NEW design...pište sem...
| Autor |
Zpráva |
|
MATTESS
|
Jsem jiného názoru, když už se mluví o virtu. Člěnění, funkce, design, přizpůsobení, rolovátka mně přijde jedno z nej forum, na které chodím. Tam projedu něčtěné pohodlně a rychle. Jinde než se tím prokousam, strávim podstatně delší dobu. Vkládání fotek jednoduché. Celkově mi přijde tzv. userfriendly 
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
| 29.1.08, 19:07 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
mozno vec zvyku ale phpBB je kazde druhe forum na internete a ked vies ako to chodi tu tak vies aj inde, virt je nstandard a obcas nechapem ci mam nieco citat zhora dolu alebo zdola hore, ked niekomu odpovedas na spravu tak nevies citovat co ti napisal a potom sa nechapete..., kym som nasiel kde su PMky mi to trvalo asi 5 minut
TW rulz
a hlavne ludia su tu super! 
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 29.1.08, 19:12 |
|
 |
|
MATTESS
|
právě, že takhle hodně forem děláno a nepřipadá mi to zrovna ideální. Právě, že jsem si zvykl na určitý standart a funkce, který jinde postrádám. A citovat tam lze  Bohužel plno lidí nedokáže využít vše, co lze (citace, odkaz na uživatele....) a pak jsou zmatky. Navíc je sytostí a znaky vidět, odkud mam příspěvek nečtený
|
| 29.1.08, 19:19 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
|
MATTESS píše: právě, že takhle hodně forem děláno a nepřipadá mi to zrovna ideální. Právě, že jsem si zvykl na určitý standart a funkce, který jinde postrádám. A citovat tam lze  Bohužel plno lidí nedokáže využít vše, co lze (citace, odkaz na uživatele....) a pak jsou zmatky. Navíc je sytostí a znaky vidět, odkud mam příspěvek nečtený
hm ako je potom mozne ze TU som na to ako sa cituje a posiela atd, prisiel hned a tam vobec?
nieco tu bude predsalen lepsie ...
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 29.1.08, 19:21 |
|
 |
|
MATTESS
|
deekay píše: MATTESS píše: právě, že takhle hodně forem děláno a nepřipadá mi to zrovna ideální. Právě, že jsem si zvykl na určitý standart a funkce, který jinde postrádám. A citovat tam lze  Bohužel plno lidí nedokáže využít vše, co lze (citace, odkaz na uživatele....) a pak jsou zmatky. Navíc je sytostí a znaky vidět, odkud mam příspěvek nečtený hm ako je potom mozne ze TU som na to ako sa cituje a posiela atd, prisiel hned a tam vobec?  nieco tu bude predsalen lepsie ...
asi sis toho nevšiml, s tím já neměl problem. Nebo jsi tam byl v době, kdy to nebylo
|
| 29.1.08, 19:26 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
|
MATTESS píše: asi sis toho nevšiml, s tím já neměl problem. Nebo jsi tam byl v době, kdy to nebylo
asi som si to nevsimol a prave o TO ide
tu som si to vsimol hned a nemal som problem, a tam nie, a nie som sam
ergo - tento system JE prehladnejsi
|
| 29.1.08, 19:29 |
|
 |
|
MATTESS
|
deekay píše: MATTESS píše: asi sis toho nevšiml, s tím já neměl problem. Nebo jsi tam byl v době, kdy to nebylo asi som si to nevsimol a prave o TO ide  tu som si to vsimol hned a nemal som problem, a tam nie, a nie som sam  ergo - tento system JE prehladnejsi
přehledný, jak se to veme - např. teď když přidám foto k autu, tak fotka bude někde na stránkách a po čase bude problem ji najít. Nejsou pohromadě. Já zase měl problemy se zorientovat v těhle fórech. Mě zase vyhovuje jiný styl
|
| 29.1.08, 21:32 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
je fakt že garáž nemáme úplně šťastnou, tu máte na virtu lepší, taky už jsem kolikrát měl cukání tam "zaparkovat", ale nikdy jsem si nedovedl uspokojivě odpovědět na otázku proč vlastně?
|
| 29.1.08, 21:34 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
|
MATTESS píše: přehledný, jak se to veme - např. teď když přidám foto k autu, tak fotka bude někde na stránkách a po čase bude problem ji najít. Nejsou pohromadě. Já zase měl problemy se zorientovat v těhle fórech. Mě zase vyhovuje jiný styl
s tou garazou suhlasim
tak asi je to vec kazdeho, mne phpBB plne vyhovuje a berem ho ako standard
s tou garazou a nahledmi, neviem ci sa to da vramci tohto formatu upravit do takej formy ako by sa nam pacilo
|
| 29.1.08, 21:45 |
|
 |
|
Bukaj
|
Mně to takto naprosto vyhovuje
Ale kdyby sem šly vkládat fotky přímo, tak bych se nezlobil 
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde...  Škoda 742 Forever Team
|
| 29.1.08, 22:31 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
právě to vkládání fotek bych rád vyzkoušel... snažím se rozjet svoje testovací phpBB forum abych věděl jak to bude těžký a pak už bychom snad někoho ukecali, když budeme vědět i jak na to
|
| 29.1.08, 22:33 |
|
 |
|
Viky
Pan Kapitán
Registrován: 10.1.06, 13:49 Příspěvky: 12166 Bydliště: Tynec n.L.
|
Clovjek si odjede do horoucich pekel a hned takova rebelie!!!!
Co totoooo?
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - 
Cvokárium: Youtube Instagram
|
| 30.1.08, 09:35 |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
Bukaj říká, že je to vzpoura předohrabů 
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 30.1.08, 09:51 |
|
 |
|
ventYl
|
toto forum mi prijde v niektorych ohladoch prehladnejsie, ako virt, napriklad system vytahovania novych clankov sa mi zda na virte padnuty na hlavu a fora su tak trochu okliestene, ale to je tym, ze je na celom webe pouzity system jednoduchych for pod clankami.
zasa na druhej strane phpBB ma vylozene debilny system mazania oznacenia novych clankov a chybaju mi tu bookmarky.
to je asi tak vsetko, co sa da medzi virtom a techwebom porovnavat. virt je pisany ako aplikacia namieru pre komunitny server, kdezto techweb je v podstate len jeden technologicky (nie obsahom, ale ked to takto pojde dalej, tak aj casom aj nim) mrtvy server so zivymi forami postavenymi na phpBB.
fora supluju funkciu garaze, bazaru a dalsich sekcii.
zatial jediny idealny software, ktory som na taketo velke aplikacie s pestrym zastupenim for, clankov a inych struktur videl, je kyberia, ten je vsak closed-source, velmi tazkopadny a uzivatelsky nepriatelsky :))
ono, ked chce clovek napisat vedecku pracu, tak si na to nezoberie Poznamkovy blok, zeano :) cize phpBB plni v ramci svojich schopnosti svoju ulohu nadmieru dobre.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 30.1.08, 13:09 |
|
 |
|
Tuner#2
Registrován: 30.1.08, 15:01 Příspěvky: 2753 Bydliště: Rokycansko
|
Souhlas s MATTESSem, tyhle fóra na způsob TF jsou všechny stejný a pro mě uživatelsky daleko horší než virt. Tam mám nečtené vyřešené hodně rychle a přehledně. Sem ani neumím vložit obrázek k nicku 
|
| 30.1.08, 15:10 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |