Darklord - Škoda FORMAN 135 GLX - Silverlajn
| Autor |
Zpráva |
|
Capricorn
Registrován: 15.6.09, 03:10 Příspěvky: 1545 Bydliště: Olomoucký kraj
|
 Re: Darklord - Škoda FORMAN 135 GLX - Silverlajn
Jo ahá... teď už mi svítá v makovici... tobě to nechodí po vodících čepech  Já to pochopil tak že ti nechodí samotný píst ve třmenu.  Ale řeknu ti že jestli šrouby držáku které ho drží k těhlici nikdo pěknou řádku let nepovoloval tak si možná i "pěkně" užiješ a ani nemusíš platit za posilovnu.  Já je dostal ven až hrubým násilím a to jsem na ně ještě musel namlátit o číslo menší ořech.
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
| 2.6.11, 15:46 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
darklord
|
Pani, kde okrem obohacovaca chcije benzin do valcov na tom paskvile ktoremu niektori hovoria karburator? Uz ma celkom zacina srat ze to zere ako pretrhnuta krava, jak zaparkujem vsetko smrdi po (ne)spalenom benzine... Do 2500ot absolutne ziadny tah, pri 3000 to zabere ako s turbom... (a potom zase ho**o ide lebo zacne smykat spojka). Veci ako netesnosti palivovej sustavy mozme vylucit, cele vedenie vcetne trubiek je nove.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
| 11.6.11, 09:10 |
|
 |
|
Capricorn
|
Uklidni se s tím paskvilem... někdy to fakt přeháníš a vlastně úplně zbytečně. Ale to se už od tebe dá čekat. K takovýmhle slovům vůbec není důvod. Ten karburátor má nějakou životnost svých dílů, které prostě podléhají stáří a opotřebení tak jako každé karburátory všech značek. Nebo z jiné strany vím minimálně o dvou lidech kteří mají 30 - 40 letou zkušenost s opravami karburátorů a paskvilem nazývají to co vylezlo z Jikovu do doby než tam přišli lidé a technika z Pierburgu a ukázali jim tak se to má vlastně správně dělat. A myslím že si nemusíme vykládat nic o tom jak na tom jsou se stálostí parametrů ty zinkové (rádoby)karburátory vyráběné v dřívější produkci Jikovu kdy po najetí třeba jen 20 000 km od výroby nebyl schopné splňovat dané požadavky... o kroucení víka, přidírání klapek a netěsnosti osek a dalších "radostech" by se dalo vyprávět a už je to u nich takový folklor kdežto tohle se ti u 2E3/LEKRu prakticky nikdy nestane a když tak jen minimu případů...tam dafatco dochází jen k opotřebení těch dílů u kterých se s tím počítá což jsou hlavně membrány a těsnění. Každej kdo chce tvrdit že snad DDSR/ESDR/SEDR je na tom po technické a dílenské stránce líp než Pierburg 2E3 je demagog a neví vlastně o čem mluví... jediné co takový člověk dokáže je akorát argumetnovat tím že např. SEDR má jakože větší difuzory a že to pak jako líp jede vocpodu a to je žalostně málo a se skutečnou kvalitou zpracování to nemá co dělat.
|
| 11.6.11, 15:05 |
|
 |
|
darklord
|
No, dakujem za tento vyblitok ktory mi vobec nepomoze. SEDR mi spolahlivo fungoval 4 roky a fungoval by spolahlivo dalej keby som sa nerozhodol do starsieho auta namontovat iny system pripravy zmesi. Odkedy jazdim autom kde je LEKR alias zazrak od Pierburgu, je s tym furt nejaky problem. Volnobeh si to hadze aky chce podla nalady, sytic sa vypina a zapina na zaklade nejakeho nahodneho generatoru, a furt aby tam clovek menil membrany.
|
| 11.6.11, 15:38 |
|
 |
|
Capricorn
|
Vyblitok?  To bylo jen zohodnocení a objektivní kritika vůči tvému výroku. Pokud se ti to nelíbí pak je to jen tvůj problém.  Ovšem radu s tímhle přístupem už odemě nečekej.
|
| 11.6.11, 15:40 |
|
 |
|
darklord
|
Ked si chces rypnut ja sa len tak nenechem  Ide mi o to ze som s tym starym nepodarenym SEDRom nemal najmensi problem narozdiel od toho pokrokoveho favokarbecu... 1.3 na starom karbeci zrala proste podla toho ako sa na to dupalo, toto zere konstantne 10 litrov na 100 nech jazdim akokolvek.
|
| 11.6.11, 15:44 |
|
 |
|
darklord
|
Alebo to proste neviem pouzivat. Stve ma ze volnobeh za studena sa ovlada tym ako moc slapnem na pedal na volnobeh. Ked pridavam pomaly tak sa zvysuje, ked slapnem plny a pustim tak je normalny. Rad by som mal vsetko v poriadku pred tym ako pridam dalsi zdroj problemov (LPG)
|
| 11.6.11, 15:50 |
|
 |
|
Capricorn
|
No dobře já beru že tě to štve... ale přece snad nemusíš hnedka volit slova jako paskvil apod. A o rýpnutí mi nešlo to mi věř. Možná ti jen někdy ne úplně rozumím co se tvých poznámek a připomínek týká... třeba to ani tak nemyslíš těžko říct neznám tě osobně.
|
| 11.6.11, 15:50 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
hledal bych problem v podlozce pod karburatorem, ta musi byt 100% v žádném případě nemontovat tohle  - vydrželo mi to v pořádku jednu cestu do Brna v každém případě montovat tohle  to je ok stara nebo ta cinska z prvniho obrazku netesni, ma to diry v plynu, chlasta to a smrdet to taky asi podle me muze
|
| 11.6.11, 18:32 |
|
 |
|
darklord
|
No vidim to tak ze zalozny karbec co tu mam dostane repas. Kde zozeniem tu trojdielnu podlozku? Vsade kde sa divam vidim len tu cinsku gumenu...
|
| 11.6.11, 19:25 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
ja ji kupoval ve skodovce (Lipovka) cca dva roky zpet, pozor, pokud se kupuje trojdilna, jsou potreba jine srouby skrz karbec(delsi) nez na tu jendodilnou, , mely by byt soucasti te sady
|
| 11.6.11, 22:03 |
|
 |
|
darklord
|
Sroby asi pojdu uplne ine koli LPG, to nieje az taky problem. Az tade pojdem, skusim sa tam popytat, to si kupoval priamo v tom autosalone?
|
| 11.6.11, 22:05 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
ne, v autosalonu se dily koupit nedaji, ale poradi ti tam, kam pro ne mas jit, kdzy to netrefis podle myho vysvetleni, ono to patri k sobe, v Lipovce je z hlavní silnice odbočka dolu z kopce , tam sjedeš a po par metrech po prave strane je parkoviste, stary autosalon a tam je prodejna dilu
|
| 12.6.11, 08:41 |
|
 |
|
darklord
|
Neviete niekto o handsfree ktore je schone komunikovat so skodovackym radiom? Tj aby pri hovore bolo schopne poslat signal na stlmenie zvuku a prenasat hlas z hovoru do radia? Bud univerzal Bluetooth alebo nejaku na SE K750i
|
| 15.6.11, 23:46 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
nevím jestli ti to nějak pomůže, ale v oktávách sem hodně viděl parroty na BT... asi neco takovyho http://www.alza.cz/bluetooth-hands-free ... d66617.htm
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 16.6.11, 01:07 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|