Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 18:00

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 klepání - špatné bodování sloupku Favorit 
Autor Zpráva

Příspěvek klepání - špatné bodování sloupku Favorit
při rozjezdech a brzdění (při kroucení kastle) se ozívá kovový zvuk, trochu jako HK kloub, nebo něco na nápravě, ale to je zkontrolované i v servisu, palubní deska byla komplet rozebrána až "na kov" bez výsledku, v jedné dílně jsem se dozvěděl že tento jev se náhodně projevuje u starších favoritů (dnes u všech) a že se s ním "nedá nic dělat", vzhledem k pravděpodobně utrženému bodování ve sloupku (někde mezi prahem a sloupkem okna)

předesílám že auto je jinak neshnilé s minimem koroze (Favorit 94, BMM)

máte někdo návrhy kde tohle místo hledat? případně způsob opravy při co nejmenším poškození okolních (nosných) částí? Díky

16.6.08, 17:38
Příspěvek Reklama

Příspěvek Re: klepání - špatné bodování sloupku Favorit
PeD píše:
při rozjezdech a brzdění (při kroucení kastle) se ozívá kovový zvuk, trochu jako HK kloub, nebo něco na nápravě, ale to je zkontrolované i v servisu, palubní deska byla komplet rozebrána až "na kov" bez výsledku, v jedné dílně jsem se dozvěděl že tento jev se náhodně projevuje u starších favoritů (dnes u všech) a že se s ním "nedá nic dělat", vzhledem k pravděpodobně utrženému bodování ve sloupku (někde mezi prahem a sloupkem okna)

předesílám že auto je jinak neshnilé s minimem koroze (Favorit 94, BMM)

máte někdo návrhy kde tohle místo hledat? případně způsob opravy při co nejmenším poškození okolních (nosných) částí? Díky

praská to tesne vedľa nosníka na podlahe od spodu a podlahou to pokračuje smerom hore k palubke, a v predných stĺpikoch praskali niektoré prvé 89, ale nové Fáčko som ešte s tou prasklinou nevidel, a to som už mal všelijaké hnilé šroty, od 93 má Fačko zosilnenú kasňu...

ja by som hľadal na náprave, nápravnici, tlmiče a uloženie...

16.6.08, 17:47
Mistr mechanik

Příspěvek 
já se toho nahledal :shock: :?: :shock: že mi málem kleplo :evil: a chtěl jsem si to hodit :evil: , dělá to spodní pant ve dveřích, diagnostika ja jednoduchá chytneš za madlo a silnějc přitáhneš a přestane to, narychlo oprava že porazíš zámek na sloupku trochu výš jinak vyměnit ty kulatiny v pantech, porstě přidáš ubereš a klep a klep :D miloš

16.6.08, 18:02

Příspěvek 
díky, ty dveře mě trochu napadli, ale nepodařilo se mi ten zvuk nasimulovat v klidu, tak jsem od nich upustil.. jdu zkoušet

16.6.08, 18:23

Příspěvek 
potom hlavně napiš jestli to pomohlo....já mám podobný problém, taky jsem měl rozebranou půlku auta a pořád to dělá....ale u mě to bude asi fakt něco v kastli, dělá to i na stojícím autě, např. když se karoserie trochu roztřepe při startování

13.7.08, 15:58
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]