Josef.Radocha - Rapid 130 (Rapído nebo taky Pomeranč)
| Autor |
Zpráva |
|
Martin
|
kachnis píše: ..nepamatuju sportovni skodu s hranatyma pridavnyma
Oni totiž za moc nestojí.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
| 21.2.08, 15:51 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Registrován: 19.2.08, 15:50 Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Martin píše: kachnis píše: ..nepamatuju sportovni skodu s hranatyma pridavnyma Oni totiž za moc nestojí.
Hranatá za nic nestojí to víme všichi a dík za obhajobu Martine
Kachnis: Dík chlape máš rech. Jinak jsem kdysi přemýšlel nad tím dát místo M světel dvě a dvě kulatá z GLS, ale od nápadu se později muselo upustit.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
| 21.2.08, 17:15 |
|
 |
|
Viky
Pan Kapitán
Registrován: 10.1.06, 13:49 Příspěvky: 12166 Bydliště: Tynec n.L.
|
Koukam na ty kola.... 165/70R13? Na malinky kolecka je potreba snizit, jinak to vypada jak vyskakana koza.. 
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - 
Cvokárium: Youtube Instagram
|
| 21.2.08, 18:11 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
Viky píše: Koukam na ty kola.... 165/70R13? Na malinky kolecka je potreba snizit, jinak to vypada jak vyskakana koza.. 
nevím jak rapo, ale mám na 120 a ani mi nepřijde...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 21.2.08, 21:13 |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Registrován: 19.2.08, 15:50 Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
CROWACK píše: Viky píše: Koukam na ty kola.... 165/70R13? Na malinky kolecka je potreba snizit, jinak to vypada jak vyskakana koza..  nevím jak rapo, ale mám na 120 a ani mi nepřijde...
No nevim jak ty CROWACK, ale já Rapida používám denně a to i ve velmi těžkých podmínkách (sníh, stěrk, šotolina, lesní cesty) navíc musí občas tahat i náklady hodně převišující 1 tunu i v podmínkách kde by si netroufly některé SUV (někteří z vás mě zato odsoudí, ale nepoženu do takových podmínek Fábii nebo tátovu C4. Jinak auto je i při takové zátěži podle mechaniků ve velmi dobré kondici jak motorově tak karosářsky) samozřejmě po Go už to dělat nebude jenže teď hold musí. Jinak podle mně má ještě vytahané tlumiče na zadku tak je nechám vyměnit, aby auto bylo vyžší a samozřejmě počítám na léto spneu 185/70 R13.
|
| 21.2.08, 22:26 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10607 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
mas recht skodu je treba uzivat  je jasny zetam nechces tahat fobii, ona by totiz neprojela a jesli htp tak ani nevyjela  ja s pepcou taky obcas kratim cestu tudy, kde jezdi jen dulni tatry a alespon se vsechno prohejbe do krajnich mezi...jenak mam taky 165/70 a vpredu -1/2 zavitu...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 21.2.08, 22:51 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
Josef.Radocha píše: No nevim jak ty CROWACK, ale já Rapida používám denně a to i ve velmi těžkých podmínkách (sníh, stěrk, šotolina, lesní cesty) navíc musí občas tahat i náklady hodně převišující 1 tunu i v podmínkách kde by si netroufly některé SUV (někteří z vás mě zato odsoudí, ale nepoženu do takových podmínek Fábii nebo tátovu C4. Jinak auto je i při takové zátěži podle mechaniků ve velmi dobré kondici jak motorově tak karosářsky) samozřejmě po Go už to dělat nebude jenže teď hold musí. Jinak podle mně má ještě vytahané tlumiče na zadku tak je nechám vyměnit, aby auto bylo vyžší a samozřejmě počítám na léto spneu 185/70 R13.
no já chtěl jenom říct že na 120 mám taky nízkej profil a nepřipadne mi to auto jako vyskákaná koza...taky auto využívám občas jako offroad (když je práce v lese, není traktor, na vlek metr syrovyho bukovyho, toto pěkně žduchá  ...jinak vytahaný zadní tlumiče že vyměníš ti zlepší jízdní vlastnosti, ale auto ti to nezvedne, to bys musel dat nový pera...  ...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 21.2.08, 23:09 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10607 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
nebo podlozky do pruzin,ale to uz z garaze hodne vybocujem..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 21.2.08, 23:34 |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
CROWACK píše: Josef.Radocha píše: No nevim jak ty CROWACK, ale já Rapida používám denně a to i ve velmi těžkých podmínkách (sníh, stěrk, šotolina, lesní cesty) navíc musí občas tahat i náklady hodně převišující 1 tunu i v podmínkách kde by si netroufly některé SUV (někteří z vás mě zato odsoudí, ale nepoženu do takových podmínek Fábii nebo tátovu C4. Jinak auto je i při takové zátěži podle mechaniků ve velmi dobré kondici jak motorově tak karosářsky) samozřejmě po Go už to dělat nebude jenže teď hold musí. Jinak podle mně má ještě vytahané tlumiče na zadku tak je nechám vyměnit, aby auto bylo vyžší a samozřejmě počítám na léto spneu 185/70 R13. no já chtěl jenom říct že na 120 mám taky nízkej profil a nepřipadne mi to auto jako vyskákaná koza...taky auto využívám občas jako offroad (když je práce v lese, není traktor, na vlek metr syrovyho bukovyho, toto pěkně žduchá  ...jinak vytahaný zadní tlumiče že vyměníš ti zlepší jízdní vlastnosti, ale auto ti to nezvedne, to bys musel dat nový pera...  ...
Koukám, že máme stejnou krevní skupinu není nad pořádný offroad značky Škoda, ale furt jsem ořezovátko proti mému dědovi ten projel se svojí 120 i tam kde si netroufl LKT  jinak výměna bude i pružij jen sem se špatně vyjádřil zato se omlouvám.
To kachnis: to je sice pravda, ale tak stále se to týká mého auta.  Fábie je 1,4 Mpi 44kw motor má myslím dost potenciálu a i síly rozpumpovat todle prdítko. Jediné co má nadstandart (na svůj rok výroby 2001) jsou gymy 185/90 R14 a sportovní spojku kvuli naší babičce která tu původní roztrhla po 2000 km, ale auto už mělo najeto tehdy 100 000 km.
|
| 22.2.08, 11:02 |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Šemik píše: To dobové rádio je krásné  I auto celkově. Akorát bych sundal ty mračítka a kulaté přídavné dálkové a zadní křídlo, to je mi silně proti srsti tyhle tři věci  Ale jinak pěkné, přeju ti, aby ti motor 742.13 vydržel 
Tak si se dočkal, už i křídlo je pryč. Bohužel prasklo a při jízdě to rachotilo tak šlo dolů. 
|
| 23.2.08, 19:34 |
|
 |
|
ventYl
|
paci sa mi ten stredovy panel natrety na strieborno :))) ja som mal cosi podobne v 105ke, ale trocha naopak, palubka bola original cierna a knofliky boli nastriekane striebrenkou.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 23.2.08, 19:56 |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
ventYl píše: paci sa mi ten stredovy panel natrety na strieborno  )) ja som mal cosi podobne v 105ke, ale trocha naopak, palubka bola original cierna a knofliky boli nastriekane striebrenkou.
No hlavní důvod byl to, že předchozí majitelé byly čuňata a autu dali dost zabrat. Vše bylo poškrábané nebo polepené lepidlem či pryskyřicí. Proto jsem to řešil takto ikdyž kombinace barev semi velmi líbí.
|
| 23.2.08, 21:11 |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
|
| 23.2.08, 21:45 |
|
 |
|
ventYl
|
to kridlo je sice masaker, ale vyzera, ze to nie je nejako neskonale intenzivne domrdane, ze by to slo niecim zaslepit (v najhorsom pripade podlepit paskou a zarovnat gitom) a potom prestriekat, nie?
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 24.2.08, 12:50 |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
ventYl píše: to kridlo je sice masaker, ale vyzera, ze to nie je nejako neskonale intenzivne domrdane, ze by to slo niecim zaslepit (v najhorsom pripade podlepit paskou a zarovnat gitom) a potom prestriekat, nie?
no ono na fotkách to není až tolik vidět, ale vrtáno není z vnějšku dovnitř, ale naopak takže vytlačený materiál a okuje. opatrně jsem to přebrousil flexou a zatahl karosářským kytem. Zatím to drží ale už to asi nebude nikdy takové. Vidím to na novou kapotu motoru. 
|
| 24.2.08, 13:42 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|