Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 29.6.26, 22:53

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 Policie vs. cyklisté 
Autor Zpráva

Příspěvek 
21lucas píše:
Vít píše:
body jsou pro řidiče motorových vozidel, aneb na kolo řidičák není potřeba, nemůžou ti ho za přestupek na kole vzít (ale kdyby ti zahodili ventilky, tak bych se nedivil)

s timhle si nejsem jistej pokud mas ridicsky prukaz tak si myslim ze kdyz te chytnou na kole muzou ti dokonce vzit i body

jedine se zeptat nejakeho policisty jak to vlastne je :lol:

Nemůžou.

4.10.09, 10:16
Příspěvek Reklama

rejpal

Příspěvek 
:lol: Koně...

Cyklista je stejný účastník provozu jako každý jiný. Doporučuju mít vše na kole v pořádku a dle vyhlášky, to si pak člověk může dovolit i malou honičku s cajty. :wink:

K alkoholu za řídítky bych taky něco dodal, ale to by mě asi admin smazal i z povrchu zemského... :roll:

4.10.09, 12:55
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
právě jsem slyšel o těch bodech že už se to stalo...tak nevím

4.10.09, 14:15

Příspěvek 
Kluci já nevím co tu řešíte. Já jezdím po olomouci dost často s nějakým tím pivkem v krvi (pro rejpali nejsem na mol, ale 2-3 pivka mám). Když jedu tedy takhle večer (bo ve dne snad nestaví) tak jakmile je vidím, slezu z kola a pěkně pěšo kolem nich projdu a hezky pozdravím. Nemůžou mi vůbec nic, protože mě nechytili při činu a oni to moc dobře vědí. To by mě museli mít mít na fotce což jednak nikdy nemají u sebe foťák a taky to dost dobře nejde na cca. 100m.

A teď do mě :)

Škoda 742 Forever Team

4.10.09, 19:27
Profil ICQ
Metal (urg)

Příspěvek 
Mno, jestli můžou nebo nemůžou to vám nepovim,ale hlavně nedělejte tu blbost jak já, že se ožerete jak dobytci (což samo o sobě je v pohodě) a pak nasednete na kolo s klipsnama (to už v pohodě není) :lol: :lol: Noha v gipsu prostě nasere :lol: :lol:

Jinak na vsetíně po cyklostesce svého času jezdili sběrači psích hoven (MP) na koni a normálně dávali dýchat....takže babo raď.

Ale normálně to taky neřešim, pivko si na kole taky dám...

Obrázek
Škoda 742 Forever Team

4.10.09, 20:34
Mistr mechanik

Příspěvek 
Hlavně taky je docela nepoměr co muže způsobit ožrala na kole vs. ožrala v autě. Myslím že jezdit pod vlivem na kole není nic tak hrozného, protože co pokálíte, to odnesete, což se v autě mnohdy nestane a odnese to někdo kdo se náhodou nachomýtl.

4.10.09, 20:51

Příspěvek 
Carlos píše:
Hlavně taky je docela nepoměr co muže způsobit ožrala na kole vs. ožrala v autě. Myslím že jezdit pod vlivem na kole není nic tak hrozného, protože co pokálíte, to odnesete, což se v autě mnohdy nestane a odnese to někdo kdo se náhodou nachomýtl.

eštěs nepotkal ožralu na kole co?...

já žiju zdravě, do hospody chodim zásadně pěšky :wink:

ale na kole si pívko taky dám

4.10.09, 21:12
Profil ICQ
rejpal

Příspěvek 
Ožralové by se neměli vyskytovat vůbec na pozemních komunikacích... Takový ožralec na chodníku taky dokáže hodit pěknou držku někomu přímo pod kola...

A kdo neumí chlastat, tak by neměl chlastat a hotovo. :roll:

4.10.09, 21:19

Příspěvek 
Pravda. Já chodím do hospody zásadně pěšky (i když to mám přes 3 km). Když jedu někam na kole, dávám si maximálně jedno pivo. A to ještě tak jednou ročně. :) S tím, že by se na komunikacích vůbec neměli pohybovat ožralí lidi souhlasím. Ti mají ležet někde v pangejtu a dělat, že nedýchají.

4.10.09, 21:35
Mistr mechanik

Příspěvek Re: Policie vs. cyklisté
hans píše:
Nemáte někdu tušení, jestli příslušníci toho našeho pomáhajícího a chránícího gestapa mají pravomoc zastavovat a případně pokutovat za přestupky cyklisty na cyklostezce? Na pozemní komunikaci je to samozřejmě jasný, ale když pojedu třeba v noci bez osvětlení, nebo pod vlivem alkoholu po cyklostezce, můžou mě vůbec zastavit?

Já osobně mám totiž názor, že ne; ale teď jsem slyšel o případu, kdy pokutovali cyklistu za alkohol. Tak tomu fakt nějak nerozumím :roll:

mě by to taky zajímalo, mě zastavili na polní cestě neměl jsem papíry projížděl jsem opravené auto tak jsem se na to ptal že se jedná o soukromou cestu všechny cesty kolem baráku mám prohlédnuty v katastru nemovitostí no mektali něco o účelové nebo jaké komunikaci dali mi dýchnout a poslali mě pryč, nechtěl jsem je nastrat aby mě neskásli tak sám nevím míloš

5.10.09, 07:21

Příspěvek 
Mám pocit že když můžou na přechodu pokutovat chodce kterej nevidí přechod,vožralej cyklista má naprostýho smolíka...Jedině tedy pěšky s motovidlem v řepě,jinak pokuta.Na cyklostezce si nejsem jistý,ale nebezpečnej pro ostatní je a to třeba i na poli,kde půjde karkulka za babičkou...pohádka klidně skončí ještě dřív než,Karkulka dojde za babičkou převlečenou za vlka...na cyklostezce se totiž může střetnout se střízlivým cyklistou a cyklostezka je někdy i dost velká součást pozemní komunikace.Když se vožralej srazí s nevožralym a ten nevožralej náhodou spadne pod projíždějící automobil,není o čem dyskutovat...Motto:Pokud chceš jezdit na čemkoliv,nechlastej :!:

11.10.09, 13:15
Mistr mechanik

Příspěvek 
mi připadá že když přijdeš do hodspody tak tam musíš přespat abys vystřízlivěl :D miloš

11.10.09, 21:39
Metal (urg)

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
mi připadá že když přijdeš do hodspody tak tam musíš přespat abys vystřízlivěl :D miloš

Konečně slovo chlapa 8)

Obrázek
Škoda 742 Forever Team

11.10.09, 21:46
Senior TW team

Příspěvek 
slovacek.milos píše:

propít se do střízlivosti :-))

Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?

11.10.09, 23:12

Příspěvek Re: Policie vs. cyklisté
slovacek.milos píše:
hans píše:
Nemáte někdu tušení, jestli příslušníci toho našeho pomáhajícího a chránícího gestapa mají pravomoc zastavovat a případně pokutovat za přestupky cyklisty na cyklostezce? Na pozemní komunikaci je to samozřejmě jasný, ale když pojedu třeba v noci bez osvětlení, nebo pod vlivem alkoholu po cyklostezce, můžou mě vůbec zastavit?

Já osobně mám totiž názor, že ne; ale teď jsem slyšel o případu, kdy pokutovali cyklistu za alkohol. Tak tomu fakt nějak nerozumím :roll:

mě by to taky zajímalo, mě zastavili na polní cestě neměl jsem papíry projížděl jsem opravené auto tak jsem se na to ptal že se jedná o soukromou cestu všechny cesty kolem baráku mám prohlédnuty v katastru nemovitostí no mektali něco o účelové nebo jaké komunikaci dali mi dýchnout a poslali mě pryč, nechtěl jsem je nastrat aby mě neskásli tak sám nevím míloš

miloši, ještě když sem chodil na základku a jezdili sme na fichtlech bez papírů, tak sme měli nějakýho fízla ve škole, nějakou přednášku, tak sme se ho na to ptali a řikali, že jak tam není dopravní značka, tak se to nepovažuje za pozemní komunikaci, takže tam můžeš lítat jak chceš, dokud si nebude někdo stěžovat, takže jestli tě chytli někde na polní cestě, co se tam ujezdila o žních, tak neměli právo, pokud tam nebyla značka (zákaz vjezdu, omezení rychlosti atd)...takhle nám to bylo řečeno a ten policajt sám řek, že na poli, polňačce, v lese, louce můžem klidně jezdit bez papírů na motorce i autem, nesměj bejt stížnosti a nesmíme vlítnout na silnici :wink:

12.10.09, 01:19
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další