| Autor |
Zpráva |
|
kingbacker
|
A jest dotazek, to tesneni, to je primo na dver nebo na ram, ci spise, sehnat se da oboji?
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
| 7.7.08, 00:05 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
MOLSO
|
kingbacker píše: A jest dotazek, to tesneni, to je primo na dver nebo na ram, ci spise, sehnat se da oboji?
no to tesnenie okolo dverí sa montuje na rámy dverí - na skelet
_________________ Draxo 105 L ... smädné kone Šporhelt 120L - samochodné približovadlo LPG
|
| 7.7.08, 00:16 |
|
 |
|
zokot
Registrován: 10.1.06, 08:19 Příspěvky: 1311 Bydliště: okres Žďár nad Sázavou
|
No určitě zvláště když zavírám! 
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
| 7.7.08, 06:19 |
|
 |
|
ventYl
|
kingbacker píše: MOLSO píše: kingbacker píše: Paráda, ty dveře mě ještě budou na rukou nosit, když to vyměním :-) :lol: :lol: :lol: ty maš na dverach ruky ?? :shock: A jest dotazek, to tesneni, to je primo na dver nebo na ram, ci spise, sehnat se da oboji?
len pozor, vsimni si potom, ze tie tesnenia ramu dveri su dvojake, dole mas nejake ine, kvoli tomu, ze tam to dosada inak. treba si kupit kus aj z toho (~5 metrov?).
inac je to tesnenie len narazene v karoserii, okrem narezania je to robota na pol hodiny, az hodinu.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 7.7.08, 11:29 |
|
 |
|
kingbacker
|
ventYl píše: kingbacker píše: A jest dotazek, to tesneni, to je primo na dver nebo na ram, ci spise, sehnat se da oboji? len pozor, vsimni si potom, ze tie tesnenia ramu dveri su dvojake, dole mas nejake ine, kvoli tomu, ze tam to dosada inak. treba si kupit kus aj z toho (~5 metrov?). inac je to tesnenie len narazene v karoserii, okrem narezania je to robota na pol hodiny, az hodinu.
nemám tě rád, protože jsi řekl, za jak dlouho to dokáže zručný člověk. až to po pěi hodinách dodělám, pak budu vědět, že jsem absolutní nula
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
| 7.7.08, 20:34 |
|
 |
|