Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11976 Bydliště: Český Těšín
Ne, je k tomu relé a příslušný svazek. Toť vše. Relé je přišroubováno ke stěně kousek pod motorkem stěrače, od startéru se bere + přes pojistku. Kostru vezmeš zpod šroubu výztuhy nárazníku. Pak tam jsou černý a červený drát. Červený se píchne přes zlodějku na + od motorku předního ostřikovače, černý na + od obrysových světel.
Kdybys to napojil napřímo, fungovalo by to taky, ale nestíhal bys dolévat vodu. To relé sepne na cca 1 vteřinu. Takže světla dostanou prostě jen takovou "bombu" a na sklo si pak můžeš stříkat do aleluja.
Ještě video, aby bylo jasno, jak to má fachčit. I během té chvilky to na sklo pošle dost velkou dávku vody. Nedovedu si představit, že by to stříkalo po celou dobu ostřiku skla.
A tady je vidět co budeš potřebovat a jak to zapojit. Origo je to teda zapojené těmi zlodějkami, ale já tam dal fastony. Zapojení jak jsem psal výše. (omluvte ten bordel v kabelech a hadičkách u nádobky, ale nemám chuť ani sílu to tam učesat ).
když natočíš trysky, můžeš s tím dělat skotské střiky cyklistům
jinak good, dávám palec hore
6.12.12, 12:12
gokralik
Jo, na akční videa jsem já machr. Jen jsem musel ustřihnout začátek a konec, kde lezu do/z auta. Páč už by tam bylo té akce přespříliš. Možná někdy vydám i director's cut.
Kupodivu to funguje i bez setření. Wapkou taky auto umyješ. Samozřejmě na nějakou stoletou zaschlou špínu bude i ten ostřikovač krátký, ale to běžné svinstvo, co nachytáš za kamionem to stačí.
John: Já jsem taky cyklista. A i kdybych nebyl, chovám se k nim slušně a ohleduplně. Nejsem přece sprosté hovado.
Má to větší účinnost i bez stěračů oproti klasickým ostřikovačům, protože to má úplně jiný motorek s čerpadlěm. Dokáže to vyvinout tlak jak prase a tam je to kouzlo. Já to mám na fáčku taky, ale nefungovalo mi to relátko, tak jsem to odpojil. V budoucnu to chci zase oživit. Udělám si ale asi svůj obvůdek, který se o to postará. Motorek tam mám pořád, vodní instalaci, prostě všechno, jen relátko není a dráty.
Pro nevěřící mám jeden tip. Zkuste si dát klasický motorek ostřikovačů a ten na světla a zapněte. Dejte hadici třeba do bandasky od limonády 2Litry. Budete se divit.
Promiň Gokralíku za odbočení a za dělání svinčíku v tvé garáži.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
Jinak jak jsi sem dával toho formana zelenomodrou metlu, tak to je pěkná barva. Párkrát jsem ho viděl na živo, ale krátkého favorita a barva se jim povedla.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
presne tak ja tim motorkem na svetla odcerpaval benzin z nadrze, to byl hukot
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže - 7.1.25 posledni cesta
6.12.12, 17:19
gokralik
Každoroční sumarizace.
Za rok 2012 najeto 13 797 km. Na počítadle kilometrů je hodnota 168 948. Celkem jsem do vozu vrazil 28 310,20 kč. Z toho 7 412 kč padlo za opravy a údržbu. Zajímavostí je, že jsem loni ani jednou netankoval benzín.
Měl jsem to samé, naštěstí díky dobře ošetřeným oknům to šlo dolů lehce. Ty světla ti roztaujou po chvíli (narozdíl od xenonů).
_________________ Ex^2-Škoda 120 Ex-Forman 135Lx, nejlepší auto co jsem kdy měl. (__¤)==\*/==(¤__) AR 156 1.8TS Cuore Sportivo
24.1.13, 17:20
gokralik
Kéžby. Musel jsem auto zaparkovat do garáže, chvíli počkat, než se ohřeje a pak jsem ten led odlámal. Světla na tom byla ještě hůř. Takhle jsem s tím jezdil asi týden. Divím se, že to vůbec svítilo. Odklepal jsem to taky až díky teplé garáži.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 návštevníků