|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
"Rez" (?) v nádobě s chladící kapalinou Š 105L
| Autor |
Zpráva |
|
LiPo
|
škodař je fakt machr, měl pravdu s tou komorou! popsal mi jak to rozhybat (pm) a ted to ma poradnou akceleraci do tech kopcu, jezdi to 1000x lip !!
dik všem za rady :)
v servisu bych za to zaplatil zas x tisic a pritom stacilo tak malo
jo btw. ventilator na tlacitko sem si taky udelal
Let's ride a road.
Šemik píše: Auto co dlouho stálo je zlenivělé a všemožně zestárlé, chce to dost práce ho zase rozjezdit  Chtělo by to seřídit motor prozačátek (někdo z Prahy se tu třeba najde  )
jo to by me urcite pomohlo ale ted zatim nemam s nicim problem, juchu 
|
| 15.8.08, 19:41 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
škodař
Registrován: 21.1.07, 00:29 Příspěvky: 4693 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
LiPo píše: škodař je fakt machr, měl pravdu s tou komorou! popsal mi jak to rozhybat (pm) a ted to ma poradnou akceleraci do tech kopcu, jezdi to 1000x lip !!dik všem za rady :) v servisu bych za to zaplatil zas x tisic a pritom stacilo tak malo jo btw. ventilator na tlacitko sem si taky udelalLet's ride a road.Šemik píše: Auto co dlouho stálo je zlenivělé a všemožně zestárlé, chce to dost práce ho zase rozjezdit  Chtělo by to seřídit motor prozačátek (někdo z Prahy se tu třeba najde  ) jo to by me urcite pomohlo ale ted zatim nemam s nicim problem, juchu  nejsem machr řekl jsme ti to co jsme věděl ale stejně ůplně amatérsky  ten větrák sis udělal podle toho návodu s relátkem, nebo jen napřímo?
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
| 16.8.08, 20:06 |
|
 |
|
kingbacker
|
Co nám se stalo, že tatík tam nedával destilku, ale normálně z vodovodu, a pak když to prochází kovovýma částma, a ty jsou rezlý, a občas jsme pak vařili, taky to u nás tak vypadalo. Pak měl motor GO, komplet výměna chladící soustavy, a ani po třech letech nic. Asdi tak má zkušenost
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
| 18.8.08, 16:42 |
|
 |
|
kingbacker
|
Je to sice mimo, ale když jsem koukal na tu "horčici", tak to je nářez. To jsem v životě neviděl 
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
| 18.8.08, 16:45 |
|
 |
|