|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10607 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
 Omluva vsem
OMLOUVAM SE A HLUBOCE SE OMLOUVAM VSEM,ZA TO ZE NEUMIM CITOVAT OSTATNI USERY,UZ CITOVAT NEBUDU,BUDU JEN ODPOVIDAT,OTRAVOVAT A REAGOVAT A JE MI LITO  ZE MI TO NIKDO NEREKNETE NA FEROVKU
sem myslel, ze sme kamosi...... ty nejlepsi  chjo, zrovna na valentyna.. 
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 14.2.08, 18:58 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Beduna
|
 Re: Omluva vsem
kachnis píše: OMLOUVAM SE A HLUBOCE SE OMLOUVAM VSEM,ZA TO ZE NEUMIM CITOVAT OSTATNI USERY,UZ CITOVAT NEBUDU,BUDU JEN ODPOVIDAT,OTRAVOVAT A REAGOVAT A JE MI LITO  ZE MI TO NIKDO NEREKNETE NA FEROVKU sem myslel, ze sme kamosi...... ty nejlepsi  chjo, zrovna na valentyna.. 
sice netusim oc jde,ale nevadi my te mame stejne radi 
|
| 14.2.08, 19:06 |
|
 |
|
Jonny
Junior TW team
Registrován: 27.12.07, 21:50 Příspěvky: 2246 Bydliště: Turčianske Teplice ( SR )
|
 Re: Omluva vsem
kachnis píše: OMLOUVAM SE A HLUBOCE SE OMLOUVAM VSEM,ZA TO ZE NEUMIM CITOVAT OSTATNI USERY,UZ CITOVAT NEBUDU,BUDU JEN ODPOVIDAT,OTRAVOVAT A REAGOVAT A JE MI LITO  ZE MI TO NIKDO NEREKNETE NA FEROVKU sem myslel, ze sme kamosi...... ty nejlepsi  chjo, zrovna na valentyna.. 
kachnis : co to meles ?  som s toho eror !  preco by si nevedel citovat ? som si to zatial nevsimol .... ak si to myslis , vys.r sa na to .... my sme chapavi ludia ( teda dufam ) my pochopime co chces povedat a okrem toho , na opravovanie takychto chyb su moderatiri ( alebo nie ? )
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
| 14.2.08, 19:18 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Ale no tak kachnisku
Priste nebudu nic vzkazovat a radsi to reknu sam  Co ti presne bylo nakukano?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 14.2.08, 19:28 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 15.2.08, 16:14 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10607 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
Matthes píše: Ale no tak kachnisku  Priste nebudu nic vzkazovat a radsi to reknu sam  Co ti presne bylo nakukano?
tak snad sem to ted udelal dobre Matysku, ostatnim se omluvuju za necekanej topic  matthes se priznal a vsichni sme zas kamaradi  samozrejme sem to myslel ve srande  , Semik te zezacatku zapiral,ale pak podlehl mymu sarmu a udal Te 
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 18.2.08, 12:27 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|