| Autor |
Zpráva |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
FerdikF píše: Tak jsem se ráno stavil v dílně kde montují LPG.Tak jim povídám co se mi s tím děje. Prej nahoď to, motor krásně držel otáčky kolem 900 i šel parádně za plynem. Pak jsem jel do práce cca 50 km a úplně v pohodě, jen mi připadá trošku zdechlej, možná jen můj dojem. Ta potvora si dělá ze mě srandu. Přes prázdniny se seženu membrány a filtr(konečně jsem ho našel) a pěkně to zrepásnu.
jestli hledáš membrány tak si najdi na neti fedor prostějov je tam telefon zavoláš že chceš revizní sadu lovato podtlakovku a filtřík, paní fedorová pošle miloš
|
| 26.6.08, 19:41 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
FerdikF
|
slovacek.milos píše: FerdikF píše: Tak jsem se ráno stavil v dílně kde montují LPG.Tak jim povídám co se mi s tím děje. Prej nahoď to, motor krásně držel otáčky kolem 900 i šel parádně za plynem. Pak jsem jel do práce cca 50 km a úplně v pohodě, jen mi připadá trošku zdechlej, možná jen můj dojem. Ta potvora si dělá ze mě srandu. Přes prázdniny se seženu membrány a filtr(konečně jsem ho našel) a pěkně to zrepásnu. jestli hledáš membrány tak si najdi na neti fedor prostějov je tam telefon zavoláš že chceš revizní sadu lovato podtlakovku a filtřík, paní fedorová pošle miloš
Ok díky. To by mělo být asi tohle http://www.fedorauto.cz/
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
| 26.6.08, 20:30 |
|
 |
|
utia
|
slovacek.milos píše: utia píše: FerdikF píše: Reduktor je ve směru jízdy, když je studenej motor, tak mi v prudčí levotočivé zatáčce cukne. Trošku jsme zvýšili volnoběh na karbu, takže to už nechcípe. Má teď normální volnoběh tak 850-900 ot, občas se stejně stane, že spadnu tak na 450, ale nechcípe. Spravne by mel byt namontovan kolmo na smer jizdy (tj z pohledu kdyz stojis pred autem tak abys videl obvod valce). Pokud ho mas ve smeru (vidis kruh) tak to neni moc idealni montaz a muze to zpusobovat tyto problemy. no přesně naopak podélně ve směru jízdy, v zatáčce se to vychytá ale pokud by byl napříč tak při brzdění to motor chcípne miloš
Jj vzdyt jsem to psal! No mozna trochu nesrozumitelne, mel jsem v sobe nejake pivko  Problemy pri spatne montazi pusobi pri rychlych rozjezdech a brzdeni.. A ze jsem videl nekolik aut co to meli obracene!
To FredrikF > zkus nejdrive jen vymenu toho filtru a odkaleni, kdyz neznas historii udrzby auta mozna to je jen tim a kdyz to nepujde tak si objednej ty membrany... Beru to tak ze chces investovat co nejmin, samozrejme korektnejsi by bylo vymenit vse alespon budes mit na par destitek tis k jistotu
_________________ VAZ 2109
|
| 26.6.08, 22:07 |
|
 |
|
FerdikF
|
utia píše: slovacek.milos píše: utia píše: FerdikF píše: Reduktor je ve směru jízdy, když je studenej motor, tak mi v prudčí levotočivé zatáčce cukne. Trošku jsme zvýšili volnoběh na karbu, takže to už nechcípe. Má teď normální volnoběh tak 850-900 ot, občas se stejně stane, že spadnu tak na 450, ale nechcípe. Spravne by mel byt namontovan kolmo na smer jizdy (tj z pohledu kdyz stojis pred autem tak abys videl obvod valce). Pokud ho mas ve smeru (vidis kruh) tak to neni moc idealni montaz a muze to zpusobovat tyto problemy. no přesně naopak podélně ve směru jízdy, v zatáčce se to vychytá ale pokud by byl napříč tak při brzdění to motor chcípne miloš Jj vzdyt jsem to psal! No mozna trochu nesrozumitelne, mel jsem v sobe nejake pivko  Problemy pri spatne montazi pusobi pri rychlych rozjezdech a brzdeni.. A ze jsem videl nekolik aut co to meli obracene! To FredrikF > zkus nejdrive jen vymenu toho filtru a odkaleni, kdyz neznas historii udrzby auta mozna to je jen tim a kdyz to nepujde tak si objednej ty membrany... Beru to tak ze chces investovat co nejmin, samozrejme korektnejsi by bylo vymenit vse alespon budes mit na par destitek tis k jistotu
Jak bude čas, tak ten filtr vydělám a zatím ho alespoň vyčistím. Mechanik mi říkal, že pokud se mi to stane znova, mám mrknout do motoru. Prej tam kde to nebude protíkat, tam to bude omrzlý. Od včera co to auto zahlídlo mechanika, je vše v pořádku. Zvedli mi teda volnoběh na cca 1000 ot, což mi připadá celkem hodně, auto na jedničku teď umí na volnoběh i jet. V koloně se to občas hodí  Zase se mi ale nestalo, že by mi někde volnoběh spadnul třeba na 500, jako se mi to stávalo, nebo že by to chcíplo. Dokonce jsem včera i nastaroval, když to stálo na slunku a pak to nechcípalo.
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
| 27.6.08, 06:49 |
|
 |
|