Lepenie plastových lemov blatníkov
| Autor |
Zpráva |
|
Neex
|
fatal píše: A čím přesně to teda lepíte?
Já je lepil černým PUR tmelem.
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
| 20.6.08, 10:19 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
micenko
|
Kristensen píše: Já to dělám takto:    Chce to opravdu minimálně trojku drát protože je to měkký, to dřívko bylo zrovna po ruce jinak mám na to menší dřívka. Na ten jeden lem to chce ale aspoň 4-5 takových sponek
Výborná práca!!!  No a na lepenie tu v jednom servise pouzivali Loctite 9200 310ml, silikon. lep., ale uz to nerobia, vraj maju vela inej prace. Zrejme rychlejsej a menej piplavej. Dik za poradu. 
|
| 20.6.08, 13:48 |
|
 |
|
remarque
|
Neex píše: fatal píše: A čím přesně to teda lepíte? Já je lepil černým PUR tmelem.
Jj,polyuteran drží na plastu jak čert a celá tuba stojí asi 30Kč.
|
| 20.6.08, 19:50 |
|
 |
|
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Obyčejně neobyčejný lepidlo na okna...pak to jde jen s blatníkem 
|
| 20.6.08, 21:45 |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
patrik-hp píše: Obyčejně neobyčejný lepidlo na okna...pak to jde jen s blatníkem 
Joo ses muj clovek. Ja tim lepidlem na okna lepim uplne vsechno a drzi to jak prisroubovany!!! Jednou sem s tim dokonce lepil i dlazebni kostku (takove ty kocici hlavy) protoze sem ju jaksi omylem rozpuli. Jezdi po tom traktory uz 3 roky a nic se neulouplo, tak to musi neco vydrzet  Takze nejaky plastovy lem to udrzi jak malinu 
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
| 20.6.08, 21:50 |
|
 |
|
Dj Kuno
|
Osobne som zatial plasty nelepil, ale počul som, že sa to robí silikónom. Predošlí majiteľ čo ich lepil pravdepodobne použil to a povedal by som, že držia dobre samozrejme až na tie ktoré sú samolepiace, tie už pomaly opadávajú. Ja by som to riešil tým silikónom.
|
| 21.6.08, 18:27 |
|
 |
|
brcol
|
 Lemy : ano ci nie???
Ja sa tiez pripojim k Vam do diskusie, ale ide mi o nieco ine...
Co si myslite, tie lemy su dobra vec? Niekto rozprava, aby som si to namontoval, ze nebudu mi odskakovat kamienky do blatnikov, dalsi ma odhovara, ze bude mi to tam drzat pod plastom vlhkost, pride mi tam voda a blatniky skor zhniju...
Ja mam namontovane podblatniky, niekde sa mi objavuje hrdza v miestach, kde sa montuju lemy.Tak ci tak zacinam tu hrdzu odstranovat, prebrusovat atd...ale neviem sa rozhodnut, ci na opravene blatniky - nad podblatniky dat aj lemy...
Tak, co vy nato ???brcol
|
| 5.7.08, 21:25 |
|
 |
|
krysolet007
Registrován: 23.7.07, 16:19 Příspěvky: 597 Bydliště: uprostřed myšlené spojnice bodů Břeclav a Hodoš :-)
|
 Re: Lemy : ano ci nie???
brcol píše: Ja sa tiez pripojim k Vam do diskusie, ale ide mi o nieco ine... Co si myslite, tie lemy su dobra vec? Niekto rozprava, aby som si to namontoval, ze nebudu mi odskakovat kamienky do blatnikov, dalsi ma odhovara, ze bude mi to tam drzat pod plastom vlhkost, pride mi tam voda a blatniky skor zhniju... Ja mam namontovane podblatniky, niekde sa mi objavuje hrdza v miestach, kde sa montuju lemy.Tak ci tak zacinam tu hrdzu odstranovat, prebrusovat atd...ale neviem sa rozhodnut, ci na opravene blatniky - nad podblatniky dat aj lemy... Tak, co vy nato ???brcol
Těma podblatníkama asi myslíš plastové podběhy, že? Já bych tam ty lemy nechtěl, 1) nevypadá to pěkně a za 2) aspoň vidim kde to rezne a mužu to opravit, pod lemem to muže hnít o sto šest ale nebudeš to vědět...
_________________ Favorit 136L r.v. 1990, červená apollo 8302
|
| 5.7.08, 22:36 |
|
 |
|
Dj Kuno
|
Poviem to všeobecne. Tieto "plasty" na blatníky sú síce pekné, ale stoja za prt. Bývalý majiteľ mojej Feldy to tam podával a OK vyzeralo to pekne, ale asi 4 mesiace dozadu mi niekde odletel pravý plast z predného blatníka. Celé to bolo zakydané od silikónu, zo spodu ako sa na blatník lepia je nejaká lepiaca guma, starosť ako to dať bezpečne dole.
Jednoducho vyzerá to pekne, ale nestojí to zato, lebo časom to aj tak začne opadávať a keď to už niekde odletí, tak máš problém zohnať jeden kus, alebo to po tom plaste vôbec očistiť, tvorí sa podtým hrdza a ani o tom nevieš. Keď už niečo robiť s blatníkmi, radšej si nechať klampiarovy spraviť rozšírenie blatníkov, alebo niečo podobné. Je to síce drahé, ale je to určite lepšie ako tie plasty.
|
| 6.7.08, 11:49 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |