desku. :)
tu dosku mam aj so striebornym ramikom - nepolamanu , neposkodenu , mozem ju doniest na zraz .

4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec

22.7.08, 18:17
Profil ICQ

Příspěvek 
hned bych ji bral.... kdybych jel na sraz :evil: :(

22.7.08, 18:19
Junior TW team

Příspěvek 
Stinovlas píše:
hned bych ji bral.... kdybych jel na sraz :evil: :(
tak poziadaj niekoho nech ti ju donesie .

4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec

22.7.08, 18:20
Profil ICQ

Příspěvek 
o to se pokousim, taky bych potreboval dovezt volant od usera michalkatka :lol: ale asi uz to mam dohodnuty, tak mu to pridam k povinnostem :oops:

http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?p=154425

22.7.08, 18:23
rejpal

Příspěvek 
MATTESS píše:
Mlhovka nemusí být? Odkdy?

To by mě taky zajímalo, vždyť i na starší auta se všelijak musely dobastlit, třeba na Spartakovi to vypadá hrozně... :roll:

22.7.08, 20:46
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Podle mě to bylo vše špatně pochopeno, jsem si jist že Ondra120 ví že mlhovka být musí :)

Možná to myslel tak že to nemusí být kutilství předchozího majitele, ale že to udělal někdo jiný :)

22.7.08, 20:49
Metal (urg)

Příspěvek 
Šemik píše:
Podle mě to bylo vše špatně pochopeno, jsem si jist že Ondra120 ví že mlhovka být musí :)

Možná to myslel tak že to nemusí být kutilství předchozího majitele, ale že to udělal někdo jiný :)

nechcu tu zakládat OT, ale jste si jistí že mlhovká být musí i na vozech vyrobených před rokem 1985? já žiju domění že to není potřeba...No že bych zase žil v omylu ? :lol:

Obrázek
Škoda 742 Forever Team

22.7.08, 21:17

Příspěvek 
Tak to bohužel žiješ, mlhovka být musí bez vyjímky :wink: (tedy ne veterány že) :D

22.7.08, 21:21
Mistr mechanik

Příspěvek 
ondra120 píše:
Šemik píše:

nechcu tu zakládat OT, ale jste si jistí že mlhovká být musí i na vozech vyrobených před rokem 1985? já žiju domění že to není potřeba...No že bych zase žil v omylu ? :lol:

Jo jo, opravdu se mýlíš, tehdy to každej dodělával.

22.7.08, 21:21
Metal (urg)

Příspěvek 
Šemik píše:
Tak to bohužel žiješ, mlhovka být musí bez vyjímky :wink: (tedy ne veterány že) :D

ufff ještě že mám 2 :lol:

Obrázek
Škoda 742 Forever Team

22.7.08, 21:23

Příspěvek 
tak jsme dneska s uzovkou uspesne absolvovali emise a napul uspesne technickou - par problemu musim vyresit, predevsim rizeni. nicmene pani na urade (mel jsem cisla v depozitu) mi vylepila obe znamky na rok (melo byt emise 2 roky, technicka mesic), tak uvidime, mozna to stihnu do mesice, mozna ne, tak bude na rok :)

edit: jo a 13" kol si ani nevsimli, napsali mi akorat jako lehkou zavadu poskozenou gumu, tak asi je nekde nejaka trochu zpuchrela, stejne to budu casem menit..

prevoz na stk byla sranda.. pripravil jsem ji vcera u kamose na dvur, abych nevzbudil celej barak, kolem pul ctvrty rano jsme tam s mamou prijeli na motorce, ja vyjel, mama do toho pak cela vyklepana :lol: sedla a jeli jsme do turnova, ja pred ni, po okreskach az pred stk, tam jsme na kus papiru napsali spz, napsali, ze jdu na stk a dali za zadni okno :D pak jsem se vratili domu, vzali Popelku a jeli ke skodovce, vylozili jsme bordel ze skodovky (sundana koule, nejaky dily a tak) do Popelky, pripravenou rezervu jsem se pokusil dat do drzaku, nicmene marne - guma vypada, ze je moc vysoka, proste ji tam nenarvu, tak jsem ji dal do kufru.. a o par hodin pozdeji jsem zajel na emise a stk :lol: STK 490,- a emise 280,-. Chlapek na emisich mi rekl, ze mi tam prej chybi kus karburatoru :O je to to, co by melo otevirat klapku 2. stupne.. a ja furt proc je tam v plynu takovej zub :oops: asi bych mel prostudovat nejakou skodovku v dobrym stavu :D a taky jsem prisel na to, cim se zapina mlhovka 8) a ta kontrolka na pristrojovce je kontrolka zapnuty mlhovky. taky to nemohl jeden z predchozich majitelu dat do toho volnyho slotu ve sloucenym budiku misto otackomeru... ale aspon to vim :) a kdyby nekoho zajimaly zavady...

Lehke:
Motor, prev.-tesnost
Ram - koroze
Sedadla
Svetlomety - stav
Pneu - poskozeni

vazne:
Skrin karos., budka (pravy zadni lem)
Stirace skla (jeden mi tam chybi :lol: )
Klouby a paky rizeni (levy cep rizeni)
Kola-vule v zaveseni (2x svisly cep)
Sbihav.kol rid. napr (predni napravy)

snad to neni uplne do srotu :)

Jooo a na urade mi vratili puvodni znacku, tak jsem rad... SMA 75-48 :)

13.8.08, 15:40

Příspěvek 
Stinovlas píše:
Klouby a paky rizeni (levy cep rizeni)
Kola-vule v zaveseni (2x svisly cep)

k tomuhle bych se vas chtel zeptat, jak to vidite cenove a s praci? zvladnu to udelat sam? na jak je to dlouho? kolik me budou stat dily (cca) a jakou znacku koupit? ;) koukal jsem na auto kelly, ale nasel jsem jen cep rizeni, svislaky ne.. diky ;)

kod cepu rizeni: 40.11.720

edit: tak uz jsem nasel i ty svislaky, kod XS 113426080. takze cenu vim, jak to vidite s praci? nebo byste mi doporucili dily odjinud?

15.8.08, 02:51

Příspěvek 
a mam jeste jeden dotaz :oops: co vsechno patri do filtracni banky oleje? ja mam banku, sroub a ten filtr. ma tam byt jeste neco? mam pocit, ze i kdyz jsem to dotahoval hodne na krev, nekde se to asi trochu dostava ven. nevim, jestli se mi to jen nezda, protoze nejdriv jsem to nasadil blbe, nalil jsem olej, na chvili nastartoval motor a kolem banky to prochcavalo proudem :lol: radsi se ale ptam. dik za vsechny odpovedi na otazky :) treba tu budu casem schopnej radit taky....

kontrolka oleje mi nesviti, ale merkou nenamerim nic. nechci do toho ale nic lejt, dokud nebudu vedet, ze mam tu filtracni banku nasazenou spravne, mam ted hluboko do kapsy :/ tak s tim radsi ani nejezdime.

15.8.08, 04:46

Příspěvek 
K té repasi řízení: raději zkus někde sehnat originální díly, sice to asi nebude lehké, ale třeba takové manžety čepů, které se rozsypou po jednom roce, rozhodně nepotěší... :evil:
U filtrační baňky lze vyměnit obě těsnění - jak to velké spodní, které dosedá na blok, tak to malé na vrcholu baňky, které utěsňuje šroub...
...filtrační vložka na sobě má také těsnění, která ji utěsňují ve styku se šroubem. Jinak tam nic není ;)
Velký pozor dávej při nasazování filtru a baňky, aby dosedl správně - vyvaruješ se tak poškození dosedacích ploch, a i celého motoru... ;)

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

15.8.08, 08:00
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 66 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další