| Autor |
Zpráva |
|
kingbacker
|
 Fabia Greenline
http://www.novinky.cz/clanek/144577-eko ... -cenu.html
Co vy na to? Můj názor zní, že za tu cenu je to hodně slabé a mizerné. Co jsme dostali leták s nabídkou od Pažouta, tak spotřeby podobný, ale za nižší cenu+lepší výbava a emise nebyly o moc vyšší
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
| 10.7.08, 21:37 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Skoda auto ... banda trotlu no 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 10.7.08, 21:40 |
|
 |
|
Martin 007
Dezertér
Registrován: 19.11.06, 17:11 Příspěvky: 12402 Bydliště: Pardubice - jihozápadní okolí
|
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
| 10.7.08, 21:42 |
|
 |
|
Dusche
Registrován: 27.1.06, 08:19 Příspěvky: 602 Bydliště: Praha-Zizkov
|
dlouhe kvalty - delsi prevodovku jsem mel ve favoritu a ten taky neoplyval vykonem, presto spokojenost.
hubene pneu - pokud clovek neni zavodnik, tak taky OK.
Nekdo je zavodnik, nekdo ne. Cena je normalni jako jina fabka, ne?
|
| 10.7.08, 21:50 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
ten dlouhej kvalt bude fajn, nromálně je ta převodovka dost krátká, ale chtěl bych vědět, jestli ta fabie má legálně možnost navlíknout i jiný kola než ty žiletky, protože fabii s tímhle motorem docela důvěrně znám a vím, že nemá problém prohrabat zatáčku a při rozjezdu protočit kola ještě na trojku a to na 185/60R14 a užší gumy asi budou mít docela problém
|
| 13.7.08, 10:02 |
|
 |
|
OndraM
Registrován: 11.3.07, 20:53 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha-západ
|
Muj strejda má auto Škoda Fabia Combi 1.4TDI Elegance 59kW 5q. Je to ještě ten starší model. Má ho dva roky a loni jsem ho ukecel do čipu od Cimbu. Před tim jsem s tim nejel, ale po upravě je to malá raketka. Upe bez broblému se dá jet za průměrnou spotřebu 4l na 100km. O tomhle tří válci nemůžu říct, že je to potkan  A jak pravil můj táta: "ty brďo, to auto lítá jako postižený. Ty tam někde mačkáš nějakou forsáž né  "
_________________ Škoda Felicia Combi 1.3MPI GLXi 91k -> 134Nm Škoda Felicia Combi 1.6MPI GLXi Mercedes-Benz C220 CDI
|
| 13.7.08, 17:52 |
|
 |
|
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Matthes píše: Skoda auto ... banda trotlu no 
Ale né.....Proč tak silný slova...Forde  .Nekritizuj dokud nepoznáš že kromě Škodovky a koncernu je všecko k zblití,až na malý vyjímky což jsou japonci...Ale ty jsi uživatel,nikoliv opravář vozidel a tak buď rád,že jednu z nich máš  Fakt matthes,upřímě....Škodovky mají chyby,které se ale dají odstranit v celku velmi lehce.Což je stále inteligentní směr...Když přijde na spojku v Opelu nebo Mondeu,Renaultu,Peugeotu,Citroenu,člověk nenachází nadávek co to postavilo za kretény  ...Stačí se podívat že takhle debilní nápravy na předku,co připomíná dvě kolejnice uměj jen tyto značky...na nic jinýho se nezmůžou...Pak ta spojka trvá den-dva,než jí mechanik udělá plus geometrie protože náprava je v čoudu.....Pokud je to auto ale starší 5 let,je to na další dny,než to všecko povolí....Je to totiž zarezlý jak kombajn v pejru.Už po pěti letech..A lidem to neva,jsou spokojený  Tak jako ty  Já bych ty cizí auta nepouštěl na silnice a rovnou bych je šrotoval ze salonu,protože to vymyslel vůl,nikoliv člověk  Snad ten Fokus je z fordů jedinej povedenej...A docela se nedivim,že GM krachuje....Protože je to postavený lidma,který se maximálně zabejvali kopáním zlata... 
|
| 13.7.08, 19:00 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Nojo, no, ale stavet sragory typu HTP a vydavat to za super hyper moderni stroj ktery te prezije ...  Ja si klidne s tim fordem zanadavam, stoji mi to za to ... mozna proto, ze to nedelam profesionalne kazdy den ... 
|
| 13.7.08, 19:03 |
|
 |
|
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Matthes píše: Nojo, no, ale stavet sragory typu HTP a vydavat to za super hyper moderni stroj ktery te prezije ...  Ja si klidne s tim fordem zanadavam, stoji mi to za to ... mozna proto, ze to nedelam profesionalne kazdy den ... 
Jj rozumim 
|
| 13.7.08, 21:13 |
|
 |
|
Jiri
Registrován: 18.3.07, 20:23 Příspěvky: 4146 Bydliště: okres svitavy,West Yorkshire
|
koukam ze se nasel nekdo se stejnym nazorem kdyz to mas na dilne tak pak teprv uvidis jak kde je co udelany....a usoudis co je spatne a co ne...
|
| 13.7.08, 22:02 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Jiri píše: koukam ze se nasel nekdo se stejnym nazorem kdyz to mas na dilne tak pak teprv uvidis jak kde je co udelany....a usoudis co je spatne a co ne...
Ty abyses nepridal 
|
| 13.7.08, 22:16 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jj taky to vidim z pohledu mechanika a minimálně půlku věcí bych na každým autě udělal jinak
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 13.7.08, 22:23 |
|
 |
|
Jiri
Registrován: 18.3.07, 20:23 Příspěvky: 4146 Bydliště: okres svitavy,West Yorkshire
|
no nic proti nicemu at si kazdy koupi co se mu libi ale proste pro me je rozhodujici servis a kvalita pouzitych dilu... 
|
| 13.7.08, 22:24 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Jiri píše: no nic proti nicemu at si kazdy koupi co se mu libi ale proste pro me je rozhodujici servis a kvalita pouzitych dilu... 
Ja to rikam furt, mate tam nejaky oxidacni vzduch, ty dily co rikas my mame normalne cerny, zadna rez ...
|
| 13.7.08, 22:28 |
|
 |
|
Jiri
|
tak s tim vzduchem co ja vim ale treba japonci u nas taky nehnijou..ale mam na mysli ne jen rez..celkove kvalita materialu..menil sem rameno na mondeu a origo novej sroub z fordu sem ulomil malou racnou..treba 
|
| 13.7.08, 22:31 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |