Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 13:07

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 100 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
 malá demonstrace rezistinu a vyjetého oleje: 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Tak ten olej je dobrá věc, to je potvrzené a spousta lidí to dělá a osvědčilo se to. Sice se auto v létě víc obalí prachem, ale ten mastný povrch který odpuzuje vodu tam zůstane i po umytí v myčce. Tlumex fakt není nic moc, na 105ce mi v servisu po vyvaření jedné díry na podlaze natřeli to místo tlumexem, je to 3 roky a tlumex slezl, rezaví to zas. Na vyplnění dír po vyvaření se osvědčil Femastic. Docela by mě zajímalo jestli je Body lepší než Tlumex.

21.2.08, 10:40
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Chtěl bych sem dát fotku té stovky,ale nějak mi to neleze.

21.2.08, 10:44
Hluchoň

Příspěvek 
pošli mi ji emailem, jeslti chceš, dám ji k sobě na web a zobrazím ji tady... email nejlépe vit.siroky@seznam.cz

21.2.08, 10:50
Profil ICQ

Příspěvek 
[quote="cyz"]Tak ten olej je dobrá věc, to je potvrzené a spousta lidí to dělá a osvědčilo se to. Sice se auto v létě víc obalí prachem, ale ten mastný povrch který odpuzuje vodu tam zůstane i po umytí v myčce. Tlumex fakt není nic moc, na 105ce mi v servisu po vyvaření jedné díry na podlaze natřeli to místo tlumexem, je to 3 roky a tlumex slezl, rezaví to zas. Na vyplnění dír po vyvaření se osvědčil Femastic. Docela by mě zajímalo jestli je Body lepší než Tlumex.[/quote
No shodou okolností mám s Body zkušenosti,protože jsem měnil blatníky na felicii po dost ošklivé bouračce kterou měla moje drahá polovička.Je lepší,určitě líp drží,je pružnější a trvanlivější.Ovšem kam ho nenastříkáš,tam není,když se špatně chytne,odloupne se.Vlastně jsem ho použil jeko základovou vrstvu pod konkor s olejem.Ten už si v létě na sluníčku zaleze kam je potřeba. :D

21.2.08, 10:52

Příspěvek 
Vít píše:
pošli mi ji emailem, jeslti chceš, dám ji k sobě na web a zobrazím ji tady... email nejlépe vit.siroky@seznam.cz

Měl bys to tam mít.Díky

21.2.08, 11:00

Příspěvek 
Tak ono není potřeba aby někam zalézal - když je potřeba někam zalézat tak tam natlačím ten Femastic (takový ten hnusný černý tmel na okna) a potom navrch by se mohl dát ten Body.....

21.2.08, 11:04
Profil ICQ

Příspěvek 
cyz píše:
Tak ono není potřeba aby někam zalézal - když je potřeba někam zalézat tak tam natlačím ten Femastic (takový ten hnusný černý tmel na okna) a potom navrch by se mohl dát ten Body.....

Nojo,jenomže olej Ti zaleze i mezi dva plechy,kdežto Femastic neé.A řekni že to není pravda! :D

21.2.08, 11:08
Hluchoň

Příspěvek 
mám ji tady, máš ji tady, máme ji tady... je úžasná

Obrázek Obrázek

21.2.08, 11:11
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
Milos píše:
cyz píše:

Nojo,jenomže olej Ti zaleze i mezi dva plechy,kdežto Femastic neé.A řekni že to není pravda! :D

souhlas, olej leze uplně všude

21.2.08, 11:11
Profil ICQ

Příspěvek 
Já se nehádám, olej se dostane všude. Já beru např. situace kdy se něco vyvařuje, tak potom z druhé strany tam natlačím ten Femastic, je to osvědčené že to tam potom nehnije. Popravdě kam se dostane nebo nedostane mě moc nezajímá, zajímá mě spíš to jak to bude vypadat za 3,4,5 nebo víc let a tady když se to tam nahrne pořádným tlakem tak že to leze všude kolem (a potom ten tmel člověk nemůže týden dostat z ruk :D ) tak to vydrží a není potřeba to obnovovat tak jak ten olej.

21.2.08, 11:17
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít píše:
mám ji tady, máš ji tady, máme ji tady... je úžasná

Obrázek Obrázek

Předem díky Vítovi za vložení fotek.
Tohle je můj Mazel.Plechařina je fakt dělaná před 19ti lety.Zadní lemy jsou implantovány na původní blatníky.Díky oleji je v takovémto stavu(přece bych nedával metalízu na nějakého shniláka.Ten lak je starý dva roky).Rok výroby 1975.

21.2.08, 11:19

Příspěvek 
Ještě chci podotknout:všechny dveře jsou tak jak tekrát vyjely z fabriky-bez oprav.

21.2.08, 11:25

Příspěvek 
cyz píše:
Já se nehádám, olej se dostane všude. Já beru např. situace kdy se něco vyvařuje, tak potom z druhé strany tam natlačím ten Femastic, je to osvědčené že to tam potom nehnije. Popravdě kam se dostane nebo nedostane mě moc nezajímá, zajímá mě spíš to jak to bude vypadat za 3,4,5 nebo víc let a tady když se to tam nahrne pořádným tlakem tak že to leze všude kolem (a potom ten tmel člověk nemůže týden dostat z ruk :D ) tak to vydrží a není potřeba to obnovovat tak jak ten olej.

Ale jo,já se taky nechci hádat,ale vezmi situaci třeba při výměně zadního lemu u stodvacítky.Tam Ti klempíř udělá rantl a po navaření máš rázem dvojitý plech.Tam tmel prostě nedostaneš.Ten je vinikající třeba mezi práh a patu blatníku.Ale já jsem prostě závislák,takže i tam leju olej. :D

21.2.08, 11:30

Příspěvek 
Milos: Když to není vyvařené úplně na fest bez jakýchkoliv mezer, jenom bodované po cca 5mm tak to protlačíš tak že to z druhé strany vyleze. Jako nevím, já vyjetý motorový olej považuju za odpad kterého se zbavuju. Dalo by se to k něčemu přirovnat ale nechci být sprostý.

21.2.08, 12:03
Profil ICQ

Příspěvek 
cyz píše:
Milos: Když to není vyvařené úplně na fest bez jakýchkoliv mezer, jenom bodované po cca 5mm tak to protlačíš tak že to z druhé strany vyleze. Jako nevím, já vyjetý motorový olej považuju za odpad kterého se zbavuju. Dalo by se to k něčemu přirovnat ale nechci být sprostý.

No jasně,vždyť jsem taky na předchozí straně psal,že vyjeťák nepoužívám.Už ze zásady.

21.2.08, 12:48
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 100 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další