Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.4.26, 12:41

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Mazani temat 
Autor Zpráva
Příspěvek Mazani temat
Slo by udelat mazani temat?Napr rubrika, koupim - prodam, paklize uz to neni aktualni (vec je prodana). Dekuji.

21.1.06, 16:10
Příspěvek Reklama

Příspěvek Re: Mazani temat
Dusche píše:
Slo by udelat mazani temat?Napr rubrika, koupim - prodam, paklize uz to neni aktualni (vec je prodana). Dekuji.

Pokud odevrete svoji vlastni zpravu, v pravem rohu je mala ikonka delete ;)

30.1.06, 09:39
Dobry den,

Co v pripade, ak nechcem zmazat len moj posledny prispevok (som riadne zaregistrovany/nahlaseny) ale chcem zmazat celu temu, ktoru som nastartoval/vytvoril ja ? Sice som nasiel tlacitko 'delete' aj ja, ale maze to len moj prispevok v teme.

Dakujem

7.2.06, 14:42

JuDu píše:
Dobry den,

Co v pripade, ak nechcem zmazat len moj posledny prispevok (som riadne zaregistrovany/nahlaseny) ale chcem zmazat celu temu, ktoru som nastartoval/vytvoril ja ? Sice som nasiel tlacitko 'delete' aj ja, ale maze to len moj prispevok v teme.

Dakujem

Možná by to šlo tak, že z těch co jsou na techwebu denně by byli "zvoleni" nějací moderátoři a těm by se třeba PM oznámilo které téma je už pasé a má se smazat...

29.8.06, 11:15

Příspěvek 
To by šlo, klidně se dobrovolně hlásím 8)

29.8.06, 11:52
Profil ICQ

Příspěvek 
Já bych to moderátorství kdyžtak taky vzal, jsem na techwebu každej den. Mít zde několik moderátorů by bylo asi i výhodné z toho důvodu kdyby se sem registroval nějaký "vtipálek" a začal všem rozesílat PM plné spamu, reklamy, nedejbože virů. Domnívám se, že to není tak špatný nápad. Nebo si myslíte že je?

30.8.06, 08:59
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
Šemik píše:
Já bych to moderátorství kdyžtak taky vzal, jsem na techwebu každej den. Mít zde několik moderátorů by bylo asi i výhodné z toho důvodu kdyby se sem registroval nějaký "vtipálek" a začal všem rozesílat PM plné spamu, reklamy, nedejbože virů. Domnívám se, že to není tak špatný nápad. Nebo si myslíte že je?

nn jeden to absolutně nemůže stihnout

30.8.06, 09:56
Profil ICQ
Pan Kapitán

Příspěvek Moderatori...
Kontaktujte mne po ICQ, zkusim to nejak udelat. :-) Jako admin stojim za...... takze uvitam jestli ma nekdo s PhpBB nejaky zkusenosti.

Cvokárium: Youtube Instagram

30.8.06, 11:57
Profil ICQ YIM

Příspěvek Re: Moderatori...
Viky píše:
Kontaktujte mne po ICQ, zkusim to nejak udelat. :-) Jako admin stojim za...... takze uvitam jestli ma nekdo s PhpBB nejaky zkusenosti.

Hm, ICQ, copak to může být? Tu zkratku sem slyšel, ale co si pod ní má člověk představit, to vážně netuším :oops:
Na rovinu, s počítačem se zrovna moc nekamarádím. Jsem rád že dokážu něco najít na netu, napsat pár řádek ve wordu a pod. Nevím jaké nároky na mé znalosti computeru by byly kdybych byl moderátorem. Zřejmě budou překračovat můj rámec, takže asi nemám šanci...

31.8.06, 07:50

Příspěvek Re: Moderatori...
Šemik píše:
Viky píše:

Hm, ICQ, copak to může být? Tu zkratku sem slyšel, ale co si pod ní má člověk představit, to vážně netuším :oops:
Na rovinu, s počítačem se zrovna moc nekamarádím. Jsem rád že dokážu něco najít na netu, napsat pár řádek ve wordu a pod. Nevím jaké nároky na mé znalosti computeru by byly kdybych byl moderátorem. Zřejmě budou překračovat můj rámec, takže asi nemám šanci...

ICQ je řečeno zjednodušeně něco jako tahle diskuse zkřížená mailem a telefonem nebo by se dalo říct soukromný chat (čti čet - o četování jsi už slyšel, ne?) . . . je to program, který si nainstaluješ do počítače, zaregistruješ se a je ti přiděleno číslo a kdokoliv má to Tvé číslo může Ti kdykoliv poslat zprávu a jakmile se připojíš na net, hnedka se Ti objeví bez toho, že by jsi musel navštěvovat jakékoliv stránky na netu a taky s tím dotyčným můžeš rozmlouvat (v psané podobě ale tuším že i přes mikrofon) v reálném čase a taky víš, jestli je ten dotyčný zrovna připojen atd. myslím že na adrese www.isq.com si ten prográmek můžeš stáhnout a nainstalovat

31.8.06, 09:50

Příspěvek 
www.icq.com a já jako klienta používám mirandu http://miranda.czweb.org/ , protože "originální klient" icq5 mi hodně zpomaloval stroj...

31.8.06, 12:55
Profil ICQ

Příspěvek 
nebo si taky muzes ve vyhledavaci zadat ICQ 5. Taky se na to da stahnout ceestina, pokud se s anglictinou nekamaradis. Ale kdyz uz v tom budes, tak si stahni verzi ICQ 5.1

1.9.06, 13:33

Příspěvek 
Máte li-nekdo zájem o smazání inzerátu v sekci prodám/koupím, dejte mi vědět na PM.
To se samozřejmě týká i nějakýho spamu, diskusi mimo téma a tak...
Jsem teď totiž hrozně důležitej moderátor 8) , něco jako Libor Bouček, nebo Leoš Mareš...

15.9.06, 13:32
Profil ICQ
Hliník navždy.

Příspěvek 
Nepér píše:
Máte li-nekdo zájem o smazání inzerátu v sekci prodám/koupím, dejte mi vědět na PM.
To se samozřejmě týká i nějakýho spamu, diskusi mimo téma a tak...
Jsem teď totiž hrozně důležitej moderátor 8) , něco jako Libor Bouček, nebo Leoš Mareš...

Gratuluju k nove funkci :)
Je zajimave ze ty i Viky ste modry, spravne bys mel byt modry jen ty, Viky cervenej :shock:

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

15.9.06, 16:41
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Červenej je, když se přihlásí jako admin, jako normální smrtelník Viky je modrej a může taky jen moderovat.

15.9.06, 16:45
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další