|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
myzraell
Registrován: 8.4.06, 15:15 Příspěvky: 59 Bydliště: Střední Čechy
|
 Výměna světla
Čus potřebuju radu jak vyměnit celé levé světlo.páč se tchnýni povedlo při couvání trefit moje levé světlo které je ouplně fuč  díky
_________________ Škoda Favorit 135L 43kw r.v 1991,Škoda Fabia Sedan 1.2 12V 47kw r.v 2003
|
| 15.2.08, 12:28 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
jde ti o toho favorita co máš v podpisu? ať je to přední nebo zadní, odpoj z něj dráty, z předního hydrokorektor, a odšroubuj tři matky na zadní straně světla, pak to světlo prostě vyndej a nahraď jiným. V případě předního doporučuji nechat světlo seřídit. Při montáži nezapomeň připojit pod matky všechny kostry - očka.
|
| 15.2.08, 12:30 |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
Seřídit - já to dělám tak že zajedu v noci někam na cestu kde není světlo a nic tam nejezdí a seřizuju tak abych viděl a aby to neoslňovalo. Když to seřídí podle tabulky tak to někdy nesvítí dobře, a když moje vlastní seřízení prošlo STK (ještě na 120ce teda) tak není co řešit. Jinak, byť výměna je to jednoduchá tak to naštvě taková tchyně  :D:D
|
| 15.2.08, 12:41 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
já radši zajedu k tomu přístroji, vždycky to bylo po tom dobrý a nestojí to svět... mě by spíš než práce naštvala cena, přeci jen to není uplně zadarmo
|
| 15.2.08, 12:44 |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
Na cestě, v noci, nejlíp trošku mlha, to se šteluje nejlíp.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 15.2.08, 13:07 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
 Re: Výměna světla
myzraell píše: Čus potřebuju radu jak vyměnit celé levé světlo.páč se tchnýni povedlo při couvání trefit moje levé světlo které je ouplně fuč  díky
hlavně tu kostru dobře proveř jinak ti nepojede ventilátor, já ty světla měřím na dveřích nebo na třetí šuplík v dílně a pořád OK i když mám různou vzdálenost plus mínus půl metru a vždy OK na STK, posledně u astry to nešlo ladit tak jsem za parabolu nacpal hadr a na STK opět OK miloš
|
| 16.2.08, 12:17 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|