| Autor |
Zpráva |
|
fatal
rejpal
|
Tuner#2 píše: fatal: Podívej se sem na některé instalace...
Nehodlám s tím ztrácet čas, auto, které má zacpaný kufr nebo i zadní sedačky desítkami reproduktorů, už není autem...
|
| 5.2.08, 15:37 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
dvaja kohuti na jednom smetisku...
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 5.2.08, 15:40 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
fatal píše: Tuner#2 píše: fatal: Podívej se sem na některé instalace... Nehodlám s tím ztrácet čas, auto, které má zacpaný kufr nebo i zadní sedačky desítkami reproduktorů, už není autem... má pravdu, předsedo  copak s tím...
|
| 5.2.08, 15:41 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
|
Vít píše: fatal píše: Tuner#2 píše: fatal: Podívej se sem na některé instalace... Nehodlám s tím ztrácet čas, auto, které má zacpaný kufr nebo i zadní sedačky desítkami reproduktorů, už není autem... má pravdu, předsedo  copak s tím...
ani ja, ale vec nazoru...
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 5.2.08, 15:51 |
|
 |
|
Tuner#2
Registrován: 30.1.08, 15:01 Příspěvky: 2753 Bydliště: Rokycansko
|
dekeey: O tlumení jsem psal a díky tomu že kmitočty pod 80Hz jsou prakticky nelokalizovatelné, tak proto stačí mono signál a jeden woofer.
cyz: Přesně tak ani 16cm repro nedokáže zahrát basy v plné úrovni, tak jako to udělaá třeba 25cm repro v pořádné ozvučnici. Fyzika se obejít nedá.
fatal: nerozumíš tomu a ještě se nechceš něčemu novému přiučit. Obě auta na konkrétních odkazech nemají v zadu ani jeden repro! Ale komu není rady, tomu není pomoci... navíc pokud je někomu za těžké kliknout na tři odkazy a schlédnout pár fotek, tak to už opravdu nevím, jak to mám chápat.
|
| 5.2.08, 16:16 |
|
 |
|
Tuner#2
|
Vít píše: fatal píše: Tuner#2 píše: fatal: Podívej se sem na některé instalace... Nehodlám s tím ztrácet čas, auto, které má zacpaný kufr nebo i zadní sedačky desítkami reproduktorů, už není autem... má pravdu, předsedo  copak s tím... Ty tam taky vidíš desítky repro a ještě ke všemu vzadu? taky jsi se ani nepodíval viď
|
| 5.2.08, 16:17 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
ne, desítky repro tam nejsou, ale cosi co tam překáží normálnímu užívání kufru tam je, to popřít nelze
|
| 5.2.08, 17:04 |
|
 |
|
Tuner#2
|
Vít: Tak já dal odkaz na špičkové instalece, kde se hodnotí i zpracování a design. Co se týče kufru, tak pokud ho budu dělat pro sebe a potřebuju užitnou hodnotu, tak tam jde udělat dvojitá podlaha, zesíky a procesory hodit pod ní, na to dát MDF, potáhnout kobercem a můžeš vozit co chceš a zadní sedačky jsou u SQ aut většinou bez zásahu.
|
| 5.2.08, 17:23 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
|
to je pekne ale kto si to realne spravi? len kvoli zvuku? zabudni  a to sa tym zivim
okrem toho do skodovky? ak to fakt nie je vystavny kus jedine na zrazy tak s tym v meste parkovat nechcem, akurat by mi to vykradli a potom by som bol v...
to ze to znie dobre ti nikto nepopiera, aj ked sme to nepoculi osobne co je jediny padny dokaz
ide ale o to ze nikto z nas po nicom takom netuzi a ked ano tak musi mat vela penazi, vela casu a dalsie auto s ktorym jazdi normalne. cele mi to pripada skor ako "showing off" a nie audiofilia...
|
| 5.2.08, 17:38 |
|
 |
|
Tuner#2
|
deekay: Těch lidí je víc než dost, jinak by nemusela existovat EMMA CZ a jak říkám a už jsem psal, do auta na ježdění mám obyč kompa do předu na rádio a taky to stačí. Touhle diskuzí jsem jen chtěl ukázat, že i v autě jde udělat takový zvuk a kterém se 99% z nás nezdá ani doma...
|
| 5.2.08, 18:20 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
cyz píše: Fatal: Nevím co máš proti wooferu....ty basy tam být musí, jinak hudba není kompletní a z nějaké 10-13cm membrány pěkné basy nedostaneš a když ji má někdo tak zesílenou že jenom duní a hučí tak to je jeho mínus že je hluchý.
Proti wooferu nemám nic, pokud nezabírá místo v kufru a nesnaží se o "zlepšení zvuku"...
|
| 5.2.08, 18:49 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
Tuner#2 píše: fatal: nerozumíš tomu a ještě se nechceš něčemu novému přiučit. Obě auta na konkrétních odkazech nemají v zadu ani jeden repro! Ale komu není rady, tomu není pomoci... navíc pokud je někomu za těžké kliknout na tři odkazy a schlédnout pár fotek, tak to už opravdu nevím, jak to mám chápat.
Ano, ano, jakmile někdo nesouhlasí, tak tomu nerozumí. Čemu bych se měl přiučit?
Chápej to tak, že jsem podobně "ozvučených" fotek viděl tuny a pár dalších mě neobohatí, zbytečná ztráta času...
|
| 5.2.08, 18:56 |
|
 |
|
Tuner#2
|
fatal píše: Tuner#2 píše: fatal: nerozumíš tomu a ještě se nechceš něčemu novému přiučit. Obě auta na konkrétních odkazech nemají v zadu ani jeden repro! Ale komu není rady, tomu není pomoci... navíc pokud je někomu za těžké kliknout na tři odkazy a schlédnout pár fotek, tak to už opravdu nevím, jak to mám chápat. Ano, ano, jakmile někdo nesouhlasí, tak tomu nerozumí. Čemu bych se měl přiučit? Chápej to tak, že jsem podobně "ozvučených" fotek viděl tuny a pár dalších mě neobohatí, zbytečná ztráta času... Tomu, že i v autě jde udělat špičkový zvuk a že to neznamená desítky repro za sedačkama, že woofer je pro kvalitní přednes potřeba, že kupodivu i dveře se dají vytlumit tak, že to hraje apod. zatím jsem měl z Tvých příspěvků pocit, že ani nevíš o čem se tu bavíme, když jsi se ptal jak zabránit rezonancím plechu apod. To jsou v autohifi základy, ale třeba se pletu a dříme v Tobě odborník. Navíc řeči viděl jsem toho už dost a další studium netřeba? Hmm, tak tohle je přesně styl TVM, udělali jsme repro před 20 lety a děláme ho dodnes, ale ostatní firmy jim utekli do úplně jiné kvalitativní sféry...
|
| 5.2.08, 19:01 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
|
Pekne vas prosim,
posledny krat vas upozornujem: pokial sa chcete hadat, rieste to cez PM a nie na fore neznizujte informacnu hodnotu fora! vyjadril som sa dost jasne?
|
| 5.2.08, 19:15 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
deekay píše: Pekne vas prosim,
posledny krat vas upozornujem: pokial sa chcete hadat, rieste to cez PM a nie na fore neznizujte informacnu hodnotu fora! vyjadril som sa dost jasne?
Ano mas pravdu, do sekce audio nechodim a hned tu delaj bordel 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 5.2.08, 19:28 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |