Registrován: 18.3.07, 20:23 Příspěvky: 4146 Bydliště: okres svitavy,West Yorkshire
no razeni lany ma tak vetsina aut od 2000 co tak vidim a nema to ai serizovaci prvky to lano je tak asi 3..4 mm silne a to taha i tlaci jak radis je to presne lehke neprenasi to hluk a vibrace mam pocit ze i fobie ma lana..ale nechcu kecat no a na te prevodovce tam staci tahat a tlacit z tu tyc to by nebyl problem a jeste druhym lanem s ni otacet to by muselo byt z boku a nebo jeste pres jednu packu.. na prevodovku by se musela nasroubovat nejaka mala konstrukce treba pod srouby toho predniho vika a tam uchytit bowdeny obou lan ale u klasiky emka by na to tam asi nebylo misto nebo nevim...ted si to nevybavuju co tam vse je ale ja chci davat pektu tak stejne musim vyrezat tunek kvuli tomu..tak ze bych vyriz jeste kousek...a dal tohle...ale nevim kde koupit lano a bowden takhle silne v metrazi
mám doma kulisu z delty HF a tam sou taky lana...ovšem nedokážu si představit jak to chcete dostat na převodovku škodovky Mě je k ničemu tak jestli ji chceš...já tam mám ještě obyč s táhlama.
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
9.7.08, 23:47
stangha
rozjela se tu pěkná diskuse ale kdo mi řekne co s mojí řadičkou?
_________________ Škoda 130 Rapid r.v. 1987 - motor 136 Favo + LPG ===> Už je prodaný.... a nový majitel ho už stihnul zrušit :-/
Honda Civic 1.4i 16V r.v. 1995 - 55kW
Škoda Fabia I 1.2 HTP r.v. 2004 - 47kW ===> mámy kára
rozjela se tu pěkná diskuse ale kdo mi řekne co s mojí řadičkou?
musíš pod to holt vlézt,to za tebe nikdo neudělá. Začni od kulisy,zkontroluj kost,zkontroluj všecky futra táhla, silentbloky. Potom se můžem bavit dál
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán Škoda 742 Forever Team
10.7.08, 15:54
Jiri
Registrován: 18.3.07, 20:23 Příspěvky: 4146 Bydliště: okres svitavy,West Yorkshire
na normalni skodarnu to je asi blbost myslim ze tam nebude misto pred tou prevodovkou kulisu nechci tu si sezenu tady nebo uvidim jeste s tou radickou musi kouknout no cim to je ja bych rekl ze uchyceni prevodovky tam to zkontrolovat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků