Ak by niekto chcel, mam zopar haraburd co mi fakt akutne zavadzaju. Menovite:
-
podelny nerez vyfuk na 742 k seriovym zvodom, 2-1, diera na lambdu, priechodzi rezonancny tlmic, s mojim motorom dal 106HP, ale uz som stary na tento zvukovy prejav (~120EUR)
foto1 foto2 foto3-
sada 4 kolies (aj ked toto neviem ci budem vediet doviezt), OSCAM Indianapolis, 5.5x13, biely komaxit, obute Dunlop Street Response 2 175/70R13, pneu v podstate ako nove DOT 26/2022 (~1k EUR)
foto-
prevodovy olej 3x 1L Castrol Transmax LS LL 75W140, nespravne som kupil olej k 742 spajzke so samosvorom. Tri litrovky, neotvorene. (povodne 43EUR, v klude za ponuknutu cenu, mne je tento olej naprd, bmw neplanujem)
-
vyjetak na topeni/kurenie. Kopia sa mi tu kanistre s olejom, bez bordelu, rozdelene na motorovy, prevodovy, servo. Darujem. (keby niekto chcel aj fridex/olej namiesany sedy heges, najde sa 5 litrov aj tejto speciality)
-
5q 3.9 sucha spajzka, jazdilo to do poslednej chvile, ale s olejom uz som vypustal zuby k synchrospojkam, dvojka uz tiez neradila ako nova (cena dohodou)
-
plasty zadneho naraznika, nove, zial od skladovania nie su uplne 100.000% (fotky nemam, v podstate som kupil 2+2 kusy nove a vybral som si na auto tie dva lepsie, zbytok ponukam, cena 25EUR za kus, 40EUR spolu)
-
M predne svetla, par jetych lichobeznikovych svetiel, 99% stav, predavam lebo som zohnal novy par, takze nepotrebujem dalsi zalozny par. (~20EUR)