Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19.6.26, 00:47

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
 centrál fávo 
Autor Zpráva

Příspěvek centrál fávo
Dostal jsem od kámoše sadu centrálu, je to něco levného (je na tom napsané akorát McVoice, typ žádný) ale funguje to. Nicméně nevím jakým způsobem to mám zapojit aby mi při odemčení nebo zamčení na dálku zablikaly blinkry....plánek od toho není, akorát jsou tam 2 ustřižené dráty, hnědý a černý - viděli jste někdo už tenhle centrál?

10.12.07, 22:16
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Tak to nepůjde....budu muset zapojit blinkry na impuls do serva....

11.12.07, 07:12
Profil ICQ

Příspěvek 
K blinkrům bývají většinou modrý, zkus si proměřit všechny dráty, ale na impuls do serva ti to asi blikat nebude, trvá jen asi půl vteřiny a to ti ani žárovku naplno nerožne, navíc to musíš dát ještě přes diodu, aby ti při blinkrech přerušovaně nezamykaly dveře.

11.12.07, 08:11
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Drak píše:
K blinkrům bývají většinou modrý, zkus si proměřit všechny dráty, ale na impuls do serva ti to asi blikat nebude, trvá jen asi půl vteřiny a to ti ani žárovku naplno nerožne, navíc to musíš dát ještě přes diodu, aby ti při blinkrech přerušovaně nezamykaly dveře.

Tu diodu určitě dám, s tím se počítá, bez ní by to byla docela sradna :D délka impulsu by nemusela být až takový problém.....mám tam elektronický přerušovač který se po zapojení nejprve rozsvítí a potom až přeruší takže by to snad mohlo fungovat.

11.12.07, 14:56
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak na blinkry kašlu - uvědomil jsem si co by se mohlo stát kdybych klíče ztratil někde na parkovišti a našel je někdo nepovolaný - pak by mu jenom stačilo mačkat tlačítka a dívat se které fávo bliká.

13.12.07, 11:48
Profil ICQ

Příspěvek 
cyz píše:
Tak na blinkry kašlu - uvědomil jsem si co by se mohlo stát kdybych klíče ztratil někde na parkovišti a našel je někdo nepovolaný - pak by mu jenom stačilo mačkat tlačítka a dívat se které fávo bliká.

Na jednu stranu máš pravdu... Ale někdy jsou i blinkry pomocí. Třeba se mi stalo že jsem zrovna měl telefon když jsem přijel před dům a v tu chvíli jsem myslel na spoustu věcí a když jsem přišel domů napadlo mě jestli jsem vůbec zamkl auto... stačilo jen jít na balkon a sledovat bliknutí blinkrů (zamčeno 1 bliknutí a odemčeno 2 bliknutí) bez toho bych musel jít k autu a přesvědčit se jestli je zamčené.

13.12.07, 12:15

Příspěvek 
Neex píše:
cyz píše:

Na jednu stranu máš pravdu... Ale někdy jsou i blinkry pomocí. Třeba se mi stalo že jsem zrovna měl telefon když jsem přijel před dům a v tu chvíli jsem myslel na spoustu věcí a když jsem přišel domů napadlo mě jestli jsem vůbec zamkl auto... stačilo jen jít na balkon a sledovat bliknutí blinkrů (zamčeno 1 bliknutí a odemčeno 2 bliknutí) bez toho bych musel jít k autu a přesvědčit se jestli je zamčené.

Dělám občas to stejné prostě si nejsem jistej jestli jsem zamkl tak prostě šup k oknu a koukám na blinkry

13.12.07, 13:14
Profil ICQ

Příspěvek 
Já nechal jednou ovladač na botníku, vzala ho tehdy moje dvouletá dcerka. Já zrovna seděl v obýváku, otevřený okno a slyším píííp, pip pip, píííp......... Kouknu ven a říkám si, že se asi auto zbláznilo, pak jsem teprve uviděl jí jak si s tím hraje. Normálně to fungovalo z předsíně, přes obývák a dolů z třetího patra. Ještě že nezmáčkla to druhý tlačítko, kterýmu říkam plašítko na veverky :D

13.12.07, 13:36
Hliník navždy.

Příspěvek 
FerdikF píše:
Ještě že nezmáčkla to druhý tlačítko, kterýmu říkam plašítko na veverky :D

Co :?: Obrázek

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

13.12.07, 13:51
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Matthes píše:
FerdikF píše:
Ještě že nezmáčkla to druhý tlačítko, kterýmu říkam plašítko na veverky :D

Co :?: Obrázek

Mám na ovladači dvě tlačítka. Jedno zamyká, odemyká a dá se s ním vypnout alarm. Druhým se zapíná a vypíná alarm, proto plašítko. Můžes třeba sedět doma za oknem a lekat lidi :D

13.12.07, 14:06

Příspěvek 
FerdikF píše:
Můžes třeba sedět doma za oknem a lekat lidi :D

Zajimva cinost :lol: :lol:

14.12.07, 20:16

Příspěvek 
JA som tiež nemal výstup na blinkre.Vyriešil som to tak že z jedného motorčeka som vyviedol káble do relátka a z toho na blinkre.

14.12.07, 20:18

Příspěvek 
FerdikF píše:
Já nechal jednou ovladač na botníku, vzala ho tehdy moje dvouletá dcerka. Já zrovna seděl v obýváku, otevřený okno a slyším píííp, pip pip, píííp......... Kouknu ven a říkám si, že se asi auto zbláznilo, pak jsem teprve uviděl jí jak si s tím hraje. Normálně to fungovalo z předsíně, přes obývák a dolů z třetího patra. Ještě že nezmáčkla to druhý tlačítko, kterýmu říkam plašítko na veverky :D
čéče koukám to máš jak v tom filmu kulový blesk :lol: bacha at nepolekáš nějakou starší paní z nákup přece jen ohled na starý lidi už maj něco za sebou straš mladý puběrťáky co dělaj bordel a kradou ordobný čepičky z ventilků! :idea:

Včelař

Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!

14.12.07, 23:46
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak u tohoto alarmu asi těžko zprovozním jinou funkci než jedno bliknutí při zamčení a jedno při odemčení :). Šlo by vymyslet ale to bych musel konstruovat nějaký řídící obvod a to se mi nechce :)

15.12.07, 14:09
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 14 ]