Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 30.6.26, 05:30

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 ruce zpřerážet 
Autor Zpráva

Příspěvek 
michalkatka píše:
FerdikF píše:
Ty ofuky byly fakt moc fajne, ale financovat místní cikorky fakt už nebudu. Pokud je někde najdu, beru si je zpět.

Ty světla mi připdají fajn, mám vyhlídlí didovky.

možno to bude znieť ako prasačina, ale čo tak tam tie ofucky nejako mechanicky pripevniť, alebo nerakým safra dobrým lepidlom prilepiť, ale nie do gumy, ale medzi gumu a kov/dvere, tie lepidlá čo sú na lepenie spoilerov a krídiel držia fakt dobre...

No , mozna ti pomohu, mozna ne. Kdysi jsem sehnal na skodu 130 predni i zadni ofuky, coz je celkem rarita. hlavne ty zadni.
zadni se mi taky ztratili do tydne.

Po nejake dobe jsem je sehnal zpatky a vyhlasil jsem soukromou valku temto lupicum.

1) Vem pevnou jehlu, trosku vetsi, a do toho ofuku vyryj svou SPZtku. Nemusi byt pres pul ofuku, ale tak 1*3cm tam napis treba 1T6 2326. aby to bylo lepe videt, vem bilou barvu, pretri to a setri hadrikem, tak aby ta barva zustala jen v tom vyrytem pismenku. Je to krasne videt i v noci a malokdo si da na auto ofuky s tvou znackou. leda by to prelepil treba nejakou nalepkou,ale to uz se ti pak lepe pozna, kdyz uvidis favorita s ofuky a 4mi nalepkami presne v mistech kdes to mel poznacene.

2) spoilery se lepi POLYURETANOVYM lepidlem v kartusi na vytlacovaci pistoli. za 150 korun je cela kartus, pouzijes trosku a zbytek se da pouzit na cokoli, lepi se s tim treba akvaria, vlepuji se tim lepena skla do aut, da se to naplacat pod gumu a dotesnit tak zatekajici okno. drzi to jak cert, s nejakym silikonem se to absolutne neda srovnavat. Vyrabi se v pruhledne, cerne a tusim sede barve.
Ja pouzil cerne, natitlal jsem tim celou tu cast, co se zasouva pod gumu, prilozil jsem to a zavrel okno. VYSLEDEK?
pokukud mas otevrene okno, sundas ofuk JEN zaroven s gumou. pokud je okno zavrene, tak neni sance odervat ofuk od gumy. chemopren a jine lepidla jsou oproti tomu jen k smichu. pri zavrenem okne je na 99 procent nemozne ofuk demontovat. uz nekolikrat se mi vyskytla prilezitost, kdy jsem to potreboval sundat (napr jak jsem menil cele dvere a dopadlo to tak, za jsem vzdy ofuk musel davat i s gumou z puvodnich dveri).

S takto vybastlenymi ofuky jezdim uz asi 4 roky, me auto je lakadlo pro zlodeje cislko 1- skodovka s elektrony,spoilery, kridylkem atd....a za ty 4 roku se mi proste neztratily, coz pokladam za uspech.

tatik mel favorita, spoilery od ellri, ten typ co se montuje na spodni polovinu narazniku. v pulce narazniku byla natlacena housenka toho PUR lepidla, prilozen spoliler. ted po 8 letech auto prodaval a byl celkem problem ten spoiler oddelit od narazniku. tatik sem tam skrtnul o zem, denne jezdil a celou tu dobu do drzel jeden jediny spoj toho lepidla.

11.4.08, 02:57
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Díky za radu, ale fakt nevím jestli do nich znova půjdu...........to sou magoři, že když jim to nepůjde, tak něco rozmlátěj.

11.4.08, 06:16

Příspěvek 
Tak mi z auta dneska v noci zmizel nasavač, asi se mi někdo mstí, nebo já nevím. Už jsem ho tam nějakej rok měl takže byl trochu pokroucenej. Jinak jsem ho měl přidělanej na plastových nožičkách a zvrchu ještě nožičky na vroutkách a celej byl přilepenej na silikonu, takže to muselo solidne držet. To ještě jak to odervali, tak tu jednu nožku nechali v kapotě. *cenzurováno* :evil: :evil: :evil: Obrázek

25.8.08, 07:01
rejpal

Příspěvek 
Ruce spřerážet, přesně to mě napadlo, když jsem viděl dvě čerstvé pěkně hluboké rýhy na dveřích otcova služebního auta... Taky mám na služebáku jednu stranu přejetou klíčem...

Kdybych někoho přistihl, jak mi takto ryje do auta, tak bych ho asi na místě zabil. Co s takovými kokoty, kteří se neumí bavit lépe, než ničením cizího majetku?

25.8.08, 07:25
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Jsem zvědavej co to bude příště a policajta nevidíš.

25.8.08, 07:43
rejpal

Příspěvek 
FerdikF píše:
Jsem zvědavej co to bude příště a policajta nevidíš.

A tak to zas u nás policajta vidíš, teda aspoň měšťáka, buď si veze prdel v růmstru nebo zrovna někoho buzeruje za pitomost. 8)

25.8.08, 07:48

Příspěvek 
Dost mě to se.e protože pořád parkuju venku a neměl jsem bordel v topení. Přemýšlím že bych si to z něčeho vyrobil sám. Taky jsem zvědavej, jak dostanu ten silikon z kapoty.

25.8.08, 08:05
rejpal

Příspěvek 
FerdikF píše:
Přemýšlím že bych si to z něčeho vyrobil sám. Taky jsem zvědavej, jak dostanu ten silikon z kapoty.

Na silikon je prý nějaký odstraňovač, prý se to dá benzínem sundat, nevím, někde tady jsem to četl. To abys to vyrobil z pětky plechu a přivařil až k nápravnici, aby ti to příště nešlohli... :roll:

25.8.08, 08:19

Příspěvek 
to přivaření, nebo přišroubování už mě taky blesklo hlavou. Nebo jsem si říkal, škoda že jsem něpřilepil zespoda za tu hranu něco ostrýho :evil:

25.8.08, 08:24
rejpal

Příspěvek 
FerdikF píše:
to přivaření, nebo přišroubování už mě taky blesklo hlavou. Nebo jsem si říkal, škoda že jsem něpřilepil zespoda za tu hranu něco ostrýho :evil:

Blbé je, že by ti to pak nenechavci urvali i s tím dílem, na který by to bylo přivařené. :roll: A s tím ostrým to u nás taky není zas tah žhavé, kdyby se to to zloděj zranil, možná bys skončil v base. :roll: Je to na houby... :roll:

25.8.08, 08:28

Příspěvek 
Proč v base, co by měl co strkat prsty někde do auta, ale na to už je pozdě. Asi tam jen šoupnu zpátky tu obyč mřížku, která je akorát v zimě ucpaná sněhem a na podzim plná listí.

25.8.08, 08:47
rejpal

Příspěvek 
FerdikF píše:
Proč v base, co by měl co strkat prsty někde do auta...

No já to chápu, ale vysvětluj to soudu... :roll: U nás jsou zloději bohužel chráněným druhem.

25.8.08, 08:51

Příspěvek 
Pochybuju že by s tím někdo běžel k soudu. Myslíš že by ten nasavač šl udělat z nějakýho hliníkovýho plechu, aby to k něčemu vypadalo.

25.8.08, 08:57
rejpal

Příspěvek 
Nespoléhal bych na to... Určitě by to z plechu udělat šlo, vzhled by záležel na tvůrci. :)

25.8.08, 09:13

Příspěvek 
Jaj, ten tvoj nasavac bol snad jediny ktory sa mi
velmi pacil. A uz je prec :( Zda sa ze si tvoje auto niekto myli s bazarom. Mas tam este nieco potencialne neseriove?:)

25.8.08, 10:57
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další