| Autor |
Zpráva |
|
MATTESS
|
jj, mají tak kvalitní zvuk, že všichni, komu jde o kvalitu, je používá. Nebo se pletu?? 
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
| 5.12.08, 11:43 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Bolthorn
Registrován: 25.9.08, 19:41 Příspěvky: 286 Bydliště: Ústí nad Labem
|
To je to samý jako když někdo napíše, že repro které mají jen 50W rms nechce protože Sencor má příkon 350W rms, tak jsou zásadně lepší.. Při tom je tam nízká citlivost a krmit to bude rádiem... Tohle je jen příklad, ale je to bohužel realita.
_________________ Nikdy nejezdi rychleji, než létá tvůj anděl strážný.
|
| 5.12.08, 11:48 |
|
 |
|
Bolthorn
|
Jo a jako vždy, poučovat nás tu budou ty, pro které je vrchol sestavy rádio Sencor s funkcí příjmu signálu z Aštarovi kosmické lodi a 20 let starýma Teslama.. Jo holt odborníci.. Měli by jsme se od nich učit..
|
| 5.12.08, 11:54 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
Bolthorn píše: Jo a jako vždy, poučovat nás tu budou ty, pro které je vrchol sestavy rádio Sencor s funkcí příjmu signálu z Aštarovi kosmické lodi a 20 let starýma Teslama.. Jo holt odborníci.. Měli by jsme se od nich učit..
teraz porovnávaš neporovnateľné...
s tunerom sme si tiež písali dosť rozsiahle detailné informácie, a k ničomu to neviedlo, môžem ti porovnať všetky paramete tak ako jemu, a aj tak bude podľa teba ten tebou presadzovaný vo všetkom lepší... len nie cenou  ale žiaden reálny parameter mi neukážeš...
jediné v čom TVM (Tesla) zaostáva je design, a pre audiofilov značkou 
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 5.12.08, 12:13 |
|
 |
|
Bolthorn
|
Znovu a naposled ti opakuju, že v první řadě mě zajímá zvuk. Parametry u reproduktorů za pár korun které jdou jen na rádio mám u prdele. Co tady pořád mluvíš o designu, podívej se třeba na design repro od Morelu, neoháněj se tu nesmyslama..
|
| 5.12.08, 12:18 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
Bolthorn píše: Znovu a naposled ti opakuju, že v první řadě mě zajímá zvuk. Parametry u reproduktorů za pár korun které jdou jen na rádio mám u prdele. Co tady pořád mluvíš o designu, podívej se třeba na design repro od Morelu, neoháněj se tu nesmyslama..
lenže ten zvuk robia práve tie parametre, odstup šum/signál, citlivosť, rezonznčný kmitičet, kmitočtový rozsah... atď, je tam ešte asi 20 parametrov ktoré sú merateľné, rsp. konštrukne vypočítateľné, plocha, poddajnosť závesu, všelijaké činitele....
pre teba sú zlé jednoducho pretože sú to Tesly...
to je rovnaká rozprávka ako s tunerom... ja končím...
ak niečo tak PM
omlúvam sa že som chcel poradiť... 
|
| 5.12.08, 12:30 |
|
 |
|
Bolthorn
|
Jo je to o ničem..
|
| 5.12.08, 12:34 |
|
 |
|
Bolthorn
|
Jo a kdyby byly reproduktory od Tesly tak dobré jak říkáš, tak by je měl v autě už každý druhý. Proč asi ta cena? Protože je nikdo nekupuje.. A proč? Protože je to Tesla? Tomu se mi nechce věřit, že je to jen tím.. Uvědom si, že na trhu jsou i lepší věci než jenom tvoje slavná Tesla..
|
| 5.12.08, 12:39 |
|
 |
|
michalkatka
|
Bolthorn píše: Jo a kdyby byly reproduktory od Tesly tak dobré jak říkáš, tak by je měl v autě už každý druhý. Proč asi ta cena? Protože je nikdo nekupuje.. A proč? Protože je to Tesla? Tomu se mi nechce věřit, že je to jen tím.. Uvědom si, že na trhu jsou i lepší věci než jenom tvoje slavná Tesla..
ja netvrdím že Tesla je najlepšia na svete, ale viem že sa s nimi dá dosiahnuť veľmi príjemný a porovnateľný zvuk podstatne lacnejšie ako s inými, len ľudom vadí tá značka, možno majú slabý marketing, ale vývojársky tím majú na úrovni, pozri si ich stránku, to je len zlomok... zasa neplatia drahé reklamy a rôzne "hifi štúdie" zrejme práve preto aby udržali cenu a tým aj náklady čo najnižšie, ale tak hlboko ja nevidím...
|
| 5.12.08, 12:56 |
|
 |
|
sharpers
|
zbytečně vyhazovat tolik peněz za repro....já kupil na burze ovály za 600 a přední 13ky za 300 a hraje to jak o život...není co řešit 
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
| 5.12.08, 13:46 |
|
 |
|
party_boy
|
sharpers píše: zbytečně vyhazovat tolik peněz za repro
Co člověk to názor, já si rád připlatím.
Koukám, že ta diskuze se zase krásně zvrhla 
|
| 5.12.08, 14:27 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 6.12.08, 11:12 |
|
 |
|
party_boy
|
Taky možnost. Kicx nejsou špatný, možná bych uvažoval o vyšíí třídě ICQ, ty dvě stovky už neni takovej průser.
|
| 6.12.08, 11:44 |
|
 |
|
Radic
Registrován: 19.5.07, 16:50 Příspěvky: 3202 Bydliště: Bánov (okr. Uh. Hradiště)
|
no taky si pokafrám ač sem se dotěď jenom tak bavil čtením  podle mě...TVM vyrábí průměrné repro které stačí normálním lidem bohatě co se týče aut. Samozřejmě sou značky které sou lepší ale také dražší. Co se týče domácích sestav je TVM na tom velmi dobře v takové té (po autařsku) vyšší střední třídě. Pro běžné posluchače naprosto dostačující  a rejte do mě jak chcete já se nedám 
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
| 6.12.08, 15:28 |
|
 |
|
Bolthorn
|
|
| 6.12.08, 15:30 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |