|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Felicia 1,3 MPI-LPG jede, benzín zhasíná
| Autor |
Zpráva |
|
tom_k_bo
|
 Felicia 1,3 MPI-LPG jede, benzín zhasíná
Zdravím, mám problém s Felicií 1,3 MPI, najeto 140 tis.km. Jezdím trvale na LPG, někdy se mi stane, že mě dojde. Už nějaký čas mám ale problém s benzínem, stane se mi to i při jízdě do kopce se sešlápnutým pedálem plynu, i při jízdě z kopce s nohou vedle, že mi motor zhasně a nereaguje na sešlápnutí plynu. Stává se mi to i několikrát při jízdě do práce (11km). Musím zastavit, chvilku (minutu) počkat s vypnutým klíčkem a pak se mi povede znovu nastartovat, někdy hned, někdy na podruhé. Stává se mi to pouze s benzínem, s LPG o žádné závadě ani netuším. Co by to mohlo být? Filtr, palivové čerpadlo, ...? Co ještě jiného funguje při jízdě na benzín a vypíná se při jízdě na LPG? Děkuji za pomoc
|
| 13.10.11, 05:39 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
 Re: Felicia 1,3 MPI-LPG jede, benzín zhasíná
Nejako som to nepochopil... nejde na benzín, ale na LPG áno  Felicia ma IMO ktoré môže spôsobiť že na benzín naštartuješ a hneď zdochne, na LPG behá aj bez IMA... pokiaľ benzín občas-nejde tak vstrekovače, regulátor tlaku, čerpadlo, relé čerpadla....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 13.10.11, 20:09 |
|
 |
|
tom_k_bo
|
Startuju vzdy na benzin, bez problemu to funguje. Jezdim na plyn, bez problemu to funguje. Pokud me ale dojde plyn a musim jet na benzin, tak to blbne a to tak, ze jedu kus cesty (napr. 2km) a najednou motor ztrati tah, prestane reagovat pedal plynu a chcipne. Zastavim, minutku pockam a pak po trochu delsim startovani naskoci a zase muzu nejaky usek bez problemu jet. Toto se opakuje, motor zhasina i pri jizde do kopce i z kopce. Ktere casti a soucasti se uplatnuji pouze pri jizde na benzin a neuplatnuji se pri jizde na LPG? Kde a jak hledat problem? Dekuji
|
| 14.10.11, 05:28 |
|
 |
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
vsechny benzinove  cerpadlo vstriky atd.
_________________ otec: Fobia Sedan HTP  m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže - 7.1.25 posledni cesta
|
| 14.10.11, 18:57 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
starý benál ti rozežral těsnění deklu nad čerpadlem a to i ucpalo sítko dole pod čerpadlem a palivový filtr nad nádrží musíš jezdit i na benzín jinak si takto zničiš vždy palivivou soustavu 
|
| 15.10.11, 14:05 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|