| Autor |
Zpráva |
|
www.doplnkynaauto.cz
|
Vít píše: kůži jsem měl na mysli přírodní...
Osobně si myslím že to není problém,je to jen dražší o něco..o kolik nevim ale zase to nebude až tak hrozný oproti té syntetice.
_________________ autodoplňky, gumove koberce, plastové vany do kufru střešní nosiče Atera, autoboxy Hapro, ofuky - deflektory Heko,Střešní boxy, Střešní nosič kol Atera,Nosič kol na tažné zařízení, Hasicí přístroje a spreje, Autonavijáky,povinná výbava
|
| 4.4.08, 13:45 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
Dobře... budu o tom přemýšlet, jsem rád, že se to vůbec dá udělat. Děkuji.
|
| 4.4.08, 13:47 |
|
 |
|
Šemik
|
A nějaké přídavné budíky i čidly by asi tak udělaly kšeft  (Vmetr, Ametr, tlakoměr oleje a pod..)
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 4.4.08, 13:54 |
|
 |
|
www.doplnkynaauto.cz
|
Vít píše: Dobře... budu o tom přemýšlet, jsem rád, že se to vůbec dá udělat. Děkuji.
Mohu nabídnout třeba textilní koberečky (byly by asi na Feldu ale sedí to stejně) a nechám Vám tam vyšít co si řeknete..
_________________ autodoplňky, gumove koberce, plastové vany do kufru střešní nosiče Atera, autoboxy Hapro, ofuky - deflektory Heko,Střešní boxy, Střešní nosič kol Atera,Nosič kol na tažné zařízení, Hasicí přístroje a spreje, Autonavijáky,povinná výbava
|
| 4.4.08, 13:56 |
|
 |
|
www.doplnkynaauto.cz
|
Šemik píše: A nějaké přídavné budíky i čidly by asi tak udělaly kšeft  (Vmetr, Ametr, tlakoměr oleje a pod..)
Mrknu na nabídku,kdyžtak mi přesnou poptávku napište do mejlu info@doplnkynaauto.cz ,předem díky.
|
| 4.4.08, 14:04 |
|
 |
|
Martin 007
Dezertér
Registrován: 19.11.06, 17:11 Příspěvky: 12402 Bydliště: Pardubice - jihozápadní okolí
|
Šemik píše: A nějaké přídavné budíky i čidly by asi tak udělaly kšeft  (Vmetr, Ametr, tlakoměr oleje a pod..)
Pak houkni... 
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
| 4.4.08, 14:15 |
|
 |
|
Šemik
|
Já momentálně nechci budíky žádné, čistě teoreticky jsem přesvědčen o tom, že by o ně byl zájem.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 4.4.08, 20:14 |
|
 |
|
Jonny
Junior TW team
Registrován: 27.12.07, 21:50 Příspěvky: 2246 Bydliště: Turčianske Teplice ( SR )
|
Šemik píše: Já momentálně nechci budíky žádné, čistě teoreticky jsem přesvědčen o tom, že by o ně byl zájem.  tak tomu ver ze by bol o ne zaujem  V meter , A meter , tlak oilu a podobne v skodovackych budikoch by som bral (tie zo zigulaku sa mi nepacia ) .....
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
| 4.4.08, 22:49 |
|
 |
|
www.doplnkynaauto.cz
|
Jonny píše: Šemik píše: Já momentálně nechci budíky žádné, čistě teoreticky jsem přesvědčen o tom, že by o ně byl zájem.  tak tomu ver ze by bol o ne zaujem  V meter , A meter , tlak oilu a podobne v skodovackych budikoch by som bral (tie zo zigulaku sa mi nepacia ) .....
Autopřístroje:
http://www.doplnkynaauto.cz/index.php/cPath/180_317
|
| 22.8.08, 15:35 |
|
 |
|
barton
|
no a ten ukazatel okamžité spotřeby na karburátorové motory,to by se někde sehnat nedalo???
A v přístrojích není voltmetr,ten bych si koupil 
_________________ Felicia 1999 50kw NEMÁM RÁD AUTOPOTAHY
|
| 22.8.08, 17:15 |
|
 |
|
Jonny
Junior TW team
Registrován: 27.12.07, 21:50 Příspěvky: 2246 Bydliště: Turčianske Teplice ( SR )
|
www.doplnkynaauto.cz píše: Jonny píše: Šemik píše: Já momentálně nechci budíky žádné, čistě teoreticky jsem přesvědčen o tom, že by o ně byl zájem.  tak tomu ver ze by bol o ne zaujem  V meter , A meter , tlak oilu a podobne v skodovackych budikoch by som bral (tie zo zigulaku sa mi nepacia ) ..... Autopřístroje: http://www.doplnkynaauto.cz/index.php/cPath/180_317hmmmm , ten A merer je pekny , ale chcel by som s chromovym ramikom a este sa spytam ako su podsvietene - ci celkovo ( jednou ziarovkou v krabicke budiku a cifernik osvieteny svetlom odrazenym z krabicky a rucicka tak isto rucicka - ako to maju skodovky ) alebo vsetko zvlast ( podsvierena rucicka , cisla na ciferniku podsvierene samostatne - ako to maju nove auta ) pretoze tie novsie by mohli posobit rusivo... a chcel by som 742 rucicku budikov a nie tuto novu - ta sa mi moc nepaci 
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
| 22.8.08, 20:17 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |