Hm, řekl bych že kára vystihuje věk a osobnost svýho majitele

... doufám že je to částečně recese, nebo z toho třeba vyrosteš...taky mi prošlo rukama x škodovek na kros, pak sme s nima jezdili do hospody a tak, ale nikdy sem si s nima nedal tu prácu a eště ty prachy do toho vrážet nějaký čirý překryty, škodověnka chuděra mohla byt ráda že měla vůbec nějaký...postupně sem z telecích let vyrostl a jediný co to na mě zanechalo bylo, že zastávám názor, že barva nejezdí

... ne že by se mi "kanárek" líbil, jenom sem nebyl o moc jinačí, jenom míň tunil a víc krosil...ale tehdy to taky nebyla taková móda no...
pár rad do terénu: Kola z dvanáscettrosky pasujou bez problémů. Ale! dopředu 14tky z užovky nebo 15tky z 1203 jedině po ůpravě středů disku-klidně i flexou, čímkoliv zvětšit průměr prostřední díry, jinak ti nepůjdou sundat!! Potom průchodnost terénem luxusní, nezadřeš nikde. Možná budeš muset lehce přiříznout blatníky, ale to pro tebe není problém že?
Nárazník dopředu vrať, jinak lehčí ťukanec do stromu a máš prasklej chladič, domů na laně nebo po kouskách popojíždět...hnus...aspoň tu traverzu tam vrať...
Pokud ti dopře funguje ručka, je to velký plus. pokud odněkud nemůžeš vyjet, protáčí se zadní (zpravidla jedno) kolo, pomůže přitáhnout ručku, začnou hrabat obě a je větší pravděpodobnost že se odtamtud vyhrabeš...je to trochu jako uzávěra diferenciálu...
Kdybys potřeboval kratší převody (s 15ctkama kolama je to už dlouhý dost...) vraž tam převodovku z hundrta. je to sice práca pro vraha, ale vyplatí se, co sme jezdili po kopcích, tak potom nebylo potřeba pálit spojku

...
P.S.:Ne že bych souhlasil s kažením těchto překrásných strojů v terénu, ale když už je na tom kanárek takhle, tak mu tyhle ůpravy jenom prospějou...jinak bych souhlasil s příspěvkama ostatních...
A užij si s ním hodně srandy...