| Autor |
Zpráva |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
 centrál fávo
Dostal jsem od kámoše sadu centrálu, je to něco levného (je na tom napsané akorát McVoice, typ žádný) ale funguje to. Nicméně nevím jakým způsobem to mám zapojit aby mi při odemčení nebo zamčení na dálku zablikaly blinkry....plánek od toho není, akorát jsou tam 2 ustřižené dráty, hnědý a černý - viděli jste někdo už tenhle centrál?
|
| 10.12.07, 22:16 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
Tak to nepůjde....budu muset zapojit blinkry na impuls do serva....
|
| 11.12.07, 07:12 |
|
 |
|
Drak
|
K blinkrům bývají většinou modrý, zkus si proměřit všechny dráty, ale na impuls do serva ti to asi blikat nebude, trvá jen asi půl vteřiny a to ti ani žárovku naplno nerožne, navíc to musíš dát ještě přes diodu, aby ti při blinkrech přerušovaně nezamykaly dveře.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 11.12.07, 08:11 |
|
 |
|
cyz
|
Drak píše: K blinkrům bývají většinou modrý, zkus si proměřit všechny dráty, ale na impuls do serva ti to asi blikat nebude, trvá jen asi půl vteřiny a to ti ani žárovku naplno nerožne, navíc to musíš dát ještě přes diodu, aby ti při blinkrech přerušovaně nezamykaly dveře.
Tu diodu určitě dám, s tím se počítá, bez ní by to byla docela sradna  délka impulsu by nemusela být až takový problém.....mám tam elektronický přerušovač který se po zapojení nejprve rozsvítí a potom až přeruší takže by to snad mohlo fungovat.
|
| 11.12.07, 14:56 |
|
 |
|
cyz
|
Tak na blinkry kašlu - uvědomil jsem si co by se mohlo stát kdybych klíče ztratil někde na parkovišti a našel je někdo nepovolaný - pak by mu jenom stačilo mačkat tlačítka a dívat se které fávo bliká.
|
| 13.12.07, 11:48 |
|
 |
|
Neex
|
cyz píše: Tak na blinkry kašlu - uvědomil jsem si co by se mohlo stát kdybych klíče ztratil někde na parkovišti a našel je někdo nepovolaný - pak by mu jenom stačilo mačkat tlačítka a dívat se které fávo bliká.
Na jednu stranu máš pravdu... Ale někdy jsou i blinkry pomocí. Třeba se mi stalo že jsem zrovna měl telefon když jsem přijel před dům a v tu chvíli jsem myslel na spoustu věcí a když jsem přišel domů napadlo mě jestli jsem vůbec zamkl auto... stačilo jen jít na balkon a sledovat bliknutí blinkrů (zamčeno 1 bliknutí a odemčeno 2 bliknutí) bez toho bych musel jít k autu a přesvědčit se jestli je zamčené.
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
| 13.12.07, 12:15 |
|
 |
|
Kaliban123
|
Neex píše: cyz píše: Tak na blinkry kašlu - uvědomil jsem si co by se mohlo stát kdybych klíče ztratil někde na parkovišti a našel je někdo nepovolaný - pak by mu jenom stačilo mačkat tlačítka a dívat se které fávo bliká. Na jednu stranu máš pravdu... Ale někdy jsou i blinkry pomocí. Třeba se mi stalo že jsem zrovna měl telefon když jsem přijel před dům a v tu chvíli jsem myslel na spoustu věcí a když jsem přišel domů napadlo mě jestli jsem vůbec zamkl auto... stačilo jen jít na balkon a sledovat bliknutí blinkrů (zamčeno 1 bliknutí a odemčeno 2 bliknutí) bez toho bych musel jít k autu a přesvědčit se jestli je zamčené.
Dělám občas to stejné prostě si nejsem jistej jestli jsem zamkl tak prostě šup k oknu a koukám na blinkry
_________________ Škoda 742 Forever Team ale jezdím žabožroutem
|
| 13.12.07, 13:14 |
|
 |
|
FerdikF
|
Já nechal jednou ovladač na botníku, vzala ho tehdy moje dvouletá dcerka. Já zrovna seděl v obýváku, otevřený okno a slyším píííp, pip pip, píííp......... Kouknu ven a říkám si, že se asi auto zbláznilo, pak jsem teprve uviděl jí jak si s tím hraje. Normálně to fungovalo z předsíně, přes obývák a dolů z třetího patra. Ještě že nezmáčkla to druhý tlačítko, kterýmu říkam plašítko na veverky 
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
| 13.12.07, 13:36 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
FerdikF píše: Ještě že nezmáčkla to druhý tlačítko, kterýmu říkam plašítko na veverky 
Co 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 13.12.07, 13:51 |
|
 |
|
FerdikF
|
Matthes píše: FerdikF píše: Ještě že nezmáčkla to druhý tlačítko, kterýmu říkam plašítko na veverky  Co 
Mám na ovladači dvě tlačítka. Jedno zamyká, odemyká a dá se s ním vypnout alarm. Druhým se zapíná a vypíná alarm, proto plašítko. Můžes třeba sedět doma za oknem a lekat lidi 
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
| 13.12.07, 14:06 |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
FerdikF píše: Můžes třeba sedět doma za oknem a lekat lidi 
Zajimva cinost 
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
| 14.12.07, 20:16 |
|
 |
|
salomen
|
JA som tiež nemal výstup na blinkre.Vyriešil som to tak že z jedného motorčeka som vyviedol káble do relátka a z toho na blinkre.
|
| 14.12.07, 20:18 |
|
 |
|
škodař
Registrován: 21.1.07, 00:29 Příspěvky: 4693 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
FerdikF píše: Já nechal jednou ovladač na botníku, vzala ho tehdy moje dvouletá dcerka. Já zrovna seděl v obýváku, otevřený okno a slyším píííp, pip pip, píííp......... Kouknu ven a říkám si, že se asi auto zbláznilo, pak jsem teprve uviděl jí jak si s tím hraje. Normálně to fungovalo z předsíně, přes obývák a dolů z třetího patra. Ještě že nezmáčkla to druhý tlačítko, kterýmu říkam plašítko na veverky  čéče koukám to máš jak v tom filmu kulový blesk  bacha at nepolekáš nějakou starší paní z nákup přece jen ohled na starý lidi už maj něco za sebou straš mladý puběrťáky co dělaj bordel a kradou ordobný čepičky z ventilků! 
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
| 14.12.07, 23:46 |
|
 |
|
cyz
|
Tak u tohoto alarmu asi těžko zprovozním jinou funkci než jedno bliknutí při zamčení a jedno při odemčení  . Šlo by vymyslet ale to bych musel konstruovat nějaký řídící obvod a to se mi nechce 
|
| 15.12.07, 14:09 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |