koda TechWeb   Copyright © 1999-2000, Petr Va & Panda internet studio
Jakkoliv vatek i petisk obsahu serveru koda TechWeb me bt pouit jinde pouze s psemnm svolenm provozovatel serveru, je jsou uvedeni ve.

Srazík Globus Čakovice (konaný 13.7.2002)
Rubrika: Akce
Publikovn: 15. ervence 2002

Jak už to tak bývá, nekonají se jen velké srazy se stovkami aut a našlapaným programem. Jedním z prvních srazů, na kterých jsem letos byl, byl podobný sraz na parkovišti Globusu Zličín. Co je to vlastně za sraz? No je to sraz bez organizace někde na veřejném parkovišti, na netu se většinou objeví upozornění na fórech a prostě tam pár lidí zajede. Tak jsem tam zajel taky. Od osmé se to tam začalo hromadit a v době největší návštěvy tam bylo cca 35 tuněných vozidel. Hloučky lidí postupně procházely parkoviště a přelévaly se vždy k tomu autu, co přijelo, nebo zrovna ukazovalo něco zajímavého. Například já jsem se v jednom diskusním hloučku dověděl zajímavé informace o Fabii 4x4. Škoda na sraz nepřijela. Škodovek tady celkově nebylo moc velké zastoupení a těch "dobře" udělaných nulové (ať dámy prominou).
Z každého koutu znějící a vnitřnosti rvoucí muzika se trošku uklidnila, když přijel Rosťa VR6 se svým Corradem a vyndal anténu a ostatní naladili "stejnou" stanici. Pak následovalo mokré představení audiny, která po ostrém příjezdu pokropila chladící kapalinou parkoviště a majitel se za chvilku jal opravovat, jak to vypadalo, stačila nová sponka a už se zase mohlo jet.

Celkově, kdo nečekal nabitý program a chce si pokecat s podobně zaměřenými lidmi, mohl být spokojen.
Fotky zde.

Autor lnku: Chipmen (Petr Váňa)
E-mail: chipmen@skoda.panda.cz