Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.6.26, 14:00

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
 autorádio Škoda MS 202 
Autor Zpráva

Příspěvek autorádio Škoda MS 202
Mám fábiu classic a v nej originál autorádio MS 202 s kazetovým prehrávačom - trošku mi blbne, asi tam dám nové. Chcem sa opýtať ako ho vybrať? sú tam nejaké úchytky?.......Ďalej by ma zaujímalo, aké nové autrádio tam bude pasovať?( čo sa týka rozmerov ), alebo treba znovu kúpiť originál autorádio Škoda? Ďakujem za odpoveď

P.S. kamárat mi poradil, že krompáčom sa da to autrádio demontovať celkom ľahko, ale radšej by som prívítal nejaké nenásilné riešenie :D

11.11.07, 21:16
Příspěvek Reklama

Příspěvek Re: autorádio Škoda MS 202
plukovnik píše:
Mám fábiu classic a v nej originál autorádio MS 202 s kazetovým prehrávačom - trošku mi blbne, asi tam dám nové. Chcem sa opýtať ako ho vybrať? sú tam nejaké úchytky?.......Ďalej by ma zaujímalo, aké nové autrádio tam bude pasovať?( čo sa týka rozmerov ), alebo treba znovu kúpiť originál autorádio Škoda? Ďakujem za odpoveď

P.S. kamárat mi poradil, že krompáčom sa da to autrádio demontovať celkom ľahko, ale radšej by som prívítal nejaké nenásilné riešenie :D

Krumpáčem bys tam udělal víc škody než užitku :D Na vytahování autorádia jsou buď 2 takové tvarované plíšky, nebo vidličky které zatlačíš do štěrbin které jsou po stranách toho rádia. Rádio je připojené nejspíš klasickým ISO konektroem (v autě koncernu VW jsem ještěneviděl žádný speciální jako mají např. Peugeoty), vytáhneš, odpojíš, dáš druhé a je to :). Může to blbnout jenom kvůli špatným kontaktům, to byl případ kámošového kamionu (Volvo), přijel jsem, celé jsem to rozdělal, rozpojil, zase spojil a od té doby mu to funguje dodnes a už je to skoro rok.

11.11.07, 21:21
Profil ICQ

Příspěvek Re: autorádio Škoda MS 202
plukovnik píše:

Radia maji vsechy stejnou velikost, takze tam muzes koupit jakekoliv. Vyjimkou sou automobilky, co maji radia velke a integrovane do palubni desky (ford, fiat ...) Na vytahnuti budes potrebovat vytahovaky na tenhle typ radia - zajed do servisu a oni ti ho vytahnou :wink:

11.11.07, 21:22

Příspěvek 
Teď nechcu kecat, ale mám pocit, že fabia má v napájecí kostce ISO přehozený oproti klasickýmu ISO dva piny, radši si to proměř, žlutá je 12V, červená 12V po sepnutí klíčku, černá kostra, modrá je na anténu a oranžová parkovačky, na novým rádiu by měla být samolepka s označením drátů, tak si je zkontroluj, jestli sedí na sebe.

11.11.07, 21:54
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
neviem čo je to za typ rádia, ale kamoš keď origo rádio vyhadzoval a dával klasické musel si prikúpiť taký plastový rámik do palubky za nekresťanské prachy, napojenie, aj konektory sedeli, akurát bez toho rámika to bolo holé...

teraz už neviem na aké to bolo auto, ale Fabka myslím nie...

toto je Fabka...

Obrázek

12.11.07, 08:48

Příspěvek 
michalkatka píše:
neviem čo je to za typ rádia, ale kamoš keď origo rádio vyhadzoval a dával klasické musel si prikúpiť taký plastový rámik do palubky za nekresťanské prachy, napojenie, aj konektory sedeli, akurát bez toho rámika to bolo holé...

Kdyby to bylo takhle jak říkáš tak bych tu mohl napsat svoje (prasácké ale účelové) řešení pokud někdo nechce vyhazovat peníze - to jsem vymyslel když mi kámoš dovezl Fabii neděli odpoledne akorát s rádiem a reprákama že to musí NUTNĚ ještě v tu neděli hrát že to je Fabia kamarádky která mu slíbila bůhví co a že by se asi zbořilsvět :D :D. Tak jsme vzali tu záslepku co se dává do přístrojovky místo rádia, přímočarou pilkou vyřízli díru, ten prostředek uprostřed rozpůklili, potom v rozích naříznout nahřát, ohnout dozadu čímž vzniknou takové 2 packy ke kterým se dá připevnit rámeček autorádia (my jsme tehdy v nouzi použili gaffa pásku, za normálních okolností bych to viděl spíš na nýtky) potom samo srazit hrany, zasunout rádio - když se pracuje s dostatečnou přesností tak není poznat že to není originál a účel to splní stejný. Doufám že si za to můj povedený kamarád aspoň dobře užil :D

12.11.07, 09:00
Profil ICQ

Příspěvek 
Vďaka hoši za radu. Ten plastový rámik treba aby tam rádio pasovalo? A kde sa dá zohnať? Alebo to treba kúpiť originál v škodovke? Ak mate info, koľko stojí ten rámik, tak dajte vedieť...zadiaľ dik.

12.11.07, 16:10

Příspěvek 
plukovnik píše:
Vďaka hoši za radu. Ten plastový rámik treba aby tam rádio pasovalo? A kde sa dá zohnať? Alebo to treba kúpiť originál v škodovke? Ak mate info, koľko stojí ten rámik, tak dajte vedieť...zadiaľ dik.

neviem, ten rámik s tým radiom čo tam máš má aký otvor? neviem či budeš nový potrebovať, aké má toto origo rádio predný panel, ak taký ako bežné rádiá tak ten rámik nepotrebuješ, ak to má nejak atyp tak zrejme áno...

nikdy som to neskúmal, hoď sem fotku môžno budeme múdrejší...

12.11.07, 17:05
Hluchoň

Příspěvek 
Obrázek
to radio vypadá takhle, je to větší než standardní rádio, na výšku je tam asi 1cm rozdíl, na to se ve škodovce za pár stovek koupí lišta a dá se tam libovolné jiné rádio. jen pro zajimavost, na octavku 2 je k tomu potřeba umělohmotný rámeček za cca 1500

12.11.07, 17:16
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít ďakujem, to je presne to rádio, čo som spomínal.

13.11.07, 20:36

Příspěvek cinch line-in
Zdravim vás,
mám dotaz ohledně tohoto rádia. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte jak vypadá zezadu? Jestli jsou tam nějaké cinche na line-in, že bych to propojil třeba s redukcí přes jack s mobilem. Šlo by to?

a ještě mě zajímá..rádio mám připojené na přední a i na zadní.Od té doby co to mám na zadní tak se mi stává, že při zvýšení hlasitosti(nijak přehnané) se vždy třeba po 10s na 1s přeruší zvuk.Jak kdyby nestíhsl zesilovač..pokud je to možné.nevíte čím to je? Díky za odpověď.. :wink:

7.5.08, 16:10
Hluchoň

Příspěvek 
je tam jen iso

7.5.08, 20:03
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 12 ]