Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 27.4.26, 22:05

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 AdFox 
Autor Zpráva
Hluchoň

Příspěvek 
jen takový tip: např. reklama na autokelly, autodíly krč, prodejce olejů, atd by byla i užitečná

23.4.08, 23:25
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
No - to bezesporu, ale pokud vůbec taková relama v AdFoxu je :) prodejci aut mají zaplacené aby měli nejviditelnější reklamu.

24.4.08, 07:16
Profil ICQ
Pan Kapitán

Příspěvek 
cyz píše:
No - to bezesporu, ale pokud vůbec taková relama v AdFoxu je :) prodejci aut mají zaplacené aby měli nejviditelnější reklamu.

Kdyz se ve foxu muzou zobrazit i barvy-laky, tak to asi tak drahy nebude. :-)

Cvokárium: Youtube Instagram

24.4.08, 07:47
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
Favorit dveře

Laminátové páté dveře na Favorit. Bílé, matné, určené k lakování. K tomu dvě vzpěry za cenu jedné

njn některe se sem hodi ale některé vůbec

24.4.08, 13:05
Moderátor

Příspěvek 
ja uz kliknul a tak sem pandovi prospesny :)

http://kachnis.techsajt.cz

24.4.08, 13:40
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Viky píše:
Dohodli jsme se a Pandou ze to nechame nejakou dobu (rekneme aspon tyden) bezet jak to je a teprv potom se rozhodne jestli to nejak upravit. Jakykoliv zmeny v tuhle chvili by byly unahleny.

k té placene registraci....
Tak jako na virtu...PLATICI/NEPLATICI...motivovat lidi k registraci a zaplateni. Po registraci složenkou a při došlé platbě jim dáš za nick hvezdicku na odlišení, dovolíš jim zakládat karty s autama do GARAZE,udelas jim emailove schranky,
Naopak NEPLATICI by mohli treba vlozit jen 10 prizpevku do fora denne, nemohli by mit karty s autem, nemohli by nahravat fotky,mohli by prostejen cist a trosicku prizpivat. ja nevim moznosti je hodne a 100vka rocne by takhle nikoho nezruinovala a treba na provoz virtu staci...zalezi kolik ma panda naklady... A me osobne by solidni castka a moznosti z ni vyplyvajici klidne motivovali se zaregistrovat a platit :-)

27.4.08, 10:46
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
LiMaK píše:
Viky píše:
Dohodli jsme se a Pandou ze to nechame nejakou dobu (rekneme aspon tyden) bezet jak to je a teprv potom se rozhodne jestli to nejak upravit. Jakykoliv zmeny v tuhle chvili by byly unahleny.

k té placene registraci....
Tak jako na virtu...PLATICI/NEPLATICI...motivovat lidi k registraci a zaplateni. Po registraci složenkou a při došlé platbě jim dáš za nick hvezdicku na odlišení, dovolíš jim zakládat karty s autama do GARAZE,udelas jim emailove schranky,
Naopak NEPLATICI by mohli treba vlozit jen 10 prizpevku do fora denne, nemohli by mit karty s autem, nemohli by nahravat fotky,mohli by prostejen cist a trosicku prizpivat. ja nevim moznosti je hodne a 100vka rocne by takhle nikoho nezruinovala a treba na provoz virtu staci...zalezi kolik ma panda naklady... A me osobne by solidni castka a moznosti z ni vyplyvajici klidne motivovali se zaregistrovat a platit :-)

Nadávat ti nebudu, i když jsem původně chtěl, ale to mi za to nestojí. Ale tvůj nápad se mě nelíbí, pokud by bylo něco takového zavedeno, můžu se na to tady vykašlat, píšu si proto, že mě to baví, ale není to zase taková atrakce, aby za to bylo potřeba platit. To si radši koupím benzín. Asi tak.

27.4.08, 10:54
Profil ICQ

Příspěvek 
Já bych byl klidně ochoten na provoz TW přispěti :) Neboť kdyby nebylo TW, měl bych jen tu práci v garáži :)

27.4.08, 18:01
Hluchoň

Příspěvek 
přispět dobrovolně je něco jiného, než povinně zaplatit abych mohl psát...

27.4.08, 19:13
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít píše:
přispět dobrovolně je něco jiného, než povinně zaplatit abych mohl psát...

Uplny suhlas.
Podobny nazor mozu mat aj pripadny buduci navstevnici,(kadza diferenciacia clen-neclen, posobi ze sa necitis na webe doma) a zalozia si iny web. My zostarneme, zacneme sa vozit (pre nedostatok casu) v novych vozoch (v zaruke), a skoda forum skonci :cry:

Zbierka sa da spravit na zrazoch, pripadne zalozit ucet (ale to sa asi nezaobide bez zalozenia obcianskeho zdruzenia, papierovania, uctovnictva...)

To radsej prehltnem reklamu a budem dufat, ze to navstevnikov neznechuti prilis :D
kwik

28.4.08, 16:01
Moderátor

Příspěvek 
jsem pro reklamu, placeny tw bych nechtel, ta reklama neni zas takovy zlo, obcas kliknete at je panda spokojenej, preci jen , nema povinnost tw provozovat, ze?

http://kachnis.techsajt.cz

28.4.08, 16:30
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Taky jsem radši pro reklamu. Už z toho důvodu že na Virtu je to placené - ať jde TW jinou cestou.

28.4.08, 18:36
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít píše:
LiMaK píše:
Viky píše:

Nadávat ti nebudu, i když jsem původně chtěl, ale to mi za to nestojí. Ale tvůj nápad se mě nelíbí, pokud by bylo něco takového zavedeno, můžu se na to tady vykašlat, píšu si proto, že mě to baví, ale není to zase taková atrakce, aby za to bylo potřeba platit. To si radši koupím benzín. Asi tak.

No tak promin, hluboce se omlouvam za svuj skromny napad. Jestli to beres takto, tak potom uz nic nenamitam.

Jedna vec je prizpivat na to aby nekdo / ty mohl psat texty a druha vec je slozit se na PROVOZ serveru, ktereho vyuzivame myslim vsichni a ze ktereho cerpame dulezite informace, jehozto provoz neco stoji a nekdo to musi poplatit...
Ja taky kamaradum poskytnu kdykoli bezplatne svou garaz, znalosti a naradi, ale hold kdyz cely den svarujou COckem, tak musej zaplatit elektrinu a aspon drat do toho COcka :-)

uz nejednou mi techweb ci jiny konkurencni (jakykoli) web usetril spoooousty prace,casu a penez tim, ze jsem na nem ziskane data zurocil.

NEMYSLEL JSEM NIC Z TOHO ZLE a pokud jsem se te nejak dotkl, tak se omlouvam, ale opravdu si myslim, ze provozujete server na kterem jsou dosti dulezite data, ktere maji pro nekoho cenu zlata. a pokud se nekdo rozhodne prizpet na treba koupi noveho disku, hardwaru ci kvalitnejsiho pripojeni, plne to schvaluju. to jakym pusobem bys pripadne neplatice perzekuoval, je ciste na tobe, treba opravdu staci jen sponzorum dat hvezdicku za nick a nic jineho...nebo treba jen v clenske sekci vypnout adfox...

navic v dnesni dobe kdy platime nehorazny mesicni televizni poplatek jen za to, ze mame doma televizni prijimac...a to ze se na televizi nedivam a pouzivam jen DVD to uz nikoho nezajima....tuny reklam k tomu ani nepocitam....cest je zpousta, preji hodne stesti.....

PS dovedete si predstavit ze po 10 minutach cteni clanku Jiriho Cecha na TW na vas na 5 minut vybafne reklama na azurit? v televizi je to bezne, ze po 10 minutach filmu naskoci 5 minutova reklama, a jeste se za to povinne ze zakona plati.....to by byl mazec :-)

29.4.08, 02:08
Profil ICQ

Příspěvek 
Ono to není úplně tak, jak říkáš. Na veřejnoprávní televizi se vysílá reklama jen mezi pořady, takže reklama na azurit bude až po přečtení článku Jiřího Čecha, to už ovšem můžeš zavřít okno internetového prohlížeče.

PS: Doufám, že to tak pořád je, na telku už vůbec nekoukám. :wink:

Naposledy upravil Martin dne 29.4.08, 10:04, celkově upraveno 1

29.4.08, 09:50
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
rejpal

Příspěvek 
Martin píše:
...reklama na azurit bude až přečtení článku...

Smrt králíčkovi! :evil:

29.4.08, 09:53
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další