_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
31.5.13, 19:45
Reklama
Reklama
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11976 Bydliště: Český Těšín
Dejme tomu, že to bylo pomalu na zabití. Přemýšlím nad tím, že to snad mohla být i výrobní vada. Náprava je sice silně orezlá, ale jaksi mi chybí u těch prasklin pořádné sváry.
S tím kolem šlo kývat jen díky té prasklině, na druhé straně jsem kolem nepohl ani o milimetr.
Podceňování koroze se někdy hold nevyplácí. To už je hooodně rezavé.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
2.6.13, 19:28
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
Re: gokralik - Škoda Favorit 135L '92 LPG
kamarádovi se stalo to samý, naproto bez varování najednou dřelo kolo o tlumič
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
2.6.13, 20:12
gokralik
Hodně rezavé... No, těžko říct. To by zbytek auta musel být už se svými plechy na sračku, aby prorezl ten U profil a navíc v místě svaru.
No já nevím, ale prostě ty nápravy rezaví až okatě rychleji než zbytek auta, nevím proč. Když jsem koupil své fáčko, podlaha a zbytek karoserie byl krásně zachovalý. Podlaha nebyla vůbec rezavá, ale obě nápravy, hlavně ta přední byla v dost žalostném stavu. Už jsem ji jednou měnil ale v né moc dobrém stavu, což jsem nevěděl. Už mám novou nápravnici, ale pořád nějak nejsou peníze na nové ramena a zbytek. nevím jestli ty napravy ve fabrice nijak neupravovaly povrchově proti korozi, nebo co?
3.6.13, 18:58
Lamač
Registrován: 8.6.10, 20:59 Příspěvky: 6425 Bydliště: Snina a okolie
Re: gokralik - Škoda Favorit 135L '92 LPG
Neviem,čo som raz videl novú,ale origo,tak bola len strieknuta na čierno,ale kedže to stále za jazdy pracuje,ono tá povrchovka rýchlo opadá.Ja svoju len každoročne pretriem vypáleným olejom..
Já jsem to myslel celkově. Když už chtěli šetřit, tak mohli alespoň ty nápravy pozinkovat a nastříkat nějakou dobrou barvou.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků